azaheca 30.08.07, 12:32 często się dzieją ludzie się boją,czasem wyśmieją bo śmiechem łatwiej maskować strach kiedy znak dziwny widzą na drzwiach czasem samo coś upadnie ktoś znienacka cię zagadnie kiedy w domu nie ma nikogo trochę się boisz,powiało trwogą.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djapanazy Re: Rzeczy nadprzyrodzone 30.08.07, 17:17 Wierzę w znaki. Już niejeden raz zlekceważenie ich porządnie dało mi się we znaki. Odpowiedz Link
djapanazy Re: Rzeczy nadprzyrodzone 30.08.07, 17:21 Te dwie, niżej, siedemnastki, to też jakiś znak. Tylko odczytywać go, może powiesz mi, jak? Odpowiedz Link
azaheca Re: Rzeczy nadprzyrodzone 30.08.07, 18:17 Siedemnastka? dla mnie gwiazdka numer karty to tarota symbol nadziei,czasem myśl złota która do głowy wpada szczęśliwe życie zapowiada Odpowiedz Link
cymanon Re: Rzeczy nadprzyrodzone 30.08.07, 21:52 Taka z Ciebie tarocistka, jak ze mnie flecistka, lub gorzej - szachistka. Mylisz Wielkie Arkany z pospolitymi numerami. A ich też nie jest siedemnaście. Ani trzynaście, ani dwanaście. Rydwan kiedyś z siódemką pomyliłaś. Pamiętam dobrze. Tak się wtedy zaperzyłaś ..... Odpowiedz Link
azaheca Re: Rzeczy nadprzyrodzone 30.08.07, 22:34 Cymanona tu mędrkuje i tarota nie szanuje a to talia jest magiczna zna ją grupka dość nieliczna w google sobie rydwan wstukaj odpowiedzi tam poszukaj... Odpowiedz Link
cymanon Re: Rzeczy nadprzyrodzone 30.08.07, 23:02 google nie wyrocznia. To do wiedzy nie trampolina. Chciałam powiedzieć - skocznia. Odpowiedz Link
azaheca Re: Rzeczy nadprzyrodzone 30.08.07, 23:11 Ty się ze mną tutaj droczysz może po tarota skoczysz weź do ręki arkan wielki i przeczytaj tam cyferki Odpowiedz Link
cymanon Re: Rzeczy nadprzyrodzone 30.08.07, 23:35 W Wielkich Arkanach cyferki???? Boże Wielki!!! Zaczyna Głupiec a kończy Świat. Po drodze: Król i Królowa, Mag i Cesarzowa Słońce i Księżyc i Sąd ostateczny. Gwiazda i Diabeł i Wieża (Babel), Kochankowie i Rydwan Sprawiedliwość i Eremita Koło Fortuny kręcić się zaczyna. Wielkich Arkanów jest dwadzieścia jeden, może dlatego myślisz, że każdy ma numerek. Numery mają Arkana Małe. Kielichy i Miecze i coś tam jeszcze. Acha! Jeszcze są buławy. Ale to nie są buławy sławy. Myślę, że rzecz Ci przystępnie wyłożyłam. Wszystkiego powiedzieć, z oczywistych względów nie zdążyłam. Odpowiedz Link
azaheca Re: Rzeczy nadprzyrodzone 30.08.07, 23:51 Cymanona dyletantką? chyba jednak komediantką pisz co chcesz chyba jednak dobrze wiesz że kompletne pleciesz bzdury może wątek zbyt ponury kłótnią pragniesz go okrasić światła na noc już nie zgasić Odpowiedz Link
alice0553 Re: Rzeczy nadprzyrodzone 31.08.07, 00:11 Na tarocie nie znam się kto ma rację a kto nie ja rozstrzygnąć tu nie mogę więc w tym sporze nie pomogę. Odpowiedz Link
cymanon Re: Rzeczy nadprzyrodzone 31.08.07, 00:13 Rymy ładne i dokładne. Jak przystało, pełne. Ale treści? Treści błędne. Powiedzieć już tego nie chciałam, że o Arkanach, to żeś Azo, zero powiedziała. Odpowiedz Link
azaheca Re: Rzeczy nadprzyrodzone 31.08.07, 00:18 Cymanona ma rację nie udały się wariacje na temat tarota w tym jestem przecież kompletna idiota i tak w tym temacie leżę w Cymanony wersję wierzę Odpowiedz Link
azaheca Re: Rzeczy nadprzyrodzone 05.09.07, 21:35 Cymanona tarota studiuje? bo coś dawno nie pisuje... Odpowiedz Link
alice0553 Re: Rzeczy nadprzyrodzone 05.09.07, 22:27 Mario odwołał swych wysłanników pewnie szykuje znów zmianę nicków a może rację ja jednak miałam że w Mariu ducha upatrywałam zabrał w zaświaty Djaza i Cymkę żeby w pobliżu mieć swą rodzinkę. Odpowiedz Link
cymanon Re: Rzeczy nadprzyrodzone 05.09.07, 22:53 Są dziedziny, które znam na zicher. Na nie zarzucam kotwicę. I o nich się nie wypowiadam, Jestem skromna. Wiem, że wszystkimi arkanami jeszcze nie władam. W innych dziedzinach po dyletancku pływam. Dziury fantazją łatam, coś tam doszywam, przynętę zarzucam. Czekam, kto powie :”spadaj na drzewo” i swoje trzy grosze dorzuca. Taka sytuacja najbardziej mnie ekscytuje. Zawsze czegoś się jeszcze dowiem, siebie, lub innych podenerwuję Odpowiedz Link
azaheca Re: Rzeczy nadprzyrodzone 05.09.07, 23:06 Pełną świadomość swych przywar mam ale piszę o tym, na czym się znam nie po "baraniemu " ustępuję kiedy w temacie silną się czuję Odpowiedz Link
cymanon Re: Rzeczy nadprzyrodzone 05.09.07, 23:59 Umarłabyś byś z nudów, gdybym uparła się wyciągać ze swojej wiedzy kilka "cudów" Odpowiedz Link
azaheca Re: Rzeczy nadprzyrodzone 06.09.07, 00:10 Np.o Chomskym nie pisuję i swoją "wiedzą"tu nie szpanuję o fonetyce nic nie napiszę lecz na ten temat mam w głowie niszę.. Odpowiedz Link
cymanon Re: Rzeczy nadprzyrodzone 06.09.07, 00:14 Szpanuje tylko Korwin Mike, ten z muchą, on zna takie rzeczy, które zaśmiecają głowę a nie nadąża ucho. Odpowiedz Link
azaheca Re: Rzeczy nadprzyrodzone 07.09.07, 11:44 A pan Korwin?ten ma łeb niech ktoś powie,że on kiep doskonały to szachista ale świetny też brydżysta on ma dowcip,wdzięk i styl lecz ma w domu pruski dryl dyktatorskie ma maniery lecz patriota z niego szczery Odpowiedz Link