06.11.13, 16:03
Dziewczyny co się dzieje że taka cisza na forum. Odezwijcie się coś co u was. Wiem, pogoda do bani, ale jesień jest co roku:). Nie dajmy się złej pogodzie :).
Pozdrawiam Ania z małpkami.
Obserwuj wątek
    • malgokasp59 Re: Zagadka 06.11.13, 17:11
      Witam, jestem właśnie wczoraj wróciłam od syna do domu, ale jak to na blondynkę wypada - jechałam sto km dłużej niż potrzebowałam , gubię się na wrocławskich zjazdach autostradowych , nic nie da się zrobić z moim przypadkiem , jestem niereformowalna. Potrafię sama dojechać do Bielan do Ikei, także do factory dojadę , ale dalej zawsze pokręcę . Raz chciałam do Jelenie Góry a pojechałam na płatną do Katowic. I teraz też tak było . na szczęście pogoda była świetna a sunia nie grymasiła , tylko sobie spała.
      Dzisiaj pogoda listopadowa - pada przez cały czas. Moja psina rozpoznała wszystkie kąty na podwórku i witała się z zaprzyjaźnionymi psami , a teraz sobie śpi .Jutro biegniemy do psiego fryzjera.
      • emersee Re: Zagadka 07.11.13, 07:48
        Ja też mam problem z orientacją w terenie...:D po Bielanach Wrocławskich poruszam się chyba swobodnie :D ze względu na strzałki i oznaczenia (młodsza część Bielan) co gdzie do którego sklepu jechać ;p. Reszta stanowi dla mnie masakryczny problem. z Bielan do Jeleniej cały czas jest prosta droga, jednak teraz wybierać się nie polecam bo jest wahadłówka w Maciejowej i tworzą się korki :) w inne części Polski zabieram albo swojego osobistego "Szofera" :D albo zdaje się na GPS ;p... o szybkim reagowaniu "skręć w lewo!", "skręć w prawo!!!" nie ma mowy :)
        Moja Daffcia jest pełna energii tylko mi jej brak ;p Gdy przychodzę z pracy to natychmiast bierze w pyszczek swoją ulubioną zabawkę...(wytarganą, wytarmoszoną wielokrotnie zszywaną maskotkę korowy Milki :P) i podtyka mi ja w dłoń, żeby sie z nią szarpać :) tylko ja jakoś na nic ochoty nie mam:) nie lubię jesieni...byle do wiosny;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka