agamasia 12.09.07, 18:23 Sezon serialowy !!! Na początek Grey's Anatomy pl.youtube.com/watch?v=ZzpVsXsiiQA pl.youtube.com/watch?v=_9lqNp4BuyQ pl.youtube.com/watch?v=zKnguKUVTcQ Oj, się będzie działo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mendosita Re: Niedługo się zacznie :DDDDD 12.09.07, 18:33 Ale się cieszę, na GA chyba najbardziej ze wszystkich seriali. Ta pierwsza scena jest identyczna z ER- gdy Carter dostał swoich stażystów wystosował do nich gadkę identyczną, jak dr Benton Odpowiedz Link
luczijka Re: Niedługo się zacznie :DDDDD 12.09.07, 20:25 Jakoś mnie średnio zachęcają te trailery. Po co robią z Cristiny drugą Bailey??? Nie mają innych pomysłów??? Poza tym brak mi Burke'a (( I nie mogę już patrzeć na anielskiego doktora McDreamy i niezdecydowaną Meredith PP Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Niedługo się zacznie :DDDDD 16.09.07, 17:43 luczijka napisała: > Poza tym brak mi Burke'a (( To juz nie bedzie ten sam serial. W dodatku jeszcze tez Adisson. > I nie mogę już patrzeć na anielskiego doktora McDreamy i niezdecydowaną Meredith PP Bleeee, ten watek wywoluje u mnie mdlosci. Wogole z serialu zaczyna sie robic Melrose Place. Odpowiedz Link
agamasia Desperate Housewives :D 13.09.07, 11:44 Parę filmików do obejrzenia pl.youtube.com/user/KatherineMayfair Odpowiedz Link
agamasia Dexter ;D 16.09.07, 14:23 W oczekiwaniu na Dextera proponuję puzzle dexter24.pl/Dexterowe-puzzle/Dexter-Puzzle/ Odpowiedz Link
agamasia Women's Murder Club 23.09.07, 12:42 Lu chyba chce oglądać ten serial W ostatnim swoim wywiadzie Went zachwycał się Angie Harmon, która gra tam jedną z ról: "she’s one of my ideals as far as women go: beautiful but more than that, smart." A tu krótki wstęp do serialu pl.youtube.com/watch?v=wlj-aNvPFMs Odpowiedz Link
luczijka Re: Women's Murder Club 23.09.07, 13:04 Właściwie Aga to ja chcę oglądać "Cashmere mafia" z Lucy Liu pl.youtube.com/watch?v=14Wn_BU8ed4 pl.youtube.com/watch?v=6RHL64Qt1iw&mode=related&search= Ale ten "Women's murder club" też wygląda zachęcająco, więc może się skuszę DD Poza tym chcę poznać bliżej tą całą Angie Harmon ;D Odpowiedz Link
agamasia Re: Women's Murder Club 23.09.07, 13:07 Aha, wiedziałam, ze to coś z kobietami ;D Odpowiedz Link