aniuta75 Re: Dziś ściagamy :) 17.09.08, 11:04 A House to ten co już mamy, ten co przeciekł był sobie do neta tak? A Fringe już zapodam chociaż nie wiem jak z oglądaniem będzie hihhii. Odpowiedz Link
agamasia Re: Dziś ściagamy :) 17.09.08, 11:08 A Hałsik przeciekł?? Ja nic o tym nie wiem. Z przecieków to był Fringe i Dexter, coś jeszcze było?? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dziś ściagamy :) 17.09.08, 11:17 agamasia napisała: > Z przecieków to był Fringe i Dexter,coś jeszcze było?? Jeszcze dwa kalifornikejszyny wyciekły Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś ściagamy :) 17.09.08, 13:24 agamasia napisała: > A Hałsik przeciekł?? Ja nic o tym nie wiem. Z przecieków to był Fringe i Dexter > , > coś jeszcze było?? Oj w tym roku było tego sporo Wyciekła połowa nowości <hihihi>. Odpowiedz Link
aniuta75 Matko jaka ja zakręcona!!! 17.09.08, 11:05 Żeby Hałsa z Deksiem pomylić to już skandal! Odpowiedz Link
agamasia Re: Matko jaka ja zakręcona!!! 17.09.08, 11:09 Hihihihi no zwątpiłam DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
agamasia Re: Dziś ściagamy :) 26.09.08, 11:19 Premiera GA 5x01i02 i UB 3x01 No i co niektórzy jeszcze inne swoje Supernaturale i Smallville Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dziś ściagamy :) 26.09.08, 11:40 Szczegolnie GA zapowiada sie "strasznie" ! Nie bede spojlerowal - ale jesli ktos chce sie "przerazic" - niech zobaczy zajawki na "szpitalnym". Odpowiedz Link
agamasia Re: Dziś ściagamy :) 26.09.08, 12:16 Następny kusi zajawkami, ja tu wytrwać chcę bez spoilerów w tym sezonie i mam nadzieję, że mi się uda Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś ściagamy :) 27.09.08, 18:28 galaxian1 napisał: > Szczegolnie GA zapowiada sie "strasznie" ! Rzeczywiście odcinek był straszny Tak straszny, że się poważnie zastanawiam nad porzuceniem oglądania GA No ale na razie jeszcze poczekam, z nadzieją, że coś się zmieni na lepsze. Natomiast UB rzucam definitywnie. Nuda, nuda i jeszcze raz bzdura A szkoda, bo kiedyś oglądało się całkiem przyjemnie Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dziś ściagamy :) 27.09.08, 22:46 luczijka napisała: > Rzeczywiście odcinek był straszny Tak straszny, że się poważnie zastanawiam nad porzuceniem oglądania GA No ale na razie jeszcze poczekam, z nadzieją, że coś się zmieni na lepsze. GA od 3 sezonu jest beznadziejne. Ciagna na sile MerDer, ze az sie zygac chce. > > Natomiast UB rzucam definitywnie. Nuda, nuda i jeszcze raz bzdura A szkoda, bo kiedyś oglądało się całkiem przyjemnie A tego to ja obejrzalem 1 odcinek w TV i mi wystarczy. To juz chyba lepszy byl wezenuelski (czy takis inny) pierwowzor Dla mnie to serial dla... debili (sorry, ale tak uwazam) Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dziś ściagamy :) 27.09.08, 22:48 > Dla mnie to serial dla... debili (sorry, ale tak uwazam) Panienka przyszla do biura ubrana za pszczolke i tak pracowala caly dzien. Oczywiscie wszytkim to pasowalo i bylo ogolnie cool Nawet do sklepu po zakupy szla w stroju pszczolki Jesli to nie serial dla debili, to dla... dla imbecyli DD Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś ściagamy :) 27.09.08, 22:59 galaxian1 napisał: > GA od 3 sezonu jest beznadziejne. > Ciagna na sile MerDer, ze az sie zygac chce. > No wiadomo, że już od paru sezonów jest żałośnie, ale obejrzyj sobie te dwa nowe odcinki, a zobaczysz... że może być jeszcze gorzej <lol> PP > Dla mnie to serial dla... debili (sorry, ale tak uwazam) UB z założenia miało być gupie jak but <hihihi>. Ale teraz jest jeszcze do tego nudne, a to niewybaczalne ;> Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dziś ściagamy :) 28.09.08, 10:21 luczijka napisała: > No wiadomo, że już od paru sezonów jest żałośnie, ale obejrzyj sobie te dwa nowe odcinki, a zobaczysz... że może być jeszcze gorzej <lol> PP Chyba gorzej to juz byc nie moze ? Czekam na napisy i obejrze... jak bedzie "smut" to przestaje to ogladac. > > Dla mnie to serial dla... debili (sorry, ale tak uwazam) > UB z założenia miało być gupie jak but <hihihi>. Ale teraz jest jeszcze do tego nudne, a to niewybaczalne ;> Troche to dziwne, bo serial pierwotny byl przeciez flakowatą telenowelą, a wersja hamerykanska jest raczej jak sitcom. I procz nazwy oraz dziewczyny z aparatem na zebach nie maja te seriale wiele wspolnego. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dziś ściagamy :) 28.09.08, 14:42 galaxian1 napisał: > Troche to dziwne, bo serial pierwotny byl przeciez flakowatą telenowelą, a > wersja hamerykanska jest raczej jak sitcom. Ooo tu się nie zgodzę . Nie wiem czy oglądałeś wersje kolumbijską oryginalną Yo Soy Betty La Fea ale to był naprawdę dobry serial komediowy (nie to, żebym była miłośniczką tasiemców brazylisko-wenezuelskich). I procz nazwy oraz dziewczyny z > aparatem na zebach nie maja te seriale wiele wspolnego. Dokładnie . Ugly Betty to popłuczyny po pierwowzorze. Hamerykance myśleli, że cuś lepsiejszego wykombinują ale im niestety nie wyjszło . Jak dla mnie to serial do pokazywania mniejszych czy większych gwiazd i gwiazdeczek hamerykańskiego show biznesu . Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 28.09.08, 20:20 A co? Leci już ? A tak na serio to szkoda mi mojego czasu antenowego na ta pozycję . Może kiedyś mnie natchnie i jak będzie sezon ogórkowy to wtedy ? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 28.09.08, 20:28 Oglądnęłam wszystko co do tej pory. Nowego sezonu nie zaczynałam nawet (nawet nie wiem czy już się zaczął ). Odpowiedz Link
luczijka Re: 28.09.08, 20:31 Jak to nie wiesz??? ;P Przecież wiadomość czy się zaczął, czy nie jest w tym wątku <hihihi>. Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś ściagamy :) 28.09.08, 20:15 galaxian1 napisał: > Chyba gorzej to juz byc nie moze ? > Czekam na napisy i obejrze... jak bedzie "smut" to przestaje to ogladac. No to już oglądaj to GA, bom ciekawa Twojej opinii Pewnie jak zwykle będzie o 180 stopni inna od mojej <lol>. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dziś ściagamy :) 29.09.08, 09:11 luczijka napisała: > No to już oglądaj to GA, bom ciekawa Twojej opinii Pewnie jak zwykle będzie o 180 stopni inna od mojej <lol>. Co do GA to niekoniecznie. Dwa pierwsze sezony byly super, ale potem to juz memłanina, w kolko to samo, do wyrzygania. Zrobil sie typowy serial AArona Speelinga, czyli "każdy z każdym". Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś ściagamy :) 29.09.08, 12:46 galaxian1 napisał: > Zrobil sie typowy serial AArona > Speelinga, czyli "każdy z każdym". O to to <hihihi>. Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś ściagamy :) 29.09.08, 12:45 Brothers & Sisters 03x01 Desperate Housewives 05x01 Dexter 03x01 (dla chętnych ta "właściwa" wersja ;P) Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dziś ściagamy :) 29.09.08, 13:06 luczijka napisała: > Brothers & Sisters 03x01 > Desperate Housewives 05x01 > Dexter 03x01 (dla chętnych ta "właściwa" wersja ;P) Californication 02x01 (tez wlasciwa wersja, hehe) True Blood 01x04 Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś ściagamy :) 29.09.08, 13:57 Właśnie weszłam, żeby dopisać jeszcze te dwa, ale widzę, że już mnie ubiegłeś ;P Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś ściagamy :) 29.09.08, 18:57 Szybki Killu-Billu lub raczej Killu-Galaxu, albo najlepiej Killu-Properu <lol>. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dziś ściagamy :) 02.10.08, 12:10 agamasia napisała: > Premiera DSM 2x01 W końcu DD. I jeszcze PP 2x01 . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dziś ściagamy :) 02.10.08, 13:37 Tylko ze PP nie ma osoby robiacej napisy Wiec nie wiadomo kiedy sie takowe pojawia i czy wogole. W poprzednim sezonie na napisy czekalo sie nawet po 2 miesiace. Teraz moze byc gorzej... Odpowiedz Link
luczijka Re: Dziś ściagamy :) 02.10.08, 14:46 No to chyba już nikt nie będzie oglądał PP oprócz mnie <lol>. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Dziś ściagamy :) 06.10.08, 10:20 Dexter 3x02 Californication True Blood I pewnie coś jeszcze hihihih. Odpowiedz Link
agamasia Re: A dzisiaj nic????? 08.10.08, 14:24 Ano nic, w Juesej debata prezydencka była i nie ma co ściągać Odpowiedz Link
aniuta75 Re: A dzisiaj nic????? 08.10.08, 14:26 Oj to kurna oni nie mają kiedy debatować tylko akurat wtedy kiedy seriale lecą ? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: A dzisiaj nic????? 08.10.08, 16:43 Prawda ??!! Beznadziejni sa normalnie w tej Hameryce !!! ;DDD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Dziś ściagamy :) 11.10.08, 12:17 Dzis to jest: - Stargate Atlantis - Ghots Whisperer - Numb3rs Odpowiedz Link
ola.beauty dirty sexy money 28.11.08, 14:07 witam a nikt nie ściąga dirty sexy money? serial rewelacyjny jak dla mnie teraz wiem dlaczego tyle czekam na napisy chyba nie wielu jest oglądaczy. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: dirty sexy money 28.11.08, 14:13 Oglądamy oglądamy (znaczy Agamasia i ja) . Nawet wątek stosowny jest gdzieś tutaj na forumie hihihi. Niestety DSM dostał cancela więc tylko do końca tego sezonu i szlus . Odpowiedz Link
szmegesz Re: dirty sexy money 28.11.08, 14:38 Ja też oglądam i szkoda,że ten sezon jest ostatnim Odpowiedz Link
aniuta75 Re: dirty sexy money 28.11.08, 17:19 No właśnie . Nie wiem dlaczego już nie będzie więcej, bo serial jest super. Co? Za mała oglądalność?? Odpowiedz Link