agniecha_a 27.10.06, 13:15 ... obsługuje klientów którzy chca zaciągnąć kredyt ponizej 100 tys zł. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr.andrukiewicz Re: Czy to prawda że Expander nie 30.10.06, 19:05 Tak to prawda - przynajmniej w Warszawie Odpowiedz Link
liste_k Re: Czy to prawda że Expander nie 30.10.06, 20:52 Przeciez to jawna dyskryminacja!! Macie wtedy mniejszą prowizję od tych mniejszych kredytów i nie warto się przez to fatygować? Czy może misją waszej firmy jest obsługa i doradctwo tym zamożniejszym? Śmieszne... Odpowiedz Link
g-ania24 Re: Czy to prawda że Expander nie 30.10.06, 22:57 dokłądnie tak jest tyle samo trzeba się nachodzić za kredytem na 50 tys co za kredytem na 1 mln... a jaka różnica w prowizji ) Odpowiedz Link
jrutowicz85 Re: Czy to prawda że Expander nie 30.10.06, 20:57 ja chciałem powyżej 100000zł i też mnie olali Odpowiedz Link
a.u.p Re: Czy to prawda że Expander nie 30.10.06, 23:17 A czy zainwestowałaś swoje pieniądze w funduszu, zakupiłaś kilka extra niezbędnych produktów bankowych typu super karta kredytowa, albo super kredyt na nowy samochód (gdy potrzebujesz mieszkania), itp. No sama sobie odpowiedz nie dałaś szansy zarobić doradcą to oni też ci nie pomogą przy kredycie. I tylko nie przyznawaj się, że np chciałabyś dobre warunki do tego małego kredytu, bo cie jeszcze wyśmieją w expanderze i nawet nie będą marnować papieru by druknąć super oferty, czy oddzwonić. Niestety, ja też nie rozumiem tego. Prowizja to nie wszystko - chodzi jeszcze o uczciwe potraktowanie potencjalnych klientów. Po co oni kradną nasz czas na głupich spotkania, na których próbują, jak akwizytorzy, coś sprzedać, co nie jest nam potrzebne, a nie udzielają odpowiedzi/rad na zadane pytania? Odpowiedz Link
kajka777 Re: Czy to prawda że Expander nie 30.10.06, 23:25 ja nie bardzo rozumiem waszego oburzenia. Każda firma ma prawo ustalać własne zasady. Tak jak banki: każdy ma swoją ofertę i często ustaloną minimalną kwotę kredytu. Jak oferta nie odpowiada: idziecie gdzie indziej. Odpowiedz Link
a.u.p Re: Czy to prawda że Expander nie 30.10.06, 23:49 A czy widziałaś w reklamie info, że obsługują klientów z kredytem np. powyżej 100000 zł, albo czy doradca, po tym jak informujesz go o kwocie kredytu mówi, że takimi kredytami się nie zajmują? Kajka777 a możesz mi powiedzić po co zbierają te wszystkie informacje, skoro i tak nie będą się zajmować sprawą? Mnie nikt nie poinformował, że Expander nie obsługuje takich kredytów, ale szereg danych osobowych o moich zarobkach, sytuacji życiowej, deweloperze zebrali, PO CO?. Po co traciłam czas na spotkanie z niedouczoną panną? Odpowiedz Link
kajka777 Re: Czy to prawda że Expander nie 31.10.06, 00:00 a.u.p napisała: > A czy widziałaś w reklamie info, że obsługują klientów z kredytem np. powyżej > 100000 zł, albo czy doradca, po tym jak informujesz go o kwocie kredytu mówi, > że takimi kredytami się nie zajmują? banki też nie ogłaszają minimalnej kwoty kredytu. a dlaczego doradca nie informuje, skoro wie, że kredytu nie zrobi- NIE WIEM i przyznam - nie rozumiem Odpowiedz Link
arfer Re: Czy to prawda że Expander nie 31.10.06, 00:07 Doradca pozbiera informacje, bo być może kredyt na 100 tys., ale "w skarpecie" jakaś lokata na 50-100 tys. którą warto by przygarnąć. Odpowiedz Link
a.u.p Re: Czy to prawda że Expander nie 31.10.06, 00:24 Obejrzyj strony internetowe kilku banków wielu przypadkach znajdziesz min. kwotę kredytu, nie tylko max Odpowiedz Link