Gość: GIBON Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.08, 20:49 musze zemscic i to dotkliwie jakas czarna magia .prosze o kontakt rumin21@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhd Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.gprs.plus.pl 21.12.08, 21:48 Bardzo prosze o kontakt macierzanko Z góry dziekuje Mój mail to xhd@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.tvk3.pl 22.12.08, 12:30 odezwij się także do mnie, jestem zainteresowana miłosnymi klątwami. Napisz na maila kasienka8866@wp.pl. Czekam z niecierpliwością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.eranet.pl 11.01.09, 22:46 prosze pania o kontakt podaje maila monika171284@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiedźma 12 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 22:58 Dzięki monia. Właśnie tego wątku szukałam, by pokazać, że już były próby takiej reklamy... Niewielu się na to już nabierze. Przyznaję to było dobrze przemyślane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 23:08 Proszę o pomoc. katia19909@wp.pl katia19095@wp.pl Dla ułatwienia nam kontaktu podam jeszcze gg: 9577272 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 11:09 Skuteczny urok/klątwa miłosna Autor: macierzanka23 02.03.08, 22:27 Wątek ten był założony na początku marca ubiegłego roku a więc niedługo będzie rok. Bardzo dużo osób wyraziło chęć skorzystania podając swoje namiary. Byłem ciekawy czy osoby te skorzystały i czy ta osoba, którą polecała macierzanka23 pomogła, napisałem więc do kilku osób, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Dlatego proszę osoby, które skorzystały o podzielenie się informacjami czy warto, czy pomogło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 14:18 No właśnie Czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janet1362 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.gprs.plus.pl 29.01.09, 22:40 Witaj chciałabym prosić o jakies proste i silne zaklecie na faceta który sie ode mnie odsuwa,chciałabym by nie mógł o mnie zapomnieć prosze o zaklecie na odległosc....która nas dzieli;) chce by był we mnie zakochany prosze przysłac mi je na janet1361@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 17:40 Tyle osób podobno skorzystało a dlaczego nikt nie pisze, czy warto, czy się udało. Dlaczego już nikt nie poleca? Może macierzanka działa teraz jako ktoś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
leelay Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 13.07.09, 12:19 Dokładnie, dlaczego macierzanki nikt nie poleca? Ja walczyłam rok, teraz jest już dobrze, ale to dzięki jednej osobie. Dzięki jej mądrości i skuteczności. Jeżeli ona powie, że nie, to odpuście, nie ma co łapać złej energii. Zainteresowani piszcie na priva yoanna_p@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 188.33.43.* 04.04.09, 16:48 hey tak japotrezbuje czegoś takiego jak byśmogłaskontaktowaćsie zemnanamailaa.gasek@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyla Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.xdsl.centertel.pl 28.04.09, 10:59 Ja też potrzebuję takiej pomocy.Proszę o kontakt ze mną zyll1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 28.04.09, 17:36 Jak masz za dużo pieniędzy nie wiesz co z nimi robić, to wspomóż chore dzieci lub schronisko dla bezdomnych zwierząt. Przynajmniej pieniądze pójdą na dobry cel, a dobro do Ciebie powróci. Wyrzucając pieniądze w błoto nie osiągniesz niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 92.244.36.* 29.04.09, 08:23 Ja rowniez prosze o kontakt maciezanke na etumi@wp.eu Odpowiedz Link Zgłoś
greg_32 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 29.04.09, 15:20 A to jeszcze aktualne? Poproszę o kontakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
margaretka74 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 07.05.09, 20:30 prosze o info czy jest tu ktoś komu pomogla macierzanka23 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Savanka Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 193.26.211.* 12.06.09, 09:10 Jeżeli moge prosić o pomoc to proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 12:30 Te osoby wam pomoga......magicznepogotowie.bloog.pl/id,3895640,index.html#k omentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskierka Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.mmpnet237.tnp.pl 12.07.09, 20:21 Witaj, proszę o kontakt jeżeli nadal udzielasz pomocy potrzebującym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskierka Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.mmpnet237.tnp.pl 12.07.09, 20:29 ps. kontakt: iskierka13@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 03.08.09, 10:58 Zgłoś się do Lilith Black Moon .Prędzej czy pózniej i tka do niej trafisz . Chyba ,że poszukaj szeptunek bo nikt inny na internecie dostępny Ci nie pomoże ,chyba ,że uszczuplić twoją kieszeń . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa agawa Czy komuś autorka pomogła? IP: *.limes.com.pl 03.08.09, 11:21 Czy komuś autorka pomogła? tak z ciekawości pytam :)Sprawdziło się to co mówiła ? jesteście teraz szczęśliwi ze swoją drugą połówką? a może macie jej już dość ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.09, 19:27 proszę o kontakt majlina@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jiajia22 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 25.10.09, 17:07 Proszę o kontakt:panimariposa@wp.pl Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Po co piszecie i podajecie maila jak ona... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.09, 17:40 Autor: macierzanka23 03.03.08, 22:51 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz No cóż Kochani, niestety nie macie racji gdyż pomoc którą niejako "oferuję" nie jest wyświadczana ani przeze mnie, ani nie daję nikomu adresu do wróżki Józi czy Fruzi która na 100% pomoże ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.chello.pl 28.11.09, 16:13 pewnie! cel uświęca środki. a mnie życie nauczylo, ż w milości jak na wojnie - nie można mieć skrupulów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 16:19 Gość portalu: zakochana napisał(a): > pewnie! cel uświęca środki. a mnie życie nauczylo, ż w milości jak na wojnie - nie można mieć skrupulów... to nie jest milosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 212.182.99.* 28.11.09, 21:09 Wypowiedziałam się ... u mnie wrócił . Brałam rytuał u Lilith.Zresztą zdecydowałam się na próbę czytając to forum kiedyś . I co prawda dobrałam spętanie ale wrócił .To dla mnie najlepszy prezent na święta. Nawet nie zdajecie sobie sprawy z teog jak bardzo się cieszę .Ale myślę ,że część z was rozumie to . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Skuteczny robienie w balona przez lilith666 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.09, 19:37 tak rozumiemy ..ze probujesz naciagnac nastepnych na wydanie pieniedzy w bloto w zamian za oszustwa lilith666 ..litosci ile mozna uskuteczniac tej błazenady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 94.254.219.* 15.12.09, 18:45 witaj, jestem bardzo zainteresowana twoją propozycją. Podaj mi proszę jakiś kontakt do siebie lub napisz do mnie lauranow7@wp.pl Sprawa jest bardzo pilna, bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 15:09 Martyno, proszę Cię, skontaktuj się ze mną... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr43tech Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 06.10.21, 11:58 jezeli jestes zainteresowana to odezwij sie na piotr.tech@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sandra_retkowska Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 19.12.09, 01:02 Proszę o kontakt saga_666@poczta.onet.pl dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pianista Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 80.50.235.* 19.12.09, 19:29 Do mnie wróciła kobieta po rytuale miłosnym u Lilith jeśli to mowa o Lilith Black Moon . Mam nadzieję tylko ,że taki rytuał po prostu będzie trwał i trwał i ,że nie wygaśnie a ona nie odejdzie bo tego bym nie przeżył . Ale jeśli chodzi o tą skuteczność nie mogę jej nic zarzucić . Dobrze by było stworzyć taką listę właśnie skutecznych osób robiacych rytuały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antylilith Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.12.09, 19:39 Lilith, znowu tu wchodzisz! Kogo chcesz nabrać? Znów ten sam styl pisania, ta sama interpunkcja i te same błędy. Tylko płeć zmieniłaś, coś nie tak z tożsamością? Odpowiedz Link Zgłoś
svenaksel Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 19.12.09, 21:10 prosze o kontakt: wiolasilva@yahoo.no Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 20.12.09, 11:08 Nie widzę U tego kogoś błędów zarówno stylistycznych jak i interpunkcyjnych .Mam stałe ip i piszę tylko na zalogowanym nicku dzięki wam ;) Pozdrawiam wszystkich fanów i a antyfanom zycze duzo zdrowka gdyz obawiam się ze od swieta bede tu wpadac i nie w celach rekamowych ;) robicie to doskonale za mnie ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocór Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 66.230.230.* 20.12.09, 12:42 O, widać lilunię wypuścili na przepusteczkę. Ty chora z urojenia wywłoko, po co tutaj węszysz. Idź piesuniu do budki i tam szczekaj. twoja kariera tutaj dawno legła w gruzach. Nie ciesz się na reklamę i nie bądź beszczelna bo ambicji tobie brak w zupełności. Żadna porządna wróżka nie dyskutuje tutaj tak jak ty. Pleciesz 3 po 3. Więcej ogłady gąsko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Skuteczna muchozol na LILITH666___ IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.10, 13:07 macie kogoś sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Skuteczna muchozol na LILITH666___ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 13:55 tak mam pisz na baronio17@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.10, 23:04 Czy ktoś korzystał z pomocy ja2313 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 22:27 ja korzystałam nic to nie dało, kasa w błoto... Odpowiedz Link Zgłoś
jiajia22 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 15.02.10, 20:57 Również bardzo proszę o pomoc i informacje na adres jiajia22@gazeta.pl.Dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa261019 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 21.03.10, 02:11 Ja również proszę o pomoc na adres ewa261019@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
etiam.0 Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 24.05.10, 20:50 Macierzanko błagam o pomoc anastasja@o2.pl lub 608315842 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.10, 21:31 Bajki i raz jeszcze bajki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avi Re: A ja Wam polecę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 08:57 Gość portalu: Emma78 napisał(a): > Jeśli chodzi o uroki miłosne, polecam Carmillę- mi pomogła. Korzystałam z usług > Lilith, niestety, pieniędze były wyrzucone w błoto :( raz także z usług wróżki > którą podrzuciły mi znajome pocztą pantoflowe. Dziewczyny, naprawdę warto. Wiem > , > że pewnie niezbyt jej się to spodoba,bo nie lubi rozpowszechniać swojego numeru > wśród nowych klientów, ale można dzwonić : 783678779 albo pisać na > carmila_vamp@gazeta.pl Terefere, Ty tak na serio sie krygujesz z podawaniem BARDZO PUBLICZNIE telefonu i maila tej pani??? Ale szeptem po cichutku wszystkim oglaszasz? Cos dzis czytam zmasowana akcje reklamowa tej panny hmm. Och, z pewnoscia nie bedzie na Ciebie zla hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: A ja Wam polecę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 09:51 avi tu wiele osob niby podaje w zaufaniu telefon, a czarow i czarodziejek nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avi Re: A ja Wam polecę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 16:39 Gość portalu: gosc napisał(a): > avi > tu wiele osob niby podaje w zaufaniu telefon, a czarow i czarodziejek nie ma! Taa wiem, gosciu. Widze co sie dzieje i nazwac to zenujacym to malo. Widze tez jak "wrozki" biora sie tu za lby jak handlary z hali targowej. Widze jak kopia dolki pod soba wzajemnie, jak udaja swoje wlasne zachwycone i szepczace w zaufaniu namiary na cale forum, klientki. Po prostu "wrozbiarski" lumpenproletariat. Same niby gwiazdy wrozbiarstwa a nie wydadza zlotowki na normalna reklame tylko lgarstwa tworza i historie nieprawdopodobne. O ich rzeczywistych umiejetnosciach swiadczy ( na minus) desperackie lapanie klientow na forum i to na bujdy bujane bujana reklama, zalosne doprawdy, dobra w swojej profesji wrozka nie robi tego- ludzie sami sie do niej dobijaja, znajda ja chocby schowala sie w lesie. To co tutaj grasuje to posmiewisko ezoteryki. Odpowiedz Link Zgłoś
black.thorn nie generalizuj 28.05.10, 08:41 Ja mam akurat farta-bo moja babcia jak i ciotka obie wróżyły-więc klientelę miałam po nich, resztę mi robiła długo poczta pantoflowa, ale nie każdy ma tyle szczęścia-gdzieś trzeba się ogłaszać-bo jak siedząc w domu, ktoś w ogóle się dowie, że rozkładasz karty, albo się zajmujesz magią? Nie można tak nawet złapać pierwszych klientów-co by potem innym polecili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avi Re: nie generalizuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 09:58 black.thorn napisała: > Ja mam akurat farta-bo moja babcia jak i ciotka obie wróżyły-więc klientelę mia > łam po nich, resztę mi robiła długo poczta pantoflowa, ale nie każdy ma tyle sz > częścia-gdzieś trzeba się ogłaszać-bo jak siedząc w domu, ktoś w ogóle się dowi > e, że rozkładasz karty, albo się zajmujesz magią? Nie można tak nawet złapać pi > erwszych klientów-co by potem innym polecili Ogloszenia to cos innego- do tego jest prasa, net (strona www), netowe panele reklamowe. Cos innego zas to co tu sie dzieje- mega sciema i bijatyki miedzywrozkowe. I to jest zalosne, swiadczy o nich bardzo wyraziscie, bardziej juz chyba nie mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: nie generalizuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 11:32 jasieniecki robi to za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nie generalizuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.10, 13:29 Panie jk robisz pan reklame i tyle u pana wizyta kosztuje duzo i sam pan idz do specjalistow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.superkabel.de 04.06.10, 00:11 No wlasnie jak zrobic dobry urok na milosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 17:03 To tylko naganiacze i chora wyobraznia. Odpowiedz Link Zgłoś
lastmonika_p Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 06.06.10, 22:52 Moja wyobraznia nie jest chora . Wrócił mój chłopak 3 dni temu z którym rozstałam się miesięcy temu . Odpowiedz Link Zgłoś
real-hator Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna 06.06.10, 22:55 Moja żona wróciła 2 tygodnie temu . Troche mam obawy bo jestem wierzący czy dobrze zrobiłem . Jakoś Lilith Black Moon nie obdzierała mnie ze zludzeń bo powiedziała ,że każda magia to ingerencja . A jak wy myślicie ? Czy taka magia jest czarna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) lastmonika_p i real-hator IP: 94.254.132.* 06.06.10, 23:08 rozumiem, że jesteście teraz doskonałym maałuużeństwem :) idealnie magia na was zadziałała wróciliście do siebie i macie teraz nawet taką samą interpunkcje . chwała i Uwielbienie czcigodnej lilith black moon ? ludzie błagam was, zróbcie coś z tym babsztylem!!! najlepiej to co należy . :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: lastmonika_p i real-hator IP: 94.254.132.* 06.06.10, 23:18 ohh i kochanek peerrun się pojawił . teraz się będzie działo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.10, 23:30 MOZECIE ZAPROWADZIC Lilith DO JASIENIECKIEGO ON JA OCZYSCI Odpowiedz Link Zgłoś
lastmonika_p Re: lastmonika_p i real-hator 07.06.10, 00:21 Niech pomaga i nikt jej nie oczyszcza . Bo jak ktoś idzie po pomoc to przynajmniej ma do kogo a nie do zazdrosnych wyłudzaczy z tego forum . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.10, 00:36 no właśnie mówisz to o lilith. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyluck1 Re: lastmonika_p i real-hator 12.09.12, 17:19 Jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany odzyskaniem ukochanej osoby i szuka pomocy,mogę podać namiar na osobę,która robi uroki. Mi pomogła i wielu moim znajomym. Ta Pani nie ogłasza sie w internecie,nie ma komputera w domu,ludzie dowiadują sie o niej pocztą pantoflową. Nawet nie wie,ze teraz tutaj o niej piszę. Jeśli ktoś chce namiar ,proszę na maila: ladyluck1@vp.pl szczerze tę Panią polecam. A znaleźć tu mozna masę oszustów,sama nie raz sie przejechalam. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka-23 Re: lastmonika_p i real-hator 25.08.13, 09:48 Napisz do mnie na email. Jeżeli tak jest jak piszesz z chęcią pojadę do niej osobiście. ladyluck1 napisał(a): > Jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany odzyskaniem ukochanej osoby i szuka po > mocy,mogę podać namiar na osobę,która robi uroki. Mi pomogła i wielu moim znaj > omym. Ta Pani nie ogłasza sie w internecie,nie ma komputera w domu,ludzie dowia > dują sie o niej pocztą pantoflową. Nawet nie wie,ze teraz tutaj o niej piszę. J > eśli ktoś chce namiar ,proszę na maila: ladyluck1@vp.pl szczerze tę Panią polec > am. A znaleźć tu mozna masę oszustów,sama nie raz sie przejechalam. Pozdrawiam > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: lastmonika_p i real-hator 25.08.13, 10:02 haha. Co byś nie zdziwiła się, że co. że poda tobie adres. nie ma szans rybka-23 napisał: > Napisz do mnie na email. Jeżeli tak jest jak piszesz z chęcią pojadę do niej o > sobiście. > > ladyluck1 napisał(a): > > > Jeśli ktoś jest poważnie zainteresowany odzyskaniem ukochanej osoby i sz > uka po > > mocy,mogę podać namiar na osobę,która robi uroki. Mi pomogła i wielu moi > m znaj > > omym. Ta Pani nie ogłasza sie w internecie,nie ma komputera w domu,ludzie > dowia > > dują sie o niej pocztą pantoflową. Nawet nie wie,ze teraz tutaj o niej pi > szę. J > > eśli ktoś chce namiar ,proszę na maila: ladyluck1@vp.pl szczerze tę Panią > polec > > am. A znaleźć tu mozna masę oszustów,sama nie raz sie przejechalam. Pozdr > awiam > > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
szark-0 Re: lastmonika_p i real-hator 08.06.10, 14:56 Ohoho jaka zawiść w oczach ;D i co z tego ,że sie wypowiedziała i ,że jej wyszło ? Żal wam ściska coś ;) Nie przejmuj się Lastmonika ;) najważniejsze ,że trafiłaś na kogoś kto Ci pomógł . A jak widzę ludzie z teog forum nie mają nic do roboty tylko brabiac d... Lilith Black Moon ;) tak postępują dzieci neostrady ;) Jak dziewczyna skuteczna to się nie dziwcie ,że ona obrabiać wam d... nie musi ;) Jedynie szkoda ,że na tym forum spadają wątki magiczne , bo nie ma co czytać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rytuali... Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 15:40 A moze GREG was oczysci, lub ciebie kolezanko jedna w wielu odslonach...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Pote.. Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.foebud.org 08.06.10, 16:05 Ja ze swojej strony cos zauwazylem i podziele sie z Wami moja opinia.. Forum czyta sie sie swietnie, jesli jedna osoba ta od lewej reki pisze sama ze soba, oraz jesli pisza wszechmocni i to jest fajne, cos wiecej, to ze czarow nie ma, inaczej magowie obizyli by poziom rzek i nie byloby takich klesk, cos wiecej potrzebujecie, bo magowie moze pomocy lekarskiej! HOWG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rytuali... Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 16:06 a ze swojej strony cos zauwazylem i podziele sie z Wami moja opinia.. Forum czyta sie sie swietnie, jesli jedna osoba ta od lewej reki pisze sama ze soba, oraz jesli pisza wszechmocni i to jest fajne, cos wiecej, to ze czarow nie ma, inaczej magowie obizyli by poziom rzek i nie byloby takich klesk, cos wiecej potrzebujecie, bo magowie moze pomocy lekarskiej! HOWG Odpowiedz Link Zgłoś
szark-0 Re: lastmonika_p i real-hator 08.06.10, 16:15 Ta Jaha ahahaha i jak Hary Poter nicków nie myli tudzież pan jesieniecki ale wraki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
10way Re: lastmonika_p i real-hator 08.06.10, 16:19 szark czy jak ci tam lilianno z wycietej basni czyta sie Twoje teksty bosko Odpowiedz Link Zgłoś
nocnalilia Re: lastmonika_p i real-hator 08.06.10, 19:23 Jaka to jest różnica ? Czy coś dodatkowo oprócz uroku można jeszcze zrobić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 19:34 wydac pieniadze i zmadrzec po tym, dziala to zdecydowanie na rozum. WYDANIE KASY NA NIC Odpowiedz Link Zgłoś
szark-0 Re: lastmonika_p i real-hator 08.06.10, 21:17 Uważaj uważaj bo każdy kto wypowie się dobrze o Lilith Black Moon nagle nią się stanie ;) Jest tyle wpisów widze o niej ładnych a te dna z tego forum które poszukuja klentów z ip neostrady lubią się bawić inaczej ;) niedługo się przestana bawić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 21:21 Lilka ty pisz, bo twoje wypowiedzi czyta sie swietnie. Mnie to ani ziebi, ani grzeje, ale to jest swietne czytadlo. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnalilia Re: lastmonika_p i real-hator 08.06.10, 21:53 Faktycznie Lilith wypowiedzi są świetne . Zwłaszcza te o oczyszczaniu i medytacji . Zastosuję sobie sama nawet . Tylko z tego co czytam oczyszczania nie można stosować po uroku miłosnym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyy Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 22:04 A czy ta cala lilith to widzi to co oczyszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
szark-0 Re: lastmonika_p i real-hator 09.06.10, 17:16 No ciekawe pytanie czy można zobaczyć co się oczyszcza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazienka Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.chello.pl 20.06.10, 22:39 MACIERZANKA jestes jeszcze? jesli tak to odezwij sie prosze na dontiwen.trajtufink@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 22:45 Tu sa tylko sciemniacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.10, 10:54 taa już macierzanka się wam odezwie to kolejnych 50000000 osób i do każdego będzie pisać :D hahaha... już pewnie dawno spierd.....liła stąd ;d Odpowiedz Link Zgłoś
szark-0 zaraz takie przekeństwa 24.06.10, 08:06 Każdy lubi wpadać i pośmiać się z was ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorotka Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 11:37 po kazdej magi zawsze jest cena jaka przyjdzie wam z a to zapłacic. <oja kolezanka jakis czas temu korzystała z szeptunki (prawdziwej nie netowskiej) i odzyskała chłopaka ale ta kobieta na koniec powiedziała jej "mam nadzieje ze on jest tego wart bo przyjdzie ci za to wysoka cene zapłacic" i tak s ie stalo najpierw zmarła jej babcia dwa dni później zginoł wyjek i dzien później zaginoł brat wszysko rozegrało s ie wciagu tygodnia . wrociła do tej pani a ona powiedziała taka cene sztan zabrał za to ze w ykonal dla ciebie to co chciałas ,nie musze chyba opisywac co sie stało z moja kolezanka...trafiła do psychiatryka dlatego pisze to jako ostrzezenie ludzie opamietajcie s ie ,dotyczy to autentycznych osob pałajacych sie magia te pseudo nic wam nie zrobia tylko kasa stracicie., nie musicie w ierzyc wto co pisze ale chciałm w as ustrzec przez takim losem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 12:26 Witajcie! Czarów nie ma, ja korzystałam rok temu z pseudo usług pani L....BL ..M... od lewej reki i nic z tego nie wyszło, następnie pół roku póżniej działał słynny Sł... wel A...9 od run i nie tylko , znowu pudło. Facet wyjechał z inną do Niemiec, ponoć już chce brać z nią ślub. Jednego mi szkoda, pieniędzy i złudzeń. Bo ci szarlatani nie maja serca tylko są nastawieni na pieniądze i przekręt. Oszukana E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 14:38 bzdura magia istnieje bo się o tym przekonałam pewna osoba zrobiła mi magie na powrót mojego faceta i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: lastmonika_p i real-hator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 11:24 hej a mogłabyś coś więcej napisać o tej szeptunce ?? skąd jest ? bo bym chciała się wybrac do niej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cze-ri Re: lastmonika_p i real-hator 26.06.15, 17:56 tylko Nicholaj de Mattos Frisvold, jak on ci nie pomoże, to już nikt ci nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: *.superkabel.de 07.07.10, 12:46 Nie wierze w to.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Skuteczny urok/klątwa miłosna IP: 94.254.251.* 31.07.10, 14:22 Chce zucic klatwe na tesciowa, tak na dwa mieiace. Nie chce zeby chodzila. jestes w stanie to zrobic? jestem gotow zaplacic nawet 2 000 złotych. email: twojedzieckoo@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś