skraburski 14.06.07, 17:03 Witam, Chce wziac kredyt na 620000zl celem zakupu mieszkania od developera w cenie 520000zl, 100000zl pojdzie na wykonczenie. Kredyt ma byc we frankach, na 30lat i z niska marza. Prosze o oferty, Pozdrawiam Lukasz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dom_joly Re: Duzy kredyt - oferty 14.06.07, 17:15 witam, wyslalem Panu wiadomosc na skrzynke "gazety". Odpowiedz Link
klaudia160 Re: Duzy kredyt - oferty 14.06.07, 18:55 Witam serdecznie , Oczywiście postaram się przygotować Panu jak najbardziej korzystną ofertę Deutsche Banku. Bardzo proszę o kontakt mailowy i podanie podstawowych informacji takich jak : dochody netto, zobowiązania finansowe, preferowana waluta kredytu i okres kredytowania. klaudia.bialucha@db-pbc.pl , bądź klaudia.bialucha@db.com Pozdrawiam serdecznie, Klaudia Białucha Doradca ds. Produktów Finansowych Deutsche Bank Odpowiedz Link
arfer Re: Duzy kredyt - oferty 14.06.07, 23:02 A na forum nie łaska ? Wszystko zależy od Twojej sytuacji finansowej. Mógłbym napisać tak (patrząc wyłącznie na kwotę kredytu) - np. DB i Fortis nawet 0,8 %, Nordea 0,9 %, mBank 1 %. Do wyboru do koloru. Pytanie - na czym Ci zależy - niskie koszty początkowe bądź niższy koszt w całym okresie spłaty, ubezpieczenie na życie w grupówce bądź jego brak, gwarancja wypłaty w CHF, czy ryzyko, niski spread i możliwość spłaty bezpośrednio w CHF, elastyczność (przewalutowania, możliwość nadpłat i wcześniejszej całkowitej spłaty o jak najniższych kosztach), rozliczanie wykończenia fakturami, czy - wyłącznie bez nich, kredytowanie także kosztów bankowych i transakcyjnych, czy brak takiej konieczności (inaczej - masz w skarpecie kilkanaście-dwadzieścia kilka tysięcy na w/w koszty) ? Jakie dochody i zobowiązania, ile osób w rodzinie, gdzie zlokalizowana nieruchomość ? Jakie źródło dochodów ? Pisanie i proponowanie czegokolwiek bez odpowiedzi na te pytania (de facto podstawowe) to jak wróżenie z fusów. Odpowiedz Link
skraburski Re: Duzy kredyt - oferty 15.06.07, 00:14 Zalezy mi przede wszytskim na niskiej marzy. Nie interesuja mnie nadplaty i szybsza splata gdyz wole zainwestowac gotowke jesli bede ja mial. Rozliczanie wykonczenia najlepiej bez faktur. Reszta na priva. Pozdrawiam Odpowiedz Link
bawe123 Re: Duzy kredyt - oferty 15.06.07, 10:26 Witam Co oznacza: "gwarancja wypłaty w CHF, możliwość spłaty bezpośrednio w CHF"? Dzieki za infromację Kuba Odpowiedz Link
doradca-finansowy Re: Duzy kredyt - oferty 25.06.07, 13:32 tak - w fortisie dostaniesz prawdziwy kredyt walutowy - oparty o franki. Uruchamiany jest we frankach - we frankach tez możesz go spłacać. Odpowiedz Link
tupcio Re: Duzy kredyt - oferty 21.06.07, 12:51 Witam moja ofeta to marza 0,9% w celu zaprezentowania szczegolowej oferty prosze o kontakt Wojciech Skiba Doradca Finansowy KredytLine mobile: 502 250 026, 508 184 557 mail: w.skiba@kredytline.pl Odpowiedz Link
mpatrys Re: Duzy kredyt - oferty 21.06.07, 13:58 Na wstępie mogę zaproponować: 0% prowizji za udzielenie kredytu 0% prowizji za wcześniejszą zmianę po 3 letnim okresie kredytowania 0 zł za przewalutowanie 0 zł za wycenę nieruchomości co do marży, to jest możliwość negocjacji-nie ukrywam, że pomogły by w tym wstępne decyzje z innych bankow-to zapewni komfort negocjaji i mi i Panu Jezeli bedzie Pan zainteresowany to proszę o kontakt: Patryk Mazurkiewicz 603 538 750 Pozdrawiam Odpowiedz Link
robertrowinski Re: Duzy kredyt - oferty 21.06.07, 17:55 Jeśli jest Pan zainteresowany kredytem zapraszam do rozmowy telefonicznej ( oferta kilku banków), lub proszę podać namiary do siebie, oddzwonię. Pozdrawiam Robert Rowiński 0506-099-012 Odpowiedz Link
open_gh Re: Duzy kredyt - oferty 22.06.07, 01:17 Jeśli jeszcze Pan nie wybrał, albo waha się Pan proszę zajrzeć do linku w stopce tego postu. Odpowiedz Link
artur321 Re: Duzy kredyt - oferty 23.06.07, 22:15 Kurcze, tu jest lepiej niz na aukcjekredytowe.pl Ledwie sie czlowiek odezwie i otrzymuje mase ofert. Na aukcjach otrzymalem ledwie 3 oferty... i to w dodatku takie sobie Pozdrawiam art Odpowiedz Link
artur321 Re: Duzy kredyt - oferty 23.06.07, 22:20 A tak na marginesie, pewnie polowa doradcow sie usmiala, gdy okazalo sie ze ten duzy kredyt to 620 tys zl. Obiektywnie duzy kredyt to pewnie tak od 1,5 mln zl w gore. Pozdrawiam art Odpowiedz Link