nikjar 26.07.13, 18:07 przeżył już ktoś wczasy z pieskiem nad morzem? brany byl na plaże(sa takie na które można)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
9czarna Re: plaża 26.07.13, 18:23 Osobiscie nie jestem milosniczka morza ale wiem od znajomych ze sa plaze to znaczy miejsca wyznaczone gdzie mozna przebywac z psem. Ale w upaly plaza dla shih tzu to istna katorga. Odpowiedz Link
malgokasp59 Re: plaża 26.07.13, 19:34 Byłam z moja w Kołobrzegu , na plaży zachodniej jest teren wyznaczony dla psów . Gdy ja byłam nie było upałów , sunia była zachwycona [img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/ic/vj/vyrn/UrvBQ9eB7p9JQUOrcB.jpg[/img] ale do domu przyjechała z chorym uchem , chyba naleciało jej piasku i zatarła , bo nic groźnego ale ja się wystraszyłam. Odpowiedz Link
asia.mama.kacpra Re: plaża 27.07.13, 09:21 Hejka! Właśnie wróciliśmy z urlopu w Chorwacji. Oczywiście nasz pupil /roczna suczka/ był z nami. Obawialiśmy się jak zniesie długą podróż, upały itd. Sunia przespała 85-90% podróży. Na plaży zawsze siedziała w zacienionym miejscu, nosiliśmy jej miseczkę ze świeżą wodą. Piesio wzbudzał ogólną ciekawość, dzieci robiły mu fotki, każdy chciał pogłaskać. Cieszę się że zabraliśmy ją ze sobą, bo z tęsknoty wracalibyśmy po 2 dniach. Sunia wróciła cała i zdrowa. Pozdro Odpowiedz Link
marta13sar Re: plaża 27.07.13, 18:11 Witaj. Ja osobiście nie byłam z moimi psiakami jeszcze nad morzem (planujemy wspólne wczasy za rok), ale niedawno wróciłam z moim synem z wyspy Sobieszewskiej (dzielnica Gdańska), i wchodząc "dzikim" wejściem, z dala od plaży strzeżonej, było dużo osób z psami różnych ras. Był też shih-tzak. Psy świetnie się bawiły, dlatego też za rok planujemy tam wyjazd. Sobieszewo jest cudowne. Odpowiedz Link
an3czka2 Re: plaża 29.07.13, 10:12 Wszędzie są ośrodki, plaże wyznaczone dla posiadaczy psów. Ja jeżdżę od lat z psami nie mam problemu, szukam takich gdzie mogą być psy i już. Pozdrawiam Ania. Odpowiedz Link
nikjar Re: plaża 16.08.13, 22:02 Jesteśmy już po urlopie i muszę przyznać ,że spokojnie daliśmy sobie radę na plaży,mieliśmy namiot plażowy,butelke z piciem dla pieska,uważaliśmy na oczy i nos ,obyło się bez problemów. Odpowiedz Link
marta76 Re: plaża 19.08.13, 22:52 My byliśmy bez Coco, ale widzialm 4 shih w chlapowie i każda rodzine zagadywalam :)steskniona za nasza psina Odpowiedz Link
maria0511 Re: plaża 20.08.13, 11:21 My też byliśmy w maju nad morzem w Sarbinowie bez naszej psinki tęsknota ogromna jak jeszcze się widzi psinki inne jak bawią się w piasku to och...teraz jedziemy do Dąbek też bez niej nie mamy możliwości jej zabrać bo wypoczynki są organizowane przez związek emerytów mamy wybór tęsknić lub nie jechać ale na inny wyjazd emerytów raczej nie stać .pocieszam się tym że Boni zostaje w swoim domu i z tymi domownikami to ona może tak bardzo nie tęskni Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link