Dodaj do ulubionych

kupon z ładnego Domu

21.11.06, 14:03
Czy sam wypełniony kupon z Ładnego Domu wystarczy, by skorzystać z promocji w
mBanku? Czy konieczna jest karta? Jutro mamy złożyć wniosek, obawiam się, że
nie starczy czasu...
Obserwuj wątek
    • kredytymieszkaniowe Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 14:17
      Jeśli chcecie Państwo podpisać umowę do końca roku, proponuję dla
      bezpieczeństwa złożyć wniosek w innym banku. W mBanku kredyt w 5 tygodni to
      niemalże niewykonalne.
      • ziut19 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 15:43
        Nie przesadzajmy. Wszystko zalezy jaki to kredyt.
        Co do kuponu, to trzeba do wyslac lub osobiscie dostarczyc do Agory. Tam sie
        otrzymuje nr klienta i ten numer wystarcza do skorzystania z promocji.
        • ewela8811 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 15:57
          Absolutnie odradzam ten bank, od kwietnia dostaam juz dzis 3 podwyzke
          oprocentowania
          • ziut19 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 16:07
            Jak wszyscy, wiec nic w tym niezwyklego.
            • asmarabis Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 20:17
              A od kiedy ta podwyżka, i o ile? Bo o mnie on-line jeszcze sie nic nie
              pokazalo, ale znajac nasz kochany bank, to nic dziwnego ze o takich ruchach
              dowiaduje sie z tego forumwink. Nie wiem, co ja jeszcze robie w tym banku!
              • ziut19 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 21:18
                Jesli masz kredyt na starych zasadach, to zmiana byla mniej wiecej tydzien temu.
                O 0,3 p.p. w gore.
                • eleonora555 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 22:37
                  Prosze napisz co to za podwyzka, jestem w trakcie podpisywania umowy
                  promocyjnej z kuponem Ladny Dom, mam WIBOR 3M + marza 1,2% (PLN).
                  Ktorego czynnika dotyczy ta podwyzka? Rozumiem, ze wys. marzy jest gwarantowana
                  do konca splaty kredytu, a WIBOR sie moze wahac, ale wiadomo sa to raczej
                  minimalne zmiany i na nie nie mamy wplywu.
                  • kajka777 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 23:08
                    eleonora555 napisała:

> Prosze napisz co to za podwyzka,

podwyżka dotyczy klientów, którzy brali kredyty, gdy mBank nie miał jeszcze
                    stałej marży.
                    Poza tym dotyczy ona tylko kredytów w CHF, w związku z rosnącym Liborem
                    • asmarabis Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 23:26
                      No wlasnie, czy oplaca sie byc jeszcze w m-banku na straych zasadach czy
                      uciekac do innego banku?
                      • konsultacje.edukacyjne Re: kupon z ładnego Domu 22.11.06, 12:50
                        ABSOULTNIE ODRADZAM MBANK. pomijam fakt, że są to zwykli naciągacze - ja dałam
                        się namówić na rzekomo promocyjne oprocentowanie z kuponem - 2,45. Mogłam wziąć
                        kredyt w innym banku oprocentowanie 2,6, ale przekonało mnie oczywiście niższe
                        oprocentowanie. w tej chwili bank podniósł mi już 3 razy oprocentowanie i
                        wynosi ono 3,35. (libor w tym czasie wzrósł o 0,5). poza tym pomijając fakt
                        podnoszenia oprocentowania od tak sobie - bank tłumaczy się, że wcześniej nie
                        podnosił oprocentowania, dlatego teraz musi. a co mnie to obchodzi, co robili
                        wcześniej... W Mbanku nic nie można załatwić - wszystko przez mlinię, na
                        odpowiedź czeka się tygodniami, albo nie ma jej wcale. Ja się przenoszę -
                        oferty kredytów refinansowanych są baaardzo korzystne w kilku miejscach. NIGDY
                        WIĘCEJ OPROCENTOWANIA USTALANEGO PRZEZ ZARZĄD BANKU!!!!
                        • kajka777 Re: kupon z ładnego Domu 22.11.06, 21:09
                          konsultacje.edukacyjne napisała:

> NIGDY
                          > WIĘCEJ OPROCENTOWANIA USTALANEGO PRZEZ ZARZĄD BANKU!!!!

i już więcej takego nie ma.
                        • kredytymieszkaniowe Re: kupon z ładnego Domu 22.11.06, 22:39
                          Jak już kiedyś pisałem na tym forum to jest właśnie oprocentowanie regulowane
                          decyzją zarządu banku: Libor w górę 0,3%, a oprocentowanie 0,5%. Dlaczego? Wie
                          tylko zarząd banku?
                  • kredytymieszkaniowe Re: kupon z ładnego Domu 22.11.06, 22:41
                    To niespecjalna ta oferta. Większość banków schodzi już z marżą do 1% lub nawet
                    poniżej.
    • kajka777 Re: kupon z ładnego Domu 21.11.06, 21:55
      do złozenia wniosku wystarczy informacja, ze bierzesz udział w promocji.
      Kartę trzeba będzie dostarczyc po decyzji kredytowej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka