Dodaj do ulubionych

NOTUS!!!!!!!!!!!!!!!

10.06.05, 20:32
Co sadzicie o domu kredytowym Notus bo ja nie mam byt milych wspomnien,brak
profesjonalizmu kompetencji zle obliczaja zdolnosc kredytowa pozniej okazuje
sie ze po zlozeniu wnoisku przychodzi decyzja odmowna poniewaz wychodzi ze
tej zdolnosci w ogole nie ma ale najlepsze to ze PAN DORADCA zapewnial ze mam
zdolnosc nawet na wiecej jednym slowem szkoda gadac!!!!!!BEZNADZIEJA.....
Obserwuj wątek
    • jomma Re: NOTUS!!!!!!!!!!!!!!! 10.06.05, 21:15
      Pośrednik jak każdy inny w naszym kraju. wszystko zależy od ludzi. też mam
      kredyt przez nich i wiele problemów. ale Expander dawał jeszcze gorzej ciała,
      dlatego trzeba było zmienić gości. chociaż jedni i drudzy mieli lepsze warunki
      niż bezpośrednio w bankach. niestety w Polsce z każdym trzeba robić interesy
      jak ze złodziejem, wszystko sprawdzać, czytać. lepiej uważaj na samą umowę z
      bankiem. niezłe przekręty!!! powodzenia.
      • stokrotka16 Re: NOTUS!!!!!!!!!!!!!!! 13.06.05, 16:05
        Hejka,
        czytam tak sobie posty na tym forum i jestem zaskoczona tym co piszecie, sama
        korzystałam z usług NOTUSa i byłam bardzo zadowolona, obsłużyli mnie szybko,
        fachowo i mają fajne oferty,
        ja byłam w ich oddziale w Warszawie, a wy tak z ciekawości spytam w którym
        załatwialiście
        • hiro11 Re: NOTUS!!!!!!!!!!!!!!! 16.06.05, 13:37
          Ja tez byłem w Warszawie i nie jestem zadowolony!!!!!!!
          • stokrotka16 Re: NOTUS!!!!!!!!!!!!!!! 16.06.05, 16:53
            No cóż,
            nie wiem czym Ci tak podpadli, ale mi sporo pomogli, nie tylko, że dostałam
            lepszą oferte niż bezposrednio w Banku, ale jeszcze w dodatku nie musiałam
            biegac i załatwiać przeglądu Kw, wyciągać dokumentów od Spółdzielni, w której
            kupiłam mieszkanie i innych papierów, wszystko załatwiali za mnie i Doradca był
            ze mną na podpisaniu umowy (całe szczęście, bo kompetencja pracowników Banków
            tez pozostawia wiele do życzenia) ja jestem bardzo zadowolona i maja u mnie
            wielki PLUS
            pozdrawiam
            • mmartaw Re: NOTUS!!!!!!!!!!!!!!! 16.06.05, 20:32
              Właśnie finalizujemy umowę z bankiem za pośrednictwem firmy NOTUS, nie było
              żadnych problemów, sprawa wyglądała beznadziejnie w oddziale banku (brak umowy
              o pracę na czas nieokreślony) doradca wynegocjował też niższe oprocentowanie.
              Polecamy Wrocław.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka