azaheca 05.10.07, 08:33 i na forum zamącili czy z nich jeden choć prawdziwy? proszę Państwa,wielkie dziwy będą tu się działy cuda? co z dzieciątkiem,czy się uda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Trzej królowie tu przybyli 05.10.07, 10:45 Pan Prezydent już pracuje i dzieciątko produkuje nie wiadomo czy się uda bo przeszkadza w łóżku Ruda to jest psina naszej Azy lubi kręcić się przy władzy i szczekaniem się zanosi gdy Pan żonę swą tarmosi z łóżka się wyrzucić nie da i w tym właśnie cała bieda że mu na nic nie pozwala gdy Prezydent się podwala. Odpowiedz Link
azaheca Re: Trzej królowie tu przybyli 05.10.07, 19:59 Nowy ustrój się szykuje drogo pewnie to kosztuje mamy trzy głowy koronowane i Jeży Księstwo proklamowane i jeszcze Pana Prezydenta oraz cesarza-pretendenta a mieliśmy być państwem tanim chyba pomysł jest do bani jak się z tego wymiksować republikę proklamować? czy też zrobić rewolucję i uchwalić konstytucję? radźcie szybko przyjaciele czasu nie ma nazbyt wiele..;-( Odpowiedz Link
alice0553 Re: Trzej królowie tu przybyli 05.10.07, 22:38 Cesarze, króle i jeże? ja po prostu w to nie wierzę trzeba wysłać tam policję lub ich skazać na banicję niech zamętu tu nie wnoszą bo o kulkę w łeb się proszą nie negocjuj już z królami niech ten spór rozstrzygną sami. Odpowiedz Link
azaheca Re: Trzej królowie tu przybyli 05.10.07, 23:22 Mario,Mario Ojczyzna w potrzebie a tu teraz nie ma ciebie! Mario,Mario larum grają na Ojczyznę nastawają! Ty przywdziewaj złotą zbroję i zatrzymaj pohańców podboje broń ludu bogobojnego tobie na wieki oddanego! Odpowiedz Link
mirra-i-zloto Re: Trzej królowie tu przybyli 05.10.07, 23:41 Złotego Cielca czcicie. Ponadto, czczenie to partaczycie. Odpowiedz Link
azaheca Re: Trzej królowie tu przybyli 05.10.07, 23:49 Mirra-i-zloto podbój szykuje i jeszcze teraz nas strofuje? my prezydenta swego kochamy uzurpatorom wnet odpór damy! Odpowiedz Link
mirra-i-zloto Re: Trzej królowie tu przybyli 06.10.07, 00:01 Wyluzuj i spoko. Uspokój swe oko. Musielibyście trawę pomalować, balkony kwieciem udekorować, a nawiasem, to ja mam coś ciekawego na boku. Odpowiedz Link
azaheca Re: Trzej królowie tu przybyli 06.10.07, 00:15 Już ciekawym strzelam okiem co też tak traktujesz bokiem a jeżeli jest to bok czy wart jest zachodu skok? Odpowiedz Link
mirra-i-zloto Re: Trzej królowie tu przybyli 06.10.07, 00:24 Jutro opowiem w detalach. Dzisiaj na nogach się słaniam. A masz Ty dla Kraju zasługi? przynajmniej tak jak rok długi. To jest wymóg podstawowy. Natrętów oddalam. Odpowiedz Link
azaheca Re: Trzej królowie tu przybyli 06.10.07, 00:26 Najpierw o sobie daj tu znać a później pytaj...kurka mać! Odpowiedz Link
mirra-i-zloto Re: Trzej królowie tu przybyli 06.10.07, 00:33 Powiedziałem : jutro. Rozścielę pod Twe nogi nawet futro. Twoja zbytnia natarczywość rymy me obnaża jako pospolitość. Odpowiedz Link
azaheca Re: Trzej królowie tu przybyli 06.10.07, 00:44 Ty swych reguł nie narzucaj i nam władzy nie zakłócaj to jest kraina szczęśliwości do Prezydenta wielkiej miłości Mario naszym jest idolem i ja przy nim zostać wolę! Odpowiedz Link
mario320 Dekret Prezydenta nr 000008/07 06.10.07, 09:34 azaheca napisała: > Mario,Mario Ojczyzna w potrzebie > a tu teraz nie ma ciebie! > Mario,Mario larum grają > na Ojczyznę nastawają! > Przywileje ja pierdziele - samozwancy pragna wladzy ? co mi tam... ja sie podziele ! > > Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dekret Prezydenta nr 000008/07 06.10.07, 09:56 Me zdumienie nie ma granic swoją władzę ma Pan za nic? Odpowiedz Link
mirra-i-zloto Re: Dekret Prezydenta nr 000008/07 06.10.07, 13:23 Królowie byli tylko tranzytem. Dary ze sobą wieźli, lecz szopy były niedomyte. Zatem dary ze sobą wywieźli. Jestem ich rzecznikiem, Teraz to już souveniry napiszcie sobie na wodzie patykiem. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Dekret Prezydenta nr 000008/07 06.10.07, 13:34 Szopy niedomyte, jeże nieuczesane to co waść tutaj pleciesz, to masło maślane. Odpowiedz Link
azaheca Re: Dekret Prezydenta nr 000008/07 07.10.07, 11:04 Mario na władzę nie jest łasy? co tu robię te trzy qtasy co się królami ogłaszają i prezydenta za nic mają a może Mario ma cykora że już na Tworki nadchodzi pora pewnie zbliżają się ataki czy ma już tego małe oznaki? Odpowiedz Link