ilekobietamalat 15.12.07, 23:01 aaaaaaaaaaaaa prosze panstwa, jestem oficjalnie zareczona mam przecudowny pierscionek, i niezlego narzeczonego;> ha;> Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: aaaaaaaaa/ najlpsze urodziny w historii:D 15.12.07, 23:09 No to gratulacje DD Prosimy o szczegóły Odpowiedz Link
aniuta75 Re: aaaaaaaaa/ najlpsze urodziny w historii:D 15.12.07, 23:20 Tak tak tak szczegóły i fotę pierścionka zaręczynowego koniecznie DDDDDDDDDDDDD. Odpowiedz Link
ka_thy Re: aaaaaaaaa/ najlpsze urodziny w historii:D 15.12.07, 23:39 Ja i fotą narzeczonego bym nie pogardziła Odpowiedz Link
luczijka Gratulacje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 15.12.07, 23:45 To pewnie dlatego wszyscy tak się ociągali ze składaniem życzeń, żeby Cię zmylić ;D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Gratulacje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 16.12.07, 00:26 mnie tez ciekawi pierscionek :o) pochwal sie i go opisz :o) ja sobie sama wybralam pierscionek zareczynowy i powiedzialam, ze albo ten albo zaden inny, bo moj mezczyzna chcial mi kupic z brylantem a a za chiny brylantowego nie chcialam !!!!!! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Gratulacje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 16.12.07, 00:27 o, przepraszam, nie brylantowy chcial mi kupic tylko z diamentem, sie zagalopowalam i sklamalam ;o))) Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Gratulacje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 16.12.07, 09:46 pierscionek jest srebrny;> (przynajmniej tak mi sie wydaje, bo zlota nielubie;> nawet jak jest biale), znajac mozliwosci finansowe, skapstwo i ceny pierscionkow podejrzewam ze duzy kamyczek to cyrkonia,a obok sa dwa male diamenciki/brylanciki zdjecie i pierscionka i narzeczonego pojawi sie wkrotce, natenczas wybywam posprzatac u babci w mieszkaniu wieczorem pokaze, i zdam dokladna relacje) (oczywiscie na szybko zdjecie pierscionka poszlo mmsami do znajomych.. a ze nie mam wszych numerow tel. to nie dostalyscie;P) Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Gratulacje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 16.12.07, 11:47 Gratulacje!! i spóźnione życzenia urodzinowe Odpowiedz Link
milka323 Re: Gratulacje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 16.12.07, 14:51 Nooo to gratulacje i oczywiscie otrzymujesz oficjalne błogosławieństwo MZ ;D (narzeczony rowniez. hahaha). A teraz czekamy na zdjecia ;D. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Gratulacje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 16.12.07, 15:09 uffff bez oficjalnego blogoslawienstwa wszystko bym odwolala;P Odpowiedz Link
milka323 Re: Gratulacje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 16.12.07, 18:48 tez tak myślę dlatego nie czekałam do dnia ślubu i nie trzymałam was w niepewnosci ;P. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Gratulacje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 16.12.07, 22:11 ROTFL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
ilekobietamalat foty 16.12.07, 20:48 niemaz wersja 1 katarzynakosciolek.cba.pl/005.jpg niemaz wersja 2 katarzynakosciolek.cba.pl/002.jpg piersionek fotoforum.gazeta.pl/3,0,996281,2,1.html ostrosc poszla za pierscionek,ale to dlatego ze na szybko, i ciezko sie robi zdjecie reki,trzymajac ciezki aparat w drugiej.. zwlaszcza ze trzeba jeszcze ustawic ostrosc,czas i inne cuda;P sa jeszcze zdjecia zrobione chwile po,ale nic na nich nie widac;P to nie bede pokazywac) sobie jednak zachowam, bo to moje jedyne zdjecia na ktorych sie usmiecham;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: foty 16.12.07, 20:52 ta a mialo byc tak pieknie musze gdzieindziej wgrac zdjecia a wiec raz jeszcze, niemaz : fotoforum.gazeta.pl/3,0,996305,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,996306,2,2.html Odpowiedz Link
aniuta75 Re: foty 16.12.07, 21:08 Hmmmm ten Twój niemąż to całkiem całkiem ciacho jest DD. A pierścioneczek bardzo ładny, taki delikatny - lubię taki . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: foty 16.12.07, 21:13 tak tak;> jak mu dobre zdjecie zrobie to jest ciacho;P a w pierscionku jestem zakochana;> ma fantastyczny ksztalt patrzac od gory(jak znajde lepszy obiektyw to zrobie zdjecie dokladne;P) pozatym 'pierscionek zareczynowy' dla mnie wlasnie taki ksztalt powinien miec;> tzn taki klasyczny no dobrze ze szanowny niemaz jest pojetnym czlowiekiem,i to moje przekonanie pojal;P Odpowiedz Link
agamasia Re: foty 16.12.07, 21:42 No no iKobieto, smykałkę do robienia zdjęć to Ty masz, fajne zdjęcia niemęża (jak długo jeszcze nie-męża) i fajnie, że czarno-białe. A na tym drugim to zostawiłaś mu na ramieniu swój ustny podpis, dobrze widzę? Pierścionek bardzo ładny Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: foty 16.12.07, 22:02 > No no iKobieto, smykałkę do robienia zdjęć to Ty masz, fajne zdjęcia niemęża ha;> ciesze sie ze sie podobaja;> na ramieniu rzeczywiscie usnty podpis moj wlasny osobisty a co do dlugosci niemezowania i niezonowania,to sie okaze.. zwazywszy ze moja siostra planuje slub od roku,i wlasciwie jak postanowili,tak juz ciezko bylo im znalezc terminy (slub koniec koncow biora w piatek,a nie trafycyjnie w sobote;> bo nie bylo ani knajp ani nic wolnego;> to mysle ze do slubu, jeszcze troche czasu minie;> zwlaszcza ze podoba mi sie ten stan, co go mam teraz;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: foty 16.12.07, 22:15 my też braliśmy ślub w piątek bo sobota była zajęta :o)))))))))) Odpowiedz Link
aniuta75 Re: foty 16.12.07, 22:16 ilekobietamalat napisała: zwlaszcza ze > podoba mi sie ten stan, co go mam teraz;P No i dobrze - ciesz się ile wlezie DD. Odpowiedz Link
luczijka Re: foty 16.12.07, 23:44 Faktycznie fajny i pierścionek i narzeczony <hihihi>. Ps. A te zdjęcia to robione w jakimś specjalnym studiu czy po prostu prześcieradło rozwieszone??? ;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: foty 17.12.07, 09:21 po 4 latach dorobilam sie lampy;> i bialej sciany w sypialni;P to jest moje studio;P Odpowiedz Link
ka_thy Re: aaaaaaaaa/ najlpsze urodziny w historii:D 17.12.07, 09:02 A niemąż nie ma nic przeciwko swoim zdjęciom w necie? A w ogóle - fajny facet, fajne zdjęcia, a pierścionek - cudo, takie lubię, małe i delikatne. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: aaaaaaaaa/ najlpsze urodziny w historii:D 17.12.07, 09:22 on przyzwyczajony;> cala rodzina juz przywykla, ze pewnego dnia moze sie znalezc w sieci,albo n regularnej galerii;> maja zdrowe podejscie do tego Odpowiedz Link
milka323 Re: aaaaaaaaa/ najlpsze urodziny w historii:D 17.12.07, 16:07 ooj Kobito ;D. i pierscionek śliczny i niemąż do rzeczy wiec jako MZ mam nadzieję że w dobre rece Cie oddaje? hahaha. Odpowiedz Link
milka323 Re: aaaaaaaaa/ najlpsze urodziny w historii:D 17.12.07, 16:21 no i zapomniałam dodać. śliczne zdjecia zrobilas narzeczonemu ;D. Odpowiedz Link
asiaw73 Re: aaaaaaaaa/ najlpsze urodziny w historii:D 17.12.07, 21:18 Jestem pod wrażeniem. Piękny pierścionek i narzeczony- gratulacje! Jednak najbardziej zaimponowałaś mi zdjęciami. Obrabiałaś je w jakimś programie? Mogłabyś zdradzić koleżance jak zrobić taki portret, lampa była ustawiona blisko (na przeciw) twarzy , żeby nie było cieni? Odpowiedz Link