azaheca 02.12.07, 17:18 to jest zwyczaj u nas nowy że kalendarze się kupuje czekoladkami dzieci częstuje wieńce i świece są w sprzedaży o wielkich zyskach handel marzy to do świąt już przygotowania czas pieniędzy wydawania.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: Wątek adwentowy 02.12.07, 18:11 Księża z tonu też spuszczają i na tańce zezwalają śmiało można więc balować i swym chuciom pofolgować. Odpowiedz Link
azaheca Re: Wątek adwentowy 03.12.07, 00:04 A duchowy wymiar świąt powędrował sobie w kąt.. Odpowiedz Link
znavvca Re: Wątek adwentowy 03.12.07, 04:59 U nas świece się zapala Cztery łącznie, raz wieczorem Co niedzielę się pozwala Jedną więcej, pod nadzorem Odpowiedz Link
amoretta Re: Wątek adwentowy 03.12.07, 17:24 Ja mam świeczki takie na prąd można ustawiać je równo w rząd albo stworzyć kompozycje jeśli takie masz ambicje u mnie stoją jak popadnie i też wyglądają ładnie Odpowiedz Link
azaheca Re: Wątek adwentowy 07.12.07, 19:47 Ja adwentu nie fetuję żadnych świeczek nie kupuję a jak dostałam czekoladki to je oddałam dziecku sąsiadki dziewczynka tak bardzo się ucieszyła a to nagroda dla niej była jest zawsze miła i uczynna więc jakiś drobiazg dostać powinna Odpowiedz Link