aniuta75 29.06.09, 18:51 Tak zaglądasz i zaglądasz . Może byś coś w końcu napisała hmmm . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sil.wen Re: Sil.wen :) 29.06.09, 23:08 Zaglądam, zaglądam i ściągam podpowiedzi, co by tu za seriale pooglądać, bo jak nie ma Prisona, Hałsa ani Eureki to już sama sobie nie potrafię nic znaleźć ciekawego, a u Was zawsze fajne pomysły Mental na przykład jest super)) Więc będę dalej korzystała z tego banku nowinek. ------------------------------------ "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Sil.wen :) 29.06.09, 23:09 No ale do dyskusji o odcinkach też możesz się dołączyć . Odpowiedz Link
sil.wen Re: Sil.wen :) 29.06.09, 23:14 E, ja to zawsze tak późno oglądam, że od dawna przedyskutowane) Chciałam Supernatural obejrzeć od początku, bo jakoś się mi to nigdy nie napatoczyło, ale pierwszego sezonu to już nigdzie ani śladu, więc nic z tego --------------------------------- "Owls are not what they seem..." Odpowiedz Link
agamasia Re: Sil.wen :) 29.06.09, 23:34 To True Blood zobacz, jesteśmy teraz na początku drugiego sezonu, to dasz rade pierwszy obejrzeć raz dwa i będziesz na bieżąco Odpowiedz Link