Dodaj do ulubionych

Anna Anastazja sprawdza wam się

IP: *.ip.netia.com.pl 05.10.11, 10:38
Obserwuj wątek
    • Gość: ktosik Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.ip.netia.com.pl 05.10.11, 10:41
      ma rewelacyjne opisy. ja wróżyłam u niej parę razy za 1 razem wszystko się sprawdziło. za 2 częściowo a wróżba była optymistyczna a teraz ostatnio na ten sam temat wyszło zupełnie na odwrót. bardzo chaotyczne te wróżby.jak jest u was proszę o opinie?????
      • iza.wit Re: Anna Anastazja sprawdza wam się 10.09.16, 17:55
        Jeżeli chodzi o te zmiany to nie do końca się nie sprawdzają, my mamy mnóstwo dróg od naz zależy jaką wybierzemy... i wtedy zmienia się tok przepowiedni.
    • Gość: ktosik Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.ip.netia.com.pl 06.10.11, 12:27
      Nikt nie korzystał z usług tej Pani?????
      • bulawy Re: Anna Anastazja sprawdza wam się 06.10.11, 12:42
        A gdzie ją można znaleźć?Nie słyszałam o takiej wróżce.
        • iza.wit Re: Anna Anastazja sprawdza wam się 10.09.16, 17:57
          na ezomagia.pl
          Ja korzystałam w czerwcu z przepowiedni na Lipiec i wiele się sprawdziło .
    • Gość: belka Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.pl 06.10.11, 13:50
      nie wiem nie znam, ale koleżanka sobie wróżyła u tej pani. zapytam.
      • Gość: ktosik Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.ip.netia.com.pl 06.10.11, 14:00
        Ta Pani jest na kosmice na portalu wróżby online viversum oraz parasfera. Ma same pochlebne opinie.
    • Gość: ktosik Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.ip.netia.com.pl 06.10.11, 17:49
      Nikt z Was nie korzystał????????????niemozliwe
      • Gość: donia Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.reszel.arkusnet.pl 06.11.11, 08:23
        Ja korzystałam z porad Pani Anny Anastazji wielokrotnie. Wiem, że za dużo korzystam z porad wróżek. Ale jedno wiem, właśnie dlatego,że już sprawdziłam wiele z nich, że Pani Anna Anastazja jest najlepszą z nich. Niebywałym jest fakt, że Pani Anna tak dokładnie może opisać rzeczywistość, a jej wróżby odnośnie przyszłości mają tak dużą sprawdzalność. Jej interpretacja kart jest jedyna w swoim rodzaju. A przy tym czuje się, że Pani Anna jest bardzo dobrym, wrażliwym i mądrym człowiekiem. Może to wszystko brzmi mało wiarygodnie, ale ja piszę tak jak czuję. Dla mnie Pani Anna Anastazja jest bez konkurencji. Jedyna wróżką, która też jest niezawodna i jej dar choć całkiem inny w stylu (operuje kartami klasycznymi) to wróżka Helena.
        To jest dla mnie wróżbiarski TOP
        • Gość: ktosik Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.ip.netia.com.pl 06.11.11, 12:27
          No właśnie kto jeszcze korzystał z porad tej wróżki. To fakt że rzeczywistość pokazuje taką jaka jest ale przyszłość nie zawsze mi się sprawdziła. a wróżyłam odnośnie pracy i było pudło minął termin już dawno. co do związku raz mówiła że wrócimy z partnerem za 6 miesięcy i niestety ale nie wróciliśmy. potem wróżyłam pisała że on ma blokady i że ciężko pozatym ma kogoś. więc jak dla mnie mało wiarygodna wróżka bardzo chaotyczna.
          • Gość: mekfj Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.toya.net.pl 06.11.11, 13:21
            Mnie się nie sprawdziła :( Chciałam porady czy powinnam zainwestować w coś pieniądze, czy to się opłaci itd, wróżka odpowiedziała - że oczywiście, mam inwestować i nie mieć dylematów. Tak zrobiłam... może głupia byłam, że tak zaufałam. Wtopiłam kasę i były z tego same straty.
            • Gość: donia Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.reszel.arkusnet.pl 06.11.11, 15:36
              Jeśli chodzi o czas we wróżbach, to jest on zawsze "ruchomy" i trudny do sprecyzowania. Dlatego terminy rzadko się sprawdzają. Jednak nie ulega wątpliwości, że jeśli chodzi o ogólny stopień sprawdzalności to Pani Anna jest jak dla mnie najbardziej wiarygodna. W 100 % nie może się wszystko sprawdzić, bo to jest nierealne. Dlatego wróżby dobrego wróżbity pomagają, ale nie można w nie wierzyć bezgranicznie, gdyż zawsze istnieje możliwość, ze nie wszystko się spełni dokładnie. U jednych się nic nie sprawdza, u innych co nieco, u jeszcze innych tak ok. 50%. U najlepszych ok. 80%. Tak to widzę nie tylko ja, ale także osoby, które są bardziej zaawansowane i bardziej wtajemniczone w tę sferę.
              • Gość: ktosik Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.ip.netia.com.pl 07.11.11, 17:58
                czas czasem . ale jesli pytałam się o ta samą osobę po 6 mies od wróżby drugi raz i za 1 razem było że wrócimy ze mnie kocha i że pseudo koleżanka będzie z innym itd. a po 6 miesiącach że on nie kocha że z nią będzie i że musiałabym się starać o niego. to chyba coś tu nie halooooooo.Nie można raz mówić tak a potem inaczej. jaka to wiarygodność?????
