aniuta75 25.02.08, 19:07 Z tych co by nas interesowały to... Moonlight (chamstwo i bezczebelstwo!!!) Women's Murder Club (wieka szkoda) Men In Trees (ponoć oglądalność drastycznie spadła ) film.wp.pl/id,85041,title,Seriale-w-strefie-zagrozenia,wiadomosc.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamasia Re: Zagrożone seriale 25.02.08, 19:53 MiT to chyba ogólnie jakiegoś pecha ma, przerywają najpierw 1 sezon, teraz nie wiadomo czy 2 będzie Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Zagrożone seriale 25.02.08, 20:08 no jak miala ogladalnosc mitowi nie spasc skoro go puszczaja raz na rok!! kurde Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Zagrożone seriale 25.02.08, 20:32 aniuta75 napisała: > Z tych co by nas interesowały to... > Moonlight (chamstwo i bezczebelstwo!!!) O tak, bezczebelstwo nie do opisania ! > Women's Murder Club (wieka szkoda) A tego jeszcze nie zaczalem ogladac > Men In Trees (ponoć oglądalność drastycznie spadła ) Tu sie nie dziwie, bo jakosc najnowszych odcinkow jest naprawde cieniutka. Starsze mialy klimat, a teraz to juz ciagna aby ciagnac, nic diekawego, na sile wymyslanie bzdety - z amnezja Patrika i katastrofa Jacka na czele! A zostawienie tego goscia na morzu, to juz wogole scena ze sie w pale nie miesci. Wiec sie nie dziwie, ze ludzie tego ogladac juz nie chca. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Zagrożone seriale 26.02.08, 08:22 galaxian1 napisał: > > Men In Trees (ponoć oglądalność drastycznie spadła ) > > Tu sie nie dziwie, bo jakosc najnowszych odcinkow jest naprawde cieniutka. > Starsze mialy klimat, a teraz to juz ciagna aby ciagnac, nic diekawego, na sile > wymyslanie bzdety - z amnezja Patrika i katastrofa Jacka na czele! A zostawieni > e > tego goscia na morzu, to juz wogole scena ze sie w pale nie miesci. Wiec sie ni > e > dziwie, ze ludzie tego ogladac juz nie chca. ale caaaaaash) Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Zagrożone seriale 26.02.08, 11:20 ilekobietamalat napisała: > ale caaaaaash) Mnie kasz nie kreci A prawde mowiac... dla panow... to nie ma tu jakis wybitnych "ciasteczek". Heche do pieknosci nie nalezy, a jej kolezanka rowniez... nie mowiac o Annie, ktora jest wogole urodziwa inaczej Kurde, macie fajnych facetow, a faceci nie maja na kogo popatrzec ! Odpowiedz Link
ka_thy Re: Zagrożone seriale 26.02.08, 23:30 > Kurde, macie fajnych facetow, a faceci nie maja na kogo popatrzec ! Jest jeszcze Jane, Sara, Teresa. Że nie wspomnę o Celii ;P A poza tym to jest Elmo i jak na Elmo to i tak duzo tych kobitek. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Zagrożone seriale 27.02.08, 10:13 ka_thy napisała: > Jest jeszcze Jane, Sara, Teresa. Że nie wspomnę o Celii ;P A poza > tym to jest Elmo i jak na Elmo to i tak duzo tych kobitek. Ale mnie nie kreca panie po 40tce A kobiety to maja mlodych i jędrnych "Kaszy" ! Odpowiedz Link
asiaw73 Re: Zagrożone seriale 27.02.08, 10:32 > A kobiety to maja mlodych i jędrnych "Kaszy" ! Nie będziemy zazdrosne, też możesz sobie popatrzeć ;DDDDDDD Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Zagrożone seriale 27.02.08, 11:06 tak po prwdzie toz tym serialem jestem totalnie do tyłu - tzn. chyba wczoraj po raz pierwszy obejrzałam na spokojnie w tvn odcinek, tak to na ogół coś w tym czasie robilam... i tak jako kobieta nie powiem, aby jakiś szczególnie mi się jakiś "rzucił" woczy - ten Jack też taki jakiś blady i nijaki... Odpowiedz Link
ka_thy Re: Zagrożone seriale 27.02.08, 18:38 Zapewne był to odcinek z Lynn. Wtedy faktycznie Jack stał się mdły i nijaki - taka rola. Ale obejrzyj sobie początkowe odcinki serialu, tam z Jacka było niezłe ciacho, nawet Ilekobieta piała nad nim zachwyty zanim zdradziła go z Cashem ;P Odpowiedz Link
magdawaw1 Re: Zagrożone seriale 28.02.08, 10:43 no to padałam, bo nie wiem kto to Cash-jakis nowy facet w dalszej serii? Odpowiedz Link
ka_thy Re: Zagrożone seriale 26.02.08, 23:28 > > Men In Trees (ponoć oglądalność drastycznie spadła ) > > Tu sie nie dziwie, bo jakosc najnowszych odcinkow jest naprawde cieniutka. > Starsze mialy klimat Każdy serial straci klimat jeśli będą go przerywać w niespodziewanych momentach i nadawać po kilka odcinków co pół roku. A z tą cienizną to jeszcze nic nie wiadomo, może akcja się rozwinie w ciekawym kierunku. A swoją droga dziwię się polityce stacji, że nie puściła gotowych odcinków - w czasie gdy z innymi serialami nastąpiła posucha MiT miałoby widownię, że hoho. Odpowiedz Link
agamasia Re: Zagrożone seriale 26.02.08, 23:51 ka_thy napisała: > A swoją droga dziwię się polityce stacji, że nie puściła gotowych > odcinków - w czasie gdy z innymi serialami nastąpiła posucha MiT > miałoby widownię, że hoho. Dokładnie Odpowiedz Link