kam_ea 26.08.11, 18:44 www.lovepets.co.uk/item-820161/groomers-detangle-shampoo-250ml.htm?popUpClose=1 taki szampon dostałam od znajomej z Anglii dla mojego shih tzu jakie są wasze opinie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megg_mb Re: Groomers 26.08.11, 20:02 Ja nie znam produktu ale jak się czyta działanie to i owszem! zachęca:-)..nawet pieska rozluźnia czyli taki antystresowy, a poza tym długo pachnie lawendą. Napisz jak się sprawdza, Osobiście stosuję Oster (szampon i odżywkę),ładnie usuwa nawet duże zabrudzenia i co ważne jest mega wydajny. Mam go od lutego (Maylo kąpany jest co tydzień), a zostało jeszcze z 40% (rozcieńcza się go). Napisz swoje spostrzeżenia bo może Groomers okazać się lepszy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kam_ea Re: Groomers 26.08.11, 20:28 mój Ozzy ma bardzo miękki włos i gęsty, fryzjerka twierdzi że trudny w utrzymaniu. z szamponu jestem zadowolona bo po tym się nie drapie, a bywało tak po Hery. zauważyłam że łatwiej się rozczesuje i nie zbija się włos mimo że przecież wcześniej też czesałam codziennie no i cena jest normalna Odpowiedz Link
kam_ea a to on 26.08.11, 20:31 niestety tel robione, więc jakość kiepska, ale się poprawię ;) fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2803800,2,2,Ozzy.html Odpowiedz Link
megg_mb Re: Groomers 26.08.11, 20:59 Zapisałam nazwę i "ściągnę" przez znajomych Groomers'a....a Ozzy?!...przesłodki!! Odpowiedz Link
kam_ea Re: Groomers 26.08.11, 22:32 jak on się nie drapie to jest dobrze, ostatnio po fryzjerze miał straszne uczulenie dziękuje, o tak jest kochany i najpiekniejszy czego jest świadomy :) Odpowiedz Link