kaszalot-net 26.10.07, 20:00 Aza to jest ładna baba W pomieszanie Endriu wpada Kiedy siedzi na traktorze Myśli- teraz sejm zaorze W Azie wielki jest ratunek I jej czaru wizerunek Endriu dla niej straci głowę W Tworkach zacznie chorobowe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: lepperiada 26.10.07, 20:46 W internecie ujrzał zdjęcie bo to miłe jest zajęcie śledzić sobie różne stronki z dala od swej wiejskiej żonki już na Azę parol zagiął wszystkie swoje plany nagiął nawet kupił sobie psa wie, że Aza salon ma umówi się na spotkanie żeby psinie zrobić pranie a to Azę uwieść chce czy się uda? kto to wie? Odpowiedz Link
azaheca Re: lepperiada 26.10.07, 20:58 Już dla A(E)ndriu się szykuję ciało powabne więc perfumuję oczywista,depilacja (taka wszędzie) to atrakcja dla cudownego,seksi Andriuszy on jest królem mojej duszy tylko ambry mi potrzeba może zaraz spadnie z nieba? Nie ma cudów jednak,nie Kaszalocie wzywam cię! Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: lepperiada 26.10.07, 22:03 Powiem Azo po Twym wpisie Teraz to Ty teraz przyśnisz mi się Endriu liche ma tu karty Za to ja!- jest Ciebie warty. Odpowiedz Link
azaheca Re: lepperiada 08.11.07, 16:25 Kaszalot ambry nie podarował czyżby ucieczką się salwował? kłopoty spore ma Andriusza i powściągliwość na nim wymusza nieciekawa sytuacja do wpłacenia duża kaucja Ni Andriuszy ni Kaszalota taka z chłopami jest robota.. Odpowiedz Link
alice0553 Re: lepperiada 08.11.07, 23:36 Teraz żarty już skończone przyjdzie mu pożegnać żonę dołączyć do Łyżwińskiego pojeść chlebka więziennego. Odpowiedz Link
azaheca Re: lepperiada 08.11.07, 23:48 Prędzej chorobę zasymuluje niż się w areszcie zamelduje pewnie ma Endriu niezbędne teczki i przemyślane drogi ucieczki nic mu nie będzie,to szczwany lis Andriusza spadaj,nie słychać -bis! Odpowiedz Link
azaheca Re: lepperiada 24.11.07, 23:49 Nasz Andriusza opuszczony prawdę mówiąc,wręcz zdradzony Samoobrona się wykrusza podobno życie to wymusza nowa partia teraz się tworzy czy teraz Lepper się wyłoży? Odpowiedz Link
alice0553 Re: lepperiada 18.01.08, 20:28 Endriu przez świat zapomniany na Wierszykach pomijany wcale na wieś swą nie wrócił i stolicy nie porzucił biedak cierpi niewygody widywany jest we środy jak przywożą go seatem Maksymiuka starym gratem bo na Ludnej, na komendzie Endriu składać podpis będzie raz w tygodniu się melduje i tam dozór podpisuje lecz do tego się nie przyznał widząc reportera, wyznał że nikt go nie nadzoruje a tu sobie spaceruje jednak często był widziany przez meneli rozpoznany wszak w kolejce jednej stali gdy listę podpisywali. Odpowiedz Link
azaheca Re: lepperiada 18.01.08, 21:02 Muszę zapytać dzielnicowego czy się melduje właśnie u niego wspólną komendę z Lepperem mamy może nawet tam się spotkamy? a dzielnicowy też jest Andriusza to miły chłopak,policjant-dusza na meneli raz się skarżyłam więc do niego się zgłosiłam radę dał mi bardzo życiową bym zakupiła chatę nową... a wariant drugi,to przeczekanie każdy z meneli więźniem się stanie a wówczas chwilę oddechu mamy on obiecuje,przecież go znamy... a póki co,Krzysiek wychodzi jego się boją menele młodzi a on kłania mi się w pas dzielnicowy widział raz... Jak pani Krzyśka dobrze podpuści to on gówniarzom tak wpie..ol spuści że go znowu popamietają ciężką rękę wuja znają Odpowiedz Link
alice0553 Re: lepperiada 25.01.08, 20:27 Będąc ministrem Andriusza szalał mnóstwo benzyny do baku nalał na objazd świata by wystarczyło i tych okrążeń wiele by było dokąd tak jeździł nasz zuch wspaniały? jakieś kontrole by się przydały. Odpowiedz Link
azaheca Re: lepperiada 25.01.08, 20:44 Teraz z Anetką jeszcze przeprawa zawikłana staje się sprawa ona ofiarą i oskarżoną czy jest tylko pomówioną? Odpowiedz Link
azaheca Re: lepperiada 03.02.08, 23:38 Następna wypływa już na wierzch sprawa będzie z Lepperem ostra przeprawa niby przegrany,wciąż podskakuje i na Jareczka znów się szykuje czy on wygląda na capo tutti? przecież nasz Jaruś także caputti... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,4894511.html Odpowiedz Link
azaheca Re: lepperiada 22.02.08, 19:42 Znowu Lepper podskakuje z Koszalina też pyskuje bo to blisko gospodarstwa troszkę prawdy,więcej łgarstwa Endrju chętnie wciąż nadaje sobie ważnym się wydaje na swoją wnuczkę się powołuje wiatru historii chyba nie czuje za Gomułki to już było coś się Endrju pomyliło.. www.onet.pl/1d5-47bf0db5 Odpowiedz Link
azaheca Re: lepperiada 08.05.08, 19:31 Do sądu Lepper karnie się zgłosił pani Anety w nim nie przeprosił nadal rozbiera wodzusia buta wspólna go czeka z Łyżwą pokuta? Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: W sprawie Anety 08.05.08, 23:52 Ustali prokurator Nie Lepper nie Łyżwiński Pewnie ten tu ejakulator Odpowiedz Link
azaheca Re: W sprawie Anety 09.05.08, 00:03 On polityką się nie zajmuje no może czasem...reżyseruje czyli kreuje to i owo on tryska bardziej aquanetowo z Anetką chętnie,czemu nie tu w końcu wytrysk liczy się Odpowiedz Link
azaheca Re: W sprawie Anety 19.05.08, 20:43 Jest już wyrok za zastraszanie do aborcji podżeganie na razie sądzona była płotka a co Andriuszę naszego spotka? Łyżwa powtórzy test DNA taka opinia o sprawie ma jego widzę w roli tatki czyje to dziecko wie serce matki Odpowiedz Link
alice0553 Re: W sprawie Anety 19.05.08, 23:48 Anetka chyba nie bardzo wie czy Łyżwa ojcem jest, czy też nie a mogła zostać też zapłodniona przez plemnik wzięty z innego łona Łyżwa mógł z inną panią się bzykać umycia ptaka po tym unikać a owa pani wcześniej bzykana spermą innego była zalana ta sytuacja, chociaż niemiła kiedyś się pewnej pani zdarzyła mąż ją zapłodnił cudzym plemnikiem a czarne dziecko było wynikiem tuż przed małżonką miał prostytutkę nie umył ptaka, murzynek skutkiem! Odpowiedz Link
azaheca Re: W sprawie Anety 20.05.08, 00:00 Łyżwa wygląda mi na flejtucha on tylko siusia,wiaterek dmucha jakoś bokiem go zawiało nie pamięta co się stało jakaś Krawczyk przy tym była? bo do męskiej się wtryniła! Odpowiedz Link