szmegesz 05.01.09, 16:14 a to widzieliście? Mój nastepny faworyt do Oscara.Clint Eastwood rewelacja, stary, chyba już bliski 80tki, ale gra niesamowicie.Podobno to jego ostatnia rola, ale nie wierzę, to czysta kokieteria Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luczijka Re: Gran Torino 05.01.09, 16:21 Jeszcze nie, ale skoro maczał w tym palce Clint to zerknę Odpowiedz Link
szmegesz Re: Gran Torino 13.01.09, 20:01 A propos Eastwooda.Wczoraj zobaczyłam następny jego film, ale już nie gra, tylko reżyseruje: Oszukana z Angeliną Jolie, która tam naprawdę gra, o co ja nie podejrzewałam. Dawno nie oglądałam tak mocnego emocjonalnie filmu, może ze względu na temat:porwanie dziecka, ale i sposób przedstawienia. Nie mogłam spać.Odradzam ten film przed snem. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Gran Torino 13.01.09, 20:07 A jaki oryginalny tytul tego filmu z Jolie ? Deceived, czy jakos na podobe ? Szmegesz, napisz lepiej czy "szmegesz" i "szmegesz.pl" to tez ty, bosmy niejaka "szmegesz.pl" w podczytywaczach wypatrzyli !!! Odpowiedz Link
agamasia Re: Gran Torino 13.01.09, 20:28 Ten film z Angeliną Jolie to "Changeling", w pl "Oszukana". Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Gran Torino 13.01.09, 20:56 Dzieki, tak podejrzewalam, ze tytul bedzie zupelnie inny... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Gran Torino 14.01.09, 23:09 Jak to dobrze, że Was mam . Świetny film, świetny Clint . Odpowiedz Link
magda.evie.zoe Re: Gran Torino 16.01.09, 00:27 aniuta75 napisała: > Jak to dobrze, że Was mam . > Świetny film, świetny Clint . Potwierdzam, dzięki za rekomendację. Clint jest świetny - co film to arcydzieło. Oczywiście spłakałam się jak bóbr - mąż się śmiał jak zasiadłam przed komputerem z butelką wina i pudełkiem chusteczek - wiedziałam co mnie czeka Odpowiedz Link