                • Gość: Ariel Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 20:33
                  Ja miałem okazję z nią rozmawiać. To co mi powiedziała będzie miało miejsce za około pół roku i dalej. Wróżka ta jest sympatyczna i odpowiada konkretnie na pytania, również doradza w danej sytuacji. Mam nadzieję, że wróżba się spełni, bo była bardzo optymistyczna :)
                  • Gość: Ludzie Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.11, 08:32
                    To samo pytanie można zadać tarotowi nie częściej niz 1 na pół roku, jesli robi się to częściej to wychodzą same bzdury....i nie sprawdza sie....
                    • Gość: ktosik Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.ip.netia.com.pl 02.12.11, 17:31
                      właśnie pytałam po 6 miesiącach nawet 7. wróżba się nie sprawdziła.
    • Gość: klientka Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.ip.shentel.pl 02.12.11, 19:34
      NIC!!KOMPLETNIE NIC!!
      Więc jeszcze raz pytam...skąd tyle pozytywnych komentarzy??
      • Gość: ktosik Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.ip.netia.com.pl 03.12.11, 10:09
        no właśnie skąd tyle pozytywnych komentarzy na kosmice??????????????????????ma chyba najwięcej i wszystkie superowe.
        • Gość: donia Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.reszel.arkusnet.pl 08.12.11, 22:21
          A ja się dziwię Tobie "ktosik" dlaczego tak uparcie zadajesz to pytanie/zdziwienie. Przecież wiadomo, że Pani Anna sama nie napisała dla siebie tych komentarzy, tak samo jak nie wykonała do siebie tylu rozmów. Odpowiedź jest jedna - bo jest doskonałą wróżką, wielu ludziom pomaga, doceniają Panią Annę, powracają do niej, dzwonią, bo im się sprawdza i wszystkie znaki wskazują, że Pani Anna Anastazja jest wyśmienita w swoim "fachu". A jak Tobie jak to piszesz się nie sprawdziło to chyba masz wyjątkowego pecha i musisz po prostu zadzwonić do innej wróżki i nie stawiać z takim uporem znaku zapytania pod umiejętnościami Pani Anny, bo to przecież nic nie da - chyba że.... po prostu zależy Tobie by zmącić dobrą aurę wokół docenionej przez ludzi, świetnej wróżki. Liczę jednak, że to jedynie Twój charakter, który upiera się choć sensu tego brak. Pozdrawiam
          • Gość: gosc123456 Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.arreks.pl 25.12.11, 11:35
            Ale wy jestescie głupi! Zrozumcie, że wszystkie te wróżki to są dobre manipulatorki i naciągaczaki. Kiedyś postanowiłem zadzwonić do Anny Anastazji. Rozmowa trwała z 12 minut, dowiedziałem się wielu rzeczy, o których sam nie miałem pojęcia. Mówiła chaotycznie, w ogóle czasami nie na temat. Zdałem sobie sprawę, że jej trafność polega na tym, że konkretnie zadajesz jej pytanie, mówisz po części co się dzieje, a ona Ci tylko dopowiada. Takie osoby z reguły nie powiedzą Ci niczego złego. Powiedzą coś co będzie dobre albo tak pośrednio, żeby człowiek później znowu zadzwonił. Dziwią mnie jej same pozytywne komentarze, bo jak dla mnie jest ona mało wiarygodna. Przeglądałem kiedyś portal kosmicy - dzwoniłem do niej powiedziała mi jedno, po 2 godzinach od wróżby postanowiłem ją sprawdzić i zadzwoniłem do innej, która też miała super opinie - co się okazało? Zupełnie inna wróżba i odpowiedź na NIE, mimo, że u Pani Anny było mowa, że TAK. Więc skoro są z Nich takie dobre i wspaniałe wróżki to jeżeli doradzają i widzą w kartach przyszłość to wróżba raczej powinna być taka sama jakby nie było? Zastanówcie się i nie dawajcie im zarabiać na ludzkiej głupocie!
            • Gość: Hela Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.inowroclaw.mm.pl 25.12.11, 13:29
              niestety cały czas beda dawac zarabiac, :( wiecej i wiecej i wykańczac swoje zycie na podstawie złudnych nadziei i "wróżb'...
      • Gość: ktosik Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.ip.netia.com.pl 09.12.11, 16:44
        Jak widać nie tylko mnie się nie sprawdza.
    • Gość: M. Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.siedlce.vectranet.pl 03.06.12, 14:45
      Ja sobie wróżyłam raz, ogólnie dostałam odpowiedź tą samą, co u moich dwóch sprawdzonych wróżek, więc ogólnie polecam. Były szczegóły, w których sobie ewidentnie przeczyła, lub po chwili prostowała sama siebie, zmieniała zdanie. No i o rzeczywistości zaliczyła pewną sporą wpadkę...
      Nie mniej ogólny schemat powtórzył się. Sama nie wiem, czy sobie jeszcze u niej powróżę... Może...
      • Gość: M. Re: Anna Anastazja sprawdza wam się IP: *.neanet.pl 13.08.12, 09:59
        No niestety nie sprawdziło mi się. Mozn apowiedziec, że podany okres czasu kiedy mialo sie to stac, juz minał, nie wydarzyło sie kompletnie nic.
    • agrentowy4321 Re: Anna Anastazja sprawdza wam się 04.03.23, 21:31
      Dużo rozmyślam ostatnio o tym
    • irona.sonata Re: Anna Anastazja sprawdza wam się 25.04.23, 06:46
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka