01.11.10, 19:46
Hej wszystkim :)
Mam pewien problem . Przez mojego pieska nie można się wyspać :) Może śmiesznie brzmi ale to denerwujące. W nocy często śpi u mnie w pokoju . A w nocy wszędzie od każdego pokoju są zamknięte drzwi . No to ona mnie zawsze budzi bo drapie w drzwi. i potem idzie do następnego pokoju i drapie w drzwi. A gdy przez noc mamy otwarte drzwi to ona albo szczeka albo hałasuje bo sobie coś znajdzie i się bawi . Co mam zrobić żeby ona w nocy leżała spokojnie?
;)
Obserwuj wątek
    • pimpus76 Re: Noc 01.11.10, 20:47
      a ile ma twoj piesek?moj ma prawie 5 mies.cale noce przesypia.wieczorem duzo sie z nim bawimy i nie dajemy mu sie polozyc.jak juz jest pozno i robi sie spiacy.odczekam az zasnie i wtedy przenosze go do sypialni.otwiera oczy wtedy upewnia sie ze jestesmy.i spi.
      • buzimi Re: Noc 01.11.10, 20:57
        Ja tak samo jak pimpus76 bawię się z moją Kluską przed snem ,ale również w dzień ,gdy widzę ,że dużo śpi staram się z nią wychodzić na dość długie spacerki , na których szaleje w liściach:p Wtedy śpi jak aniołek. Myślę ,że Twój piesek za dużo leniuchuje w dzień i dlatego odbija sobie nocą:p
      • kasia12020 Re: Noc 01.11.10, 21:20
        Ma już 10 miesięcy :)
    • tenshii Re: Noc 01.11.10, 21:24
      Zmeczyć. Schować zabawki. Otworzyć drzwi. Ignorowac szczekanie
      A najlepiej wziąć do siebie ;)
      • kasia12020 Re: Noc 02.11.10, 16:16
        A gdy biorę ją do łóżka to i tak po chwili zeskakuje. :)
      • giciag Re: Noc 02.11.10, 16:18
        Wychodze na ostatni spacerek o 20 na ok 40 min dziennie.Dzwi od nas i dzieci sa zamkniete a maly spi glownie w kuchni na swoim legowisku.Przesypia nocke bez problemu.Rano gdy wstaje o 7 otwieram dzwi to on wskakuje na lozko i spi jeszcze godzinke.
    • vand123 Re: Noc 09.11.10, 17:40
      dluzszy spacerek,niech sie wybiega, zmeczy, wybawi.
      drzwi niewazne czy zostawisz otwarte, czy zamkniete bo drapiac po drzwiach psiak budzi Was zeby sie z nim bawic, czy chociazby byc.
      ignoruj takie zachowanie.
      pewnie kilka nocy jeszcze nie pospicie, ale moze w koncu sie uspokoi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka