Dodaj do ulubionych

Zmiana karmy

06.01.11, 16:14
Witaski;) Mam pytanie czy PURINA jest porównywalnie dobra karmą jak Royal? Pytam bo chciałam mojemu psiaczkowi troszkę zmienić...cosik ostatnio nie bardzo mu podchodzi Royal...może jak na jakiś czas zmienię jedzonko to znów chętnie będzie zjadał. Wynalazłam karmę Purina God Chow...nawet pasowna bo taka jak dla alergików. Czekam na podpowiedzi. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • shih-an Re: Zmiana karmy 06.01.11, 23:06
      Purina Pro Plan tak, ale Dog Chow nie polecam. Dawałam kiedys mojej suce na odchudzanie, kiedy nic innego nie zadziałało. TO pomogło ;))). Tylko nie wiem czy Ty też masz taką potrzebę ;).
      Podobno ta dla szczeniąt jest lepsza, ale czy porównywalna z Royalem... mam wątpliwości :)
      Pozdrawiam
    • an3czka2 Re: Zmiana karmy 07.01.11, 09:51
      Ja tej karmy nie znam za dobrze, ale może Hillsa spróbuj, moja to jadła. To naprawdę karma super, jedna z najlepszych na rynku. Pozdrawiam z lilką.
      • shih-an Re: Zmiana karmy 07.01.11, 11:39
        Zgadzam się.
      • agatek28 Re: Zmiana karmy 07.01.11, 11:45
        an3czka2 napisała:

> Ja tej karmy nie znam za dobrze, ale może Hillsa spróbuj, moja to jadła. To nap
        > rawdę karma super, jedna z najlepszych na rynku. Pozdrawiam z lilką.

Dziękuję.Poszukam.
    • agatek28 Re: Zmiana karmy 07.01.11, 11:42
      Hmm...no więc chęć zmiany to tylko z mojej strony takie zagranie...może by lepiej wcinał czy cuś....tak sobie mysle,ale mogę sie mylic..może też wcale nie ruszyć;/ Nadwagi mały nie ma...za to raczej ma delikatna skórkę ...może jakieś alergiczne sprawy bo wet dał mi specjalny szampon gdyż się trochę drapał a właściwie podgryzał...a po tym szamponiku (SEBOVE DRY) i kapsułkach Gammolen jest lepiej. Tak więc w sumie zmiany wcale nie musi być...moja zachcianka w celu ulepszenie:) Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
      • magda79pn agatek28 07.01.11, 13:33
        napisałam do ciebie na maila :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka