daratko 01.08.07, 11:28 no.ingbank odpada...ale w milenium bym dostała kredyt hipoteczny.kto brał i jak to tam wygląda ?drogo ?wypłaty transz na czas ?proszę o pomoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robisam Re: milenium bank 01.08.07, 14:57 w millenium można zacząć spłacać kredyt dopiero po 6 latach od jego wzięcia; jak dla mnie to spory minus; Odpowiedz Link
daratko Re: milenium bank 01.08.07, 15:37 dlaczego ?przeciez nie trzeba z tego korzystać prawda ?mnie by pasowało tak dwa lata zwłoki...chyba mam wybór ? Odpowiedz Link
nomia79 Re: milenium bank 01.08.07, 15:37 z tabeli opłat i prowizji wynika, że po 3 latach. Zaletą Millennium jest długi okres kredytowania - też dla walut (oczywiście chyba każdy ma nadzieje, że kredyt spłaci szybciej niż w ciągu 50 lat, ale to zawsze minimalnie podnosi zdolność kredytową). Odpowiedz Link
arfer Re: milenium bank 02.08.07, 13:41 Ilu ? Nie przypadkiem wygląda to tak, że spłata jest obciążona prowizją, jeśli w ciągu pierwszych 3 lat 1x kwota nadpłaty przekroczy 30 %, albo kredyt zostanie w całości spłacony ? Odpowiedz Link
victor4 Re: milenium bank 02.08.07, 18:03 Dokładnie rzecz ujmując, w ciągu pierwszych 3 lat naliczana jest 2%-owa opłata za wcześniejszą spłatę, jeśli JEDNORAZOWO spłacimy więcej niż 30% kapitału. Więc możemy spłacać kilka razy po 30% kapitału (pozostałego). dochodzim,y do jakiejś małej kwoty zadłużenia, którą spłacamy w całości. I od tej kwoty płacimy 2%. pzdr Odpowiedz Link