aniuta75 21.10.07, 00:18 Niech któraś powie, że nie chciałaby takich usłyszeć osobiście? Nie powiem gdzie, nie powiem kto - sami sobie oglądnijcie <lol>. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wencyca Re: Ależ piękne oświadczyny :PP 21.10.07, 00:22 Ciekawe co mamy oglądać jak nie ma linka ;P. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ależ piękne oświadczyny :PP 21.10.07, 00:28 Jak to gdzie? I po co mam dawać linka? Każdy ma już ściągnięte to zobaczy, albo już widział DD. P.S. A Ciebie jeszcze tutaj nie było? PPPPPP Odpowiedz Link
wencyca Re: Ależ piękne oświadczyny :PP 21.10.07, 00:38 aniuta75 napisała: > Jak to gdzie? I po co mam dawać linka? Każdy ma już ściągnięte to zobaczy, albo > już widział DD. To ja chyba jakaś niekumata jestem ;P. > P.S. A Ciebie jeszcze tutaj nie było? PPPPPP Właśnie i dlatego postanowiłam to nadrobić ;P. Odpowiedz Link
wencyca Re: Ależ piękne oświadczyny :PP 25.10.07, 00:28 Teraz przynajmniej wiem dlaczego nie skumałam o co chodzi z tymi oświadczynami . Po prostu nie oglądam tego serialu ;P. Odpowiedz Link
luczijka Re: Ależ piękne oświadczyny :PP 21.10.07, 13:53 Chodzi Ci o oświadczyny Dereka z ostatniego odcinka GA??? ;D No fajne były, tylko facet nie ten PP Ale jeszcze bardziej podobała mi się przysięga Burke'a, którą wygłaszał na sali operacyjnej pełnej kobiet DD Po prostu piękna )) Odpowiedz Link
agamasia Re: Ależ piękne oświadczyny :PP 21.10.07, 19:29 Po takich oświadczynach to dopiero trzeba mieć się na baczności Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Ależ piękne oświadczyny :PP 23.10.07, 15:46 haha, wyjatkowo piekne osobiscie nie chcialabym takich uslyszec kochana chce zebys kiedys byla moja zona, no chyba ze mi sie znudzi jak bym mojego niemeza slyszala swoja droga przywitam sie od razu,bo ja tu pierwszy raz to dziendobry Odpowiedz Link