al.1 20.03.08, 17:02 Posłuchajcie wszyscy śpiewu akronimami A teraz pytanie, czy jest ktoś między nami, Kto by sie postarał, i wierszyk z nich ułożył, I sławy na "Nie-Poważnych" ogromnej dożył Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Akronimy 20.03.08, 19:21 PWN szybko przejrzałam, aż za głowę sie złapałam. Jak tu pisać?Tak skrótami? Może :jeżdżę MPK-ami? Może:WC zwiedzam świtem, Może :walnę takim kitem anglo-polsko-rusycystycznym co słychać w mieście turystycznym jakim jest Kraków,gród wiekowy. Ja tu wypadam..nie mam głowy. Odpowiedz Link
azaheca Re: Akronimy 20.03.08, 20:57 Al jest dzisiaj zakręcony link potrzebny,nie wklejony coś nam przyda się na wzór nie każ nam przenosić gór Odpowiedz Link
al.1 Re: Akronimy 21.03.08, 09:56 Adres linku akronimowego