07.06.13, 15:53
Cześć kobietki, ponieważ Tosia jest z nami już 1,5 roku postanowiłam wstawic dwa filmiki żebyście zobaczyły sobie jak się ta kluska teraz miewa.
Marysiu, pytałaś kiedy ślub, ale nie pamiętam już w którym poście to było więc odpowiem tutaj, pobieramy się 5 października i modlimy sie żeby była pogoda :) a nasze dziewczyny jada z nami na sesję plenerową.
Poniżej linki do filmów. Pozdrawiam z moją ekipą :)

www.youtube.com/watch?v=qLRFX1MBMz4
www.youtube.com/watch?v=eBXxUH_Bk0U
PS. Oczywiście panią Misiową też podziwiać można :)
Obserwuj wątek
    • malgokasp59 Re: Tośka 07.06.13, 19:31
      Coś nieprawdopodobnego ! Super ta Tośka ! Moja by te bajorka ominęła wielkim łukiem ! A Misia jest przecudna - właśnie marzę o drugiej w tych kolorach czarno -biała , bo moja jest podobna do Tosi !
      Gratuluje takich cudnych piesków .
    • an3czka2 Re: Tośka 07.06.13, 21:26
      Aduś przede wszystkim gratulacje z okazji ślubu, jeszcze na bank przed tym ważnym dniem złożę życzenia ponownie:). Klusia faktycznie jest klusią, zupełnie jak moje po zimie. U mnie dwie klusie są:), i zaczęłam je ścigać na dworku żeby schudły. Misia i Tosia są śliczne, zrobiłaś z Misi ,,gwiazdkę". Pamiętam jak wyglądała, żal było patrzeć. Dziś to śliczna shih i jaka szczęśliwa, i to jest najważniejsze że twoje sunie są szczęśliwe. Bawią się identycznie jak moje:).
      Pozdrawiamy z dziewczynami Ania.
    • 9czarna Re: Tośka 08.06.13, 13:42
      Super dziewczyny:) wesołe rozbrykane jak moja trójca:)Pozdrwiam
    • nikjar Re: Tośka 08.06.13, 16:42
      pieski super,radosne,rozbiegane ,ten przebiagajacy przez kałuże-niesamowite:)
      • maria0511 Re: Tośka 08.06.13, 19:07
        Do nik jar - ten piesek przebiegający przez kałuże to Tosia prawda można podziwiać co z psa zamkniętego w klatce przez cztery lata jako maszynka do rodzenia zrobiła Ada ze swym ogromnym i pełnym miłości sercem. Pozdrawiam Maria
        P.S. Zdjęcia tej pseudo hodowli można odnalezć na naszym forum początek 2011roku
      • maria0511 Re: Tośka 08.06.13, 19:12
        Do: Nikjar pomyłka to był rok 2012 a nie 2011 przepraszam..M.
    • maria0511 Re: Tośka 08.06.13, 18:07
      Ada Będzie słoneczko zasłużyliście sobie z Bartkiem na cudowny dzień dołączam się do modłów,
      a gdyby trochę deszczu to nie prawda jak mawiały nasze babki,że jak w dniu ślubu pada deszcz to się ma opłakane życie, w dniu mojego ślubu w listopadzie z nieba lał zimny deszcz a nie mamy opłakanego życia a jesteśmy już razem prawie 53 lata mamy dwoje kochanych dzieci i czworo wspaniałych wnucząt już dorosłych .....tylko szkoda że ten czas tak szybko upływa...
      Dziewczyny cudowne radosne a Tosia potrafi radość okazać nawet ozorkiem Pozdrawiam Maria
      • adzikkkkk Re: Tośka 08.06.13, 20:26
        Marysia poruszyła temat pseudohodowli, w której Tosia była zamknięta przez 4 lata i rodziła co cieczkę. Wstawiam więc jeszcze raz link z relacją z likwidacji niechcianeizapomniane.org/52-psy-z-pseudohodowli-pod-sieradzem-szukamy-dt/ zdjęcia mówią same za siebie. Naprawde trzeba sprawdzać dokładnie w jakich warunkach żyje rodząca suka zanim kupi się szczeniaka.

Najważniejsze, że doszła do siebie, jak widać na załączonych filmikach, ale obie (ja i Tosia) włożyłyśmy w jej socjalizację mnóstwo pracy.

Aniu- pisałaś, że z Misi jest Gwiazda i masz absolutną rację. Ona to nawet na trawe po deszczu nie wejdzie, żeby sobie przypadkiem nie pomoczyć łapek.
        • malgokasp59 Re: Tośka 09.06.13, 10:16
          Przejrzałam link o tej pseudo hodowli . Straszne ! Wspaniale , że teraz sunia ma taki kochający dom i jest teraz cudnym psem !
          Ciągle się dziwię ,że ludzie są tacy okrutni !
          Ja również dołączam się do serdecznych życzeń dla Młodej Pary !
    • marta13sar Re: Tośka 10.06.13, 10:31
      Super filmiki, ale oczywiście najwspanialsze bohaterki. To niesamowite, jak z takiego biednego psiaka wyłonił się taki cudowny szaleniec :) Podziwiam Ciebie i Twoja pracę (bo z pewnością była ogromna). Trzymam kciuki za pogodę w październiku. Życzę wszystkiego najlepszego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka