ala.l 06.07.07, 20:05 centralo...jasko ma swoje foro..hurrra... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_stereo Re: hallo.. 06.07.07, 20:18 witka Alka, przyszlas sie popluskac rozumiem... Odpowiedz Link
ala.l Re: hallo.. 06.07.07, 20:19 jan_stereo napisał: > witka Alka, przyszlas sie popluskac rozumiem... a nie ma tutaj rekinow..? oprocz Ryba)) Odpowiedz Link
jan_stereo Re: hallo.. 06.07.07, 20:24 jedynie rekiny finansiery tu wpadaja na wywczasy czasami,wiec mozesz plywac spokojnie,no moze czasem jakas meduza Cie ucaluje w paluszek :") Odpowiedz Link
ala.l Re: hallo.. 06.07.07, 20:46 dziki bede plywala,po warszawsku a co sklonilo Cie do zalozenia forum? Odpowiedz Link
kryskaedka Re: hallo.. 06.07.07, 21:27 ala blagam nie pytaj o to;) lepiej Imka przekonaj zeby farmazonii nie zamykał! Odpowiedz Link
ala.l Re: hallo.. 06.07.07, 21:32 kryskaedka napisała: > ala blagam nie pytaj o to;) lepiej Imka przekonaj zeby farmazonii nie zamykał > ! znowu???ja mu dam.. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: hallo.. 07.07.07, 02:42 ala.l napisała: > a co sklonilo Cie do zalozenia forum? to miala byc 'Klinika Ciszy' ale sie nazwa nie podobala, a to taki zastepczy 'Meditation Room' w zasadzie... ps. nie mam tu zadnych oswieconych slow do przekazania jesli o to chodzi.. Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: hallo.. 07.07.07, 08:01 bedziem sie same oswiecac i po 2 tygodniach zaswiecimy jak latarnie morskie Odpowiedz Link
ala.l Re: hallo.. 07.07.07, 11:03 e_w_a_g_5 napisał: > bedziem sie same oswiecac i po 2 tygodniach zaswiecimy jak latarnie morskie )) ale to tylko przy pomocy Jaska Odpowiedz Link
ala.l Re: hallo.. 07.07.07, 11:02 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > > a co sklonilo Cie do zalozenia forum? > > to miala byc 'Klinika Ciszy' ale sie nazwa nie podobala, a to taki zastepczy > 'Meditation Room' w zasadzie... czyli jak..cicho mialo byc? > > ps. nie mam tu zadnych oswieconych slow do przekazania jesli o to chodzi.. a juz mialam taka nadzieje)) Odpowiedz Link
7zahir Re: hallo.. 07.07.07, 18:02 jan_stereo napisał: > ala.l napisała: > > > > a co sklonilo Cie do zalozenia forum? > > to miala byc 'Klinika Ciszy' ale sie nazwa nie podobala, a to taki zastepczy > 'Meditation Room' w zasadzie... > > ps. nie mam tu zadnych oswieconych slow do przekazania jesli o to chodzi.. Zamień Klinike na strefę i bedzie OK.... chyba Ocean ....tez może być. Odpowiedz Link