tropem_misia1 22.09.09, 12:11 Sie rozglądam nadwyrężam wzrok, aż spuchłam ,tak natężam i się skupiam, gdzie Ty miła? już sie całkiem pogubiłam. Byłaś? jesteś? będziesz może? Czy ktoś tutaj mi pomoże? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tynia Re: Kurcze. 22.09.09, 18:16 Cierpliwości, tropo miła ciutek żem się pogubiła. Ale jestem, już gotowa żeby w rymy sklecać słowa! Odpowiedz Link
alice0553 Re: Kurcze. 22.09.09, 21:48 Widzę,że się panie znają i gdzieś w necie spotykają miło,że tu Tynia wpadła pasuje do tego stadła. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kurcze. 22.09.09, 21:50 Stąd o sobie tyle wiemy, bo się często my pierzemy. I wyprane bardzo ślicznie, żyjemy wręcz idyllicznie Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Kurcze. 22.09.09, 22:04 Cebulkę się do rosołu przypala? Zgadnij Tropciu Kto się na rosół też przypala Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Kurcze. 22.09.09, 22:13 Ty też wyprać byś sie mógł. Komentarzy jest tam huk. ze mnie zadna kucharka rosołu nie robiłam cebulę do sosu to własnie przypaliłam Odkrywam właśnie nowe horyzonty w kuchni- siedzę Napisze o tym wątek. Odpowiedz Link
azaheca Re: Kurcze. 22.09.09, 22:09 Na mnie prania czeka stos lecz wewnętrzny mówi głos: niech poleży,coś dorzucisz teraz sen ludziom zakłócisz lub niedzielny odpoczynek do lenistwa to przyczynek tylko Rudą dziś wyprałam bo ogonek swój obsrała... Odpowiedz Link