azaheca 21.12.07, 20:26 lekarze twierdzą,że był dziki przez zwierzęta wychowany teraz po Moskwie jest ścigany życie go strasznie doświadczyło co się chłopcu przydarzyło? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4784839.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice0553 Re: "Chłopiec wilkołak" uciekł z kliniki 21.12.07, 20:44 Co się teraz z dzieckiem stanie? dotąd w lesie miał mieszkanie przyjaciółmi wilki były które chłopca wykarmiły. Odpowiedz Link
mirekczar Re: "Chłopiec wilkołak" uciekł z kliniki 21.12.07, 21:06 to tylko moje domniemanie lecz chłopczyk raczej w lesie zostanie tam jak pisałaś miał chociaż mieszkanie a czy je w mieście tak łatwo dostanie ? wilki nie wilki lecz przyjaciele zwierzeta widać pomogły wiele a czego może od ludzi zaznać ? oglądać będą go niczym błazna pewnie badania robić by chcieli najchętniej trzewia by mu wyjęli a jak już skończy się dziwowisko kto mu do życia zapewni wszystko ? już chyba lepiej mu wrócić w chaszcze niż trafić między moskwiczan paszcze... Odpowiedz Link
alice0553 Re: "Chłopiec wilkołak" uciekł z kliniki 21.12.07, 21:55 On zawsze będzie obcy wśród ludzi cywilizacja strach w chłopcu budzi kto go do życia w niej przystosuje i na człowieka wyedukuje? gdy już porobią wszystkie badania w psychuszce znajdą kąt do mieszkania. Odpowiedz Link
azaheca Re: "Chłopiec wilkołak" uciekł z kliniki 21.12.07, 22:00 Troszkę mnie teraz wyprzedziłaś i los chłopca ułożyłaś i ja myślałam o psychiatryku o jego losie,wśród chorych krzyku by umknął pogoni,szczerze mu życzę na dobroć ludzi raczej nie liczę... Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: "Chłopiec wilkołak" uciekł z kliniki 21.12.07, 22:11 Link wklejony przeczytałem I tam wpisy przeglądałem Jeden wpis mnie przekonuje O czym właśnie informuje Że wilkołak to syn pani Co ma kudły tam gdzie stanik Więc to ruskie wydarzenie Także w Polsce ma korzenie Odpowiedz Link
azaheca Re: "Chłopiec wilkołak" uciekł z kliniki 21.12.07, 22:30 "Lokis" chyba przeczytałeś może film też oglądałeś kobieta czasem była wilczycą częściej zaś piękne miała lico w lesie własne dziecko porzucić? taką o głowę tylko skrócić! Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: "Chłopiec wilkołak" uciekł z kliniki 21.12.07, 23:17 Tak nie dawno było krzyku Kto ma kudły przy staniku I nie była to księżniczka Ale Nelly poprzedniczka Pewnie było i uciekło Jak z Majewskim było piekło Odpowiedz Link
azaheca Re: "Chłopiec wilkołak" uciekł z kliniki 22.12.07, 00:03 Wilczyce dzieci nie porzucają a dla ich dobra je zagryzają tym właśnie różnią się od ludzi choć ta praktyka sprzeciw budzi lepiej matkę mieć wilczycę niźli lenia lub ladacznicę która płodzi dzieci tak jak kura a może lepiej jak kukułka wychowa dziecko rodzinna spółka babcia,ciocia,kto podleci w życiu przeszkoda? to własne dzieci! Odpowiedz Link
bogdanekb Re: "Chłopiec wilkołak" uciekł z kliniki 22.12.07, 06:13 Moze Smoki go przygarna i nie dadza umrzec marnie... Odpowiedz Link
alice0553 Re: "Chłopiec wilkołak" uciekł z kliniki 22.12.07, 11:26 To by było rozwiązanie więc Bogdanku masz zadanie niech Twe Smoki go przygarną stwórz historię wirtualną. Odpowiedz Link