Dodaj do ulubionych

Planet Pet Society

11.11.14, 20:41
Mieliście jakieś doświadczenia z tymi karmami (zwłaszcza dla dorosłych psów małych ras, z półki premium z jagnięciną lub bezzbożową z łososiem)?
Obserwuj wątek
    • an3czka2 Re: Planet Pet Society 12.11.14, 13:28
      Nie znam tej karmy, znowu coś nowego na rynku. Zawiera jednak kurczaka a to eliminuje ją z diety moich psiaków. Staram się unikać kurczaków nafaszerowanych antybiotykami, bo to im szkodzi. Doradzam też poszukać karmy bez zawartości kurczaka, bardzo dużo psów ma uczulenie na nie. Gosbi z resztą ma zdecydowanie lepszy skład.
      Pozdrawiam Ania.
      Pozdrawiam Anna.
      • m.zobeniak Re: Planet Pet Society 12.11.14, 13:35
        Aniu, nie tylko kurczaki się faszeruje - to po pierwsze. Po drugie, w rybki poławiane w oceanach jakoś też niespecjalnie wierzę. ;) Niemniej, karmię głównie karmami z niską zawartością kurczakowych dodatków lub bez nich. Wyjątkiem jest Husse Optimal Mini, ale na nim moja Tina czuła się bardzo dobrze. Nie jest na nic uczulona.

Gosbi w wersji jagnięcej i rybnej ma bardzo dobry skład. Może kiedyś rozważę. Na razie czaję się na MARP Holistic. Joserę czy Brita odpuściłam całkowicie.
        • m.zobeniak Re: Planet Pet Society 12.11.14, 13:37
          A o Planet Pet pytałam, bo te karmy pojawiły się w moim osiedlowym zoologicznym. Widywałam składy lepsze, widywałam też gorsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka