Dodaj do ulubionych

wróżka Atis

IP: *.ip.netia.com.pl 27.07.11, 10:37
Wiem, że dawno temu już był wątek o tej pani ale chciałabym go odświeżyć.
Interesują mnie Wasze opinie na temat tej wróżki (obecnie występuję w Ezotv, jest na Viversum). W starym wątku wypowiadały się głównie osoby które, jak same mówiły, korzystały z wróżby sms a to, moim skromnym zdaniem, nie jest wykładnikiem tego czy dana wróżka jest dobra czy nie. Bardzo często w jej imieniu odpowiadaja ludzie zatrudnieni "z ulicy". A nawet jeśli odpowie sama to co to za wróżba smsowa...
Chciałabym poprosić o opinię na jej temat/ na temat sprawdzalności osoby które były u niej osobiście bądź wróżyły sobie telefonicznie (u niej, nie u asystentki podszywającej sie pod nią).

Będę wdzięczna za Wasze komentarze, pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • bulawy Re: wróżka Atis 27.07.11, 10:58
      A po co ci to?
      Pani ta osobiscie przyjmuje w Podkowie Lesnej i jest bardzo dobra ,tam gdzie piszesz rzadko sie loguje (raz może 2 w m-cu)i jak chcesz sobie powróżyć i cie stac na panią Atis to idź i nie przepytuj bo tu wiarygodnej odp nie dostaniesz.Ja polecam bardzo bo wróżyłam osobiście a zaraz po mnie napisze 20 innych osob negatywy jaka pani be bo chciały w 160 znakach prognoze na zycie.
      Pani nie pracuje z asystentami wrózy osobiscie-nie powtarzaj jak nie wiesz tu na forum tylko wróżki sa źle oceniane i to żaden wykładnik ,a na te co najgorzej pisza maja najwiecej klientów czyzby ciekawosc...................................Miłego dnia
      • Gość: Ala Re: wróżka Atis IP: *.ip.netia.com.pl 27.07.11, 11:12
        Dziękuję za odpowiedź choć trochę ona niegrzeczna bądź ty "BUŁAWY" nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
        Zapytałam o opinie osób, które wróżyły sobie osobiście u tej pani ponieważ, jak wspomniałam, we wcześniejszym wątku wypowiadały się osoby które otrzymały wróżby smsowe i których opinie wydały mi się mało wiarygodne...Więc nie oceniam Atis, nie jestem wróżką, zazdrosną konkurencją itp. Nie napadaj na ludzi tylko grzecznie odpowiedz lub jak Ci się pytanie nie podoba nie odpowiadaj w ogóle.
        U pani Atis powróżyłam sobie dzwoniąc do ezotv, wróżba była obiecująca dlatego zapytałam o opinie innych, to wszystko, cała tajemnica...
    • 44kazimierz Re: wróżka Atis 29.07.11, 01:33
      Pozdrawiam serdecznie panią wróżko Atis
    • agrentowy4321 Re: wróżka Atis 04.03.23, 22:25
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: wróżka Atis 25.04.23, 07:40
      Bardzo to dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka