lenkaaa Re: nowe forumki :) 28.01.09, 12:07 to sa lolumowe smoki z instrukcja ich obslugi na naszej poczcie tu je wsadzilam, bo Milka ich nie chce na forum wkleic a martwie sie, ze jak nikt w nie nie bedzie klikal to zdechna Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nowe forumki :) 28.01.09, 12:08 A dlaczego Milka nie chce wkleić? Hmmm chyba znowu czegoś nie doczytałam . Odpowiedz Link
lenkaaa Re: nowe forumki :) 28.01.09, 12:11 w domysle nie chce wkleic bo ja ja prosze i prosze a ona nic, no to wychodzi mi na to, ze nie chce Odpowiedz Link
lenkaaa Re: nowe forumki :) 28.01.09, 13:21 A-CHA !!! Milka wkleila smoki !!!! To wywal ten watek, bo niepotrzebny ! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: nowe forumki :) 28.01.09, 13:25 Eee tam na Lolumie wszystko jest potrzebne . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: nowe forumki :) 28.01.09, 13:28 aniuta75 napisała: > Eee tam na Lolumie wszystko jest potrzebne . wlasnie! Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: nowe forumki :) 28.01.09, 13:38 lolum rzadzi,lolum radzi.... czy cos w ten desen;> nic stad nie wyjdzie;P Odpowiedz Link
agamasia Re: nowe forumki :) 28.01.09, 14:01 Dalej to jest "lolum nigdy cię nie zdradzi" Odpowiedz Link
luczijka Re: nowe forumki :) 28.01.09, 14:03 Trzeba im jakieś imiona nadać <hihihi>. Może od nicków pierwszej czwórki loluma??? ;P Dzięki temu zabiegowi inni się zmobilizują do częstszego pisania Odpowiedz Link
lenkaaa Re: nowe forumki :) 28.01.09, 14:07 Dobry pomysl ale trzeba poczekac z oficjalnym nadaniem imion, bo ta opcja pojawia sie dopiero po wyrosnieciu skrzydel. No to dawajcie te imiona ! Jakie propozycje ?! To niech Aniuta sobie pierwsza wybierze, ktory smok bedzie jej "imie" nosil Odpowiedz Link
luczijka Re: nowe forumki :) 28.01.09, 14:26 lenkaaa napisała: > No to dawajcie te imiona ! Jakie > propozycje ?! No to mi właśnie chodziło o to, żeby imiona pochodziły od nicków, lub naszych forumowych ksyw czyli Aniuta/Delicja, Luczijka/Lu, Galaxian/Proper, Agamasia itd. Chyba, że zrobimy tak, że każdy z pierwszej czwórki wybierze sobie smoka i go ochrzci <hihihi>. Może faktycznie ta druga opcja jest lepsza Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: nowe forumki :) 28.01.09, 14:08 to ja poprsze jeszcze cztery smoki zebym i ja sie zalapala;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: nowe forumki :) 28.01.09, 14:10 jak sie te wykluja to mozna wiecej dokleic, bo maksymalnie mozna miec 4 jaja na koncie. Odpowiedz Link
ka_thy Re: nowe forumki :) 28.01.09, 18:29 > Trzeba im jakieś imiona nadać <hihihi>. Moja propozycja: Olgierd, Janek, Gustlik i Grigorij Tak mi się skojarzyło... Odpowiedz Link
agamasia Milka :) 28.01.09, 18:53 Ustaw nasze jaja ładnie w rządku, a nie tak jedno na drugim, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisss Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Milka :) 28.01.09, 19:53 tak, bo jak wszystkie spadna temu ostatniemu na leb to go zgniota, hi, hi !!! Odpowiedz Link