Dodaj do ulubionych

Mój nowy nałóg :PPP

03.08.07, 21:33
Musli z mlekiem. Jak nie zjem wieczorem miseczki to jestem chora ;DDD.
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: Mój nowy nałóg :PPP 04.08.07, 12:36
      ja nie lubię mleka, tak mi z dzieciństwa zostało. Za to zajadałam się kiedyś
      jogurtem naturalnym z muesli, ale to też tylko przez pewien czas (po porodzie
      tak mnie naszło)
      • galaxian1 Re: Mój nowy nałóg :PPP 04.08.07, 16:44
        Mleko krowie jest bardzo niezdrowe dla ludzi doroslych, zeby nie powiedziec
        zabójcze. Poszukaj w sieci informacji o mleku, to Ci włosy dęba staną.
        • lenkaaa Re: Mój nowy nałóg :PPP 04.08.07, 18:34
          nawet mam gdzieś linka do takiego mrożącego krew w żyłach artykułu, tylko
          ciężko mi w te informacje tak do końca uwierzyć, bo jednak na codzień widzę
          ludzi dorosłych, którzy piją mleko codziennie i jednak żyją. Nie oznacza to, że
          nie zdarzają się przypadki śmiertelne ( bo pewnie się zdarzają) ale jednak
          zdecydowana większość ludzi nie pada powalona ciężkimi chorobami pomimo
          codziennego spożywania mleka....
    • agamasia Re: Mój nowy nałóg :PPP 05.08.07, 16:50
      Ja całkiem niedawno zajadałam się płatkami Cheerios 4 zboża i też codziennie,
      tylko, że na śniadanie, jak nie z mlekiem to z jogurtem big_grinDDDDD
      • mendosita Re: Mój nowy nałóg :PPP 05.08.07, 19:49
        A ja od zawsze nie znoszę mleka i jego przetworów (wyjątkiem jest żółty ser).
        Pić czyste mleko właściwie mi się nie zdarza, jedynie, gdy jestem chora mama
        wmusza we mnie mleko z miodem (brrr), czasem zdarzy mi się wypić kakao lub
        zjeść jogurt, ale to naprawdę bardzo rzadko.
    • luczijka Re: Mój nowy nałóg :PPP 16.08.07, 12:17
      A ja na wakacjach przekonałam się, że moim największym nałogiem jest jednak
      muzyka a nie internet, bo to muzyki mi najbardziej brakowało big_grinDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka