ths
05.09.06, 08:54
Witam
Chciałem przekazać Wam moje doświadczenia związane z tym bankiem może komuś sie przydają.
W minionym czasie starałem sie o kredyt i zainteresowała mnie oferta banku millenium. Udałem sie do banku celem uzyskania informacji Najistotniejszą informacją był dla mnie czas oczekiwania na pieniądze czyli cały proces od poczatku do końca. W Banku poinformowano mnie że wyniesie to ok 1,5 miesiąca i jeszcze wspomniano (co wyśmiałem) "nasz kredyt jest najatrakcyjniejszy na rynku" moze i tak ale nie dla wszytkich - pomyslałem. Pani musiałem podziękować bo zależało mi na szybszym załatweniu sprawy.
Przeszukując internet zgłaszałem zapytania na stronach zajmujących sie pomocą z poszukiwaniu najtańszego kredytu. Rezultatem logowania na jedej ze stron był telefon z banku millenium z tego samego miasta ale innego oddziału banku millenium. Jak usłyszałem że to z tego banku telefonują od razu przerwałem i powiedziałem że dziękuje bo 1,5 miesiąca to za długo na co głos w słuchawce odparł: "kto Panu o takim terminie powiedział my sie wyrobimy w 1 miesiąc z wypłaceniem pieniedzy" Facet wyjasnił mi że jako pracownik banku millenium ma możliwość "podłożenia" naszego wniosku i przyspieszenia procedury. Oczywiscie sie zgodziłem i przystapiłem do składania wniosku. Wniosek został złożony na w pierwszym tygodniu sierpnia i facet obiecał nam że 1 września pieniądze bedą na koncie wskazanym przez nas.
Decyzja kredytowa miała byc 28 - 29 sierpnia ale nie było wkurzyłem sie i złozyłem podanie w innym banku i pieniądze były na koncie juz 1.09.2006 Cała procedura trwała 1 tydzień a decyzje otrzymałem w 24h.
Millenium olałem totalnie ale nie informowałem że juz sobie załatwiłem pieniądze byłem ciekawy kiedy będzie decyzja o przyznaniu. Telefon odebrałem w piatek 1 września z informacją że decyzja będzie 8 lub 11.09.2006 i to sama decyzja gdzie do wypłaty pieniedzy jeszcze ponoć kilka dni.
Przez ściemniacza że tak powiem z millenium musiałem zapłacić babie u której wynajmuje mieszkanie za kolejny miesiąc.
Organizacja w millenium w związku z podejmowaniem decyzji o kredycie na poziomie centrali jest porażką i w związku z tym takie termiy i jeszcze śmią twierdzić że sa atrakcyjni na rynku
ŻENUA !!!!!!!