fiszki 21.11.06, 14:03 Czy sam wypełniony kupon z Ładnego Domu wystarczy, by skorzystać z promocji w mBanku? Czy konieczna jest karta? Jutro mamy złożyć wniosek, obawiam się, że nie starczy czasu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kredytymieszkaniowe Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 14:17 Jeśli chcecie Państwo podpisać umowę do końca roku, proponuję dla bezpieczeństwa złożyć wniosek w innym banku. W mBanku kredyt w 5 tygodni to niemalże niewykonalne. Odpowiedz Link
ziut19 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 15:43 Nie przesadzajmy. Wszystko zalezy jaki to kredyt. Co do kuponu, to trzeba do wyslac lub osobiscie dostarczyc do Agory. Tam sie otrzymuje nr klienta i ten numer wystarcza do skorzystania z promocji. Odpowiedz Link
ewela8811 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 15:57 Absolutnie odradzam ten bank, od kwietnia dostaam juz dzis 3 podwyzke oprocentowania Odpowiedz Link
ziut19 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 16:07 Jak wszyscy, wiec nic w tym niezwyklego. Odpowiedz Link
asmarabis Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 20:17 A od kiedy ta podwyżka, i o ile? Bo o mnie on-line jeszcze sie nic nie pokazalo, ale znajac nasz kochany bank, to nic dziwnego ze o takich ruchach dowiaduje sie z tego forum. Nie wiem, co ja jeszcze robie w tym banku! Odpowiedz Link
ziut19 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 21:18 Jesli masz kredyt na starych zasadach, to zmiana byla mniej wiecej tydzien temu. O 0,3 p.p. w gore. Odpowiedz Link
eleonora555 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 22:37 Prosze napisz co to za podwyzka, jestem w trakcie podpisywania umowy promocyjnej z kuponem Ladny Dom, mam WIBOR 3M + marza 1,2% (PLN). Ktorego czynnika dotyczy ta podwyzka? Rozumiem, ze wys. marzy jest gwarantowana do konca splaty kredytu, a WIBOR sie moze wahac, ale wiadomo sa to raczej minimalne zmiany i na nie nie mamy wplywu. Odpowiedz Link
kajka777 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 23:08 eleonora555 napisała: > Prosze napisz co to za podwyzka, podwyżka dotyczy klientów, którzy brali kredyty, gdy mBank nie miał jeszcze stałej marży. Poza tym dotyczy ona tylko kredytów w CHF, w związku z rosnącym Liborem Odpowiedz Link
asmarabis Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 23:26 No wlasnie, czy oplaca sie byc jeszcze w m-banku na straych zasadach czy uciekac do innego banku? Odpowiedz Link
konsultacje.edukacyjne Re: kupon z ładnego Domu 22.11.06, 12:50 ABSOULTNIE ODRADZAM MBANK. pomijam fakt, że są to zwykli naciągacze - ja dałam się namówić na rzekomo promocyjne oprocentowanie z kuponem - 2,45. Mogłam wziąć kredyt w innym banku oprocentowanie 2,6, ale przekonało mnie oczywiście niższe oprocentowanie. w tej chwili bank podniósł mi już 3 razy oprocentowanie i wynosi ono 3,35. (libor w tym czasie wzrósł o 0,5). poza tym pomijając fakt podnoszenia oprocentowania od tak sobie - bank tłumaczy się, że wcześniej nie podnosił oprocentowania, dlatego teraz musi. a co mnie to obchodzi, co robili wcześniej... W Mbanku nic nie można załatwić - wszystko przez mlinię, na odpowiedź czeka się tygodniami, albo nie ma jej wcale. Ja się przenoszę - oferty kredytów refinansowanych są baaardzo korzystne w kilku miejscach. NIGDY WIĘCEJ OPROCENTOWANIA USTALANEGO PRZEZ ZARZĄD BANKU!!!! Odpowiedz Link
kajka777 Re: kupon z ładnego Domu 22.11.06, 21:09 konsultacje.edukacyjne napisała: > NIGDY > WIĘCEJ OPROCENTOWANIA USTALANEGO PRZEZ ZARZĄD BANKU!!!! i już więcej takego nie ma. Odpowiedz Link
kredytymieszkaniowe Re: kupon z ładnego Domu 22.11.06, 22:39 Jak już kiedyś pisałem na tym forum to jest właśnie oprocentowanie regulowane decyzją zarządu banku: Libor w górę 0,3%, a oprocentowanie 0,5%. Dlaczego? Wie tylko zarząd banku? Odpowiedz Link
kredytymieszkaniowe Re: kupon z ładnego Domu 22.11.06, 22:41 To niespecjalna ta oferta. Większość banków schodzi już z marżą do 1% lub nawet poniżej. Odpowiedz Link
kajka777 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 21:55 do złozenia wniosku wystarczy informacja, ze bierzesz udział w promocji. Kartę trzeba będzie dostarczyc po decyzji kredytowej. Odpowiedz Link