aniuta75 03.08.07, 21:33 Musli z mlekiem. Jak nie zjem wieczorem miseczki to jestem chora ;DDD. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Mój nowy nałóg :PPP 04.08.07, 12:36 ja nie lubię mleka, tak mi z dzieciństwa zostało. Za to zajadałam się kiedyś jogurtem naturalnym z muesli, ale to też tylko przez pewien czas (po porodzie tak mnie naszło) Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Mój nowy nałóg :PPP 04.08.07, 16:44 Mleko krowie jest bardzo niezdrowe dla ludzi doroslych, zeby nie powiedziec zabójcze. Poszukaj w sieci informacji o mleku, to Ci włosy dęba staną. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Mój nowy nałóg :PPP 04.08.07, 18:34 nawet mam gdzieś linka do takiego mrożącego krew w żyłach artykułu, tylko ciężko mi w te informacje tak do końca uwierzyć, bo jednak na codzień widzę ludzi dorosłych, którzy piją mleko codziennie i jednak żyją. Nie oznacza to, że nie zdarzają się przypadki śmiertelne ( bo pewnie się zdarzają) ale jednak zdecydowana większość ludzi nie pada powalona ciężkimi chorobami pomimo codziennego spożywania mleka.... Odpowiedz Link
agamasia Re: Mój nowy nałóg :PPP 05.08.07, 16:50 Ja całkiem niedawno zajadałam się płatkami Cheerios 4 zboża i też codziennie, tylko, że na śniadanie, jak nie z mlekiem to z jogurtem DDDDD Odpowiedz Link
mendosita Re: Mój nowy nałóg :PPP 05.08.07, 19:49 A ja od zawsze nie znoszę mleka i jego przetworów (wyjątkiem jest żółty ser). Pić czyste mleko właściwie mi się nie zdarza, jedynie, gdy jestem chora mama wmusza we mnie mleko z miodem (brrr), czasem zdarzy mi się wypić kakao lub zjeść jogurt, ale to naprawdę bardzo rzadko. Odpowiedz Link
luczijka Re: Mój nowy nałóg :PPP 16.08.07, 12:17 A ja na wakacjach przekonałam się, że moim największym nałogiem jest jednak muzyka a nie internet, bo to muzyki mi najbardziej brakowało DD Odpowiedz Link