ilekobietamalat 27.08.09, 17:36 sobie konto myknelam;> a co mi tam, jak wszyscy maja, mam i ja;P i taam taaaakie fajne testy sa ze lojezu> (to tak w ramach dobijania do tych ilustamtysiecy chcialam wam powiedziec) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniuta75 Re: fejsbuk;> 27.08.09, 17:54 Ja nie mam, chociaż dostałam zaproszenia . Ale wiem, kto z nas ma . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: fejsbuk;> 27.08.09, 18:23 e fajny jest;> wlasnie mi wyszlo ze jestem wloczykijem, pszczolka maja, piosenka billie jean, hankiem z californication, super ekestrta fanem housa, iggim popem, i absolutnie nie ta piosenka kazika ktora powinnam byc;P i tak caly wieczor mozna siedziec.. zamiast sie uczyc na ten przyklad;> albo zamiast prasowania.. ;D Odpowiedz Link
galaxian1 Re: fejsbuk;> 27.08.09, 19:03 A ja unikam takich portali - bo po co kazdy pierwszy lepszy świr, zbir czy rowniez policja maja mnie sobie ogladac, moje zdjecia, moich znajomych itp. Takie portale bardzo ulatwiaja namierzenie czlowieka, wiec radzilbym uwazac i nie przesadzac z tym. Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: fejsbuk;> 27.08.09, 19:10 myslisz ze mnie zamkna za robienie testow ktora czescia twixa jestes? (ps. jestem czekolada;P) Odpowiedz Link
rodzynia Re: fejsbuk;> 27.08.09, 21:46 oj tak testy są bardzo.. odmóżdżające ;D ale są i takie co naprawdę sprawdzają wiedzę np. filmową ja wolę tą stronę o wiele bardziej niż NK, może dlatego też, że mam mniej znajomych ;> Teoretycznie profil można zastrzec, ale kto się choć trochę zna faktycznie może zobaczyć dużo danych, ale ja tam adresu itp. nie podawałam ;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: fejsbuk;> 27.08.09, 21:55 testy z wiedza filmowa.. hmm, poza tym ze jestem hankiem z californication, i super wypasionym fanem halsika to zadnych innych nie znalazlam;P ja na fejsbuku mam raptem nazwisko,imie i zdjecie;> kto by mnie po tym poznal.. )) Odpowiedz Link
milka323 Re: fejsbuk;> 27.08.09, 21:56 a robiłaś quiz 'ile wiesz o housie'?. mi wyszło, że nim jestem . Odpowiedz Link
rodzynia Re: fejsbuk;> 27.08.09, 22:09 apps.facebook.com/flixster/?lsrc=QR-Head-Logo&progen=0&_fb_fromhash=01185b166726ac631e213beb0ea6b050 tutaj dział quizzes są też na inteligencję Odpowiedz Link
milka323 Re: fejsbuk;> 27.08.09, 22:19 eee tam. lepiej robić te pokroju 'którym składnikiem twixa jesteś' albo 'kiedy wyjdziesz za mąż'. w końcu fejsbuk prawdę ci powie . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: fejsbuk;> 28.08.09, 07:41 a kiedy wyjdziesz za maz to mnie ominelo ale widzialam test ciazowy (bo tylko fejsbuk sie zna;> tyle ze nie mialam czasu zrobicDD Odpowiedz Link
galaxian1 Re: fejsbuk;> 28.08.09, 09:23 rodzynia napisała: > ale ja tam adresu itp. nie podawałam ;P 1. imie i nazwisko 2. miasto 3. zdjecie albo kilka - wiadomo jak wygladasz 4. szkoly jakie ukonczylas 5. kontakty rodzinne Naprawde myslisz, ze po tylu danych nie mozna Cie szybko odszukac? A co daje zastrzezenie profilu? Nic! I tak go kazdy moze obejrzec. Odpowiedz Link
luczijka Re: fejsbuk;> 28.08.09, 12:04 galaxian1 napisał: > 1. imie i nazwisko > 2. miasto > 3. zdjecie albo kilka - wiadomo jak wygladasz > 4. szkoly jakie ukonczylas > 5. kontakty rodzinne > > Naprawde myslisz, ze po tylu danych nie mozna Cie szybko odszukac? > A co daje zastrzezenie profilu? Nic! I tak go kazdy moze obejrzec. Potwierdzam, tylko tyle wystarczy, albo nawet mniej ;P Ostatnio znalazłam na NK chłopaka znając tylko jego imię (żeby było ciekawiej dodam, że imię ma dość popularne) i miasto Wyszukiwanie zajęło mi raptem 10 min. Nie dziwię się, że policja korzysta z NK, toż to lepsze niż wszelkie bazy danych Odpowiedz Link