pulpet17 19.11.07, 17:27 słów zabrakło. gratulacje DDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca yes,yes,yes..:-))))) 19.11.07, 17:51 Pulpet, masz zawsze dobre nowiny nie widzisz teraz mojej miny na gwiazdkę prawie straciłam nadzieję nie najlepiej się tu dzieje wczoraj posty kasowałam i się z trollem użerałam na pociechę mamy gwiazdkę szczerozłotą,nie namiastkę..)) Odpowiedz Link
pulpet17 Re: yes,yes,yes..:-))))) 19.11.07, 17:58 dziecię moje wczoraj było i do kompa zabroniło... mamusia obiad upichciła i synusia dopieściła, szarlotki foremkę zabrał ale się troszkę nabrał... sypana była... Odpowiedz Link
azaheca Re: yes,yes,yes..:-))))) 19.11.07, 18:27 A ja sypanej nawet nie robię czasem ciastko kupię sobie nie mam ręki do pieczenia prawdę mówiąc kawał lenia ostatnio ze mnie się zrobiło gotować jest dla kogoś miło tak więc z kuchnią coś pauzuję jednak rosół ugotuję ale głównie dla mej psiny nieszczęśliwe stroi miny kiedy chrupki w misce widzi suchej karmy nienawidzi! Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: yes,yes,yes..:-))))) 19.11.07, 19:14 Jako piyrszo gwiozdka kero przi Wiliji Niychej szczyńście nisie i dlo komedyji. Odpowiedz Link
azaheca Re: yes,yes,yes..:-))))) 19.11.07, 19:24 Krótko,lecz pięknie jak u hrabiego chyba to...Fredro nazwisko jego Odpowiedz Link
broneknotgeld Re: yes,yes,yes..:-))))) 19.11.07, 22:04 Ech - se familok zaroz wspomino Kaj żech do gibla wongel nios ino. Odpowiedz Link