Dodaj do ulubionych

Pomocy ..alergia cd

31.01.13, 17:02
Dziewczyny , dzisiaj przesiedziałam pól dnia przed kompem i nie mogę znaleźć , nigdzie karmy hipoalergicznej w opakowaniach mniejszych niż 3 kg , chciałam spróbować Trovet , wolfsblut ,a także treinera lub symply , ale nie potrafię odnaleźć żadnego adresu gdzie mogłabym zakupić mniejsze opakowania .Pomocy , proszę !
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: Pomocy ..alergia cd 02.02.13, 22:33
      Małgosiu sprawdź na allergo, może tam coś znajdziesz.
      Pozdrawiam Ania.
      • marian_malek Re: Pomocy ..alergia cd 03.02.13, 02:49
        przeciez ta 3 kg to w tydzien zje....
        • shihmonka Re: Pomocy ..alergia cd 05.02.13, 21:27
          Mi powiedziano,że aby sprawdzić karmę trzeba stosować ja nawet do 6 tygodni,aby zobaczyć efekty. Mniejsze opakowanie chyba nie zda egzaminu - tak mi się wydaje.
          • malgokasp59 Re: Pomocy ..alergia cd 06.02.13, 17:24
            Po dzisiejszej wizycie u weta i konsultacji , pozostajemy przy Hillsie , znalazłam w internecie tańszą niż w gabinecie u weta.
            • an3czka2 Re: Pomocy ..alergia cd 06.02.13, 19:44
              Małgosiu Hills jest, a w każdym razie był świetną karmą:). Ja daję swoim Trovet karmę z dziczyzną, ale po paru dniach nie bardzo chcą jeść ją. Całe szczęście że dodaję puszkę tej samej firmy i rodzaju, bo pewnie bym już szalała że nie chcą jeść. U mnie wynikło jeszcze jeszcze jedno, że Lila chyba ma zaburzenia od strony tarczycy a nie alergię. Jest po badaniach i czekamy na wyniki w przyszłym tygodniu.
              Pozdrawiam Ania.
              • cccykoria Re: Pomocy ..alergia cd 08.02.13, 22:37
                ja też daję hilsa weter. gastro i/d i jelitka już się unormowały i robi ładne kupcie. jest kłopot z zakupem u wetów bo raczej mają RC ale znalazłam sklep inernetowy i zakupiłam 12 kilo. Po royalu gastro niestety miał biegunki. Szkoda ,że nie ma np kilogramowych i mniejszych, bo jeżeli piesek nie toleruje, to wyrzucanie kasy w bloto.

puszki z hilsa gastro i/d, są do 4 liter więcej ryżu niż mięska
                • malgokasp59 Re: Pomocy ..alergia cd 09.02.13, 16:22
                  Ja jeszcze puszek nie kupiłam, ale znalazłam w sieci sklep , gdzie zakupiłam ( jak na razie tylko zapłaciłam) 7,5 kg za 165zł , więc o wiele taniej niż u weta .( mój sprzedaje po 230 zł)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka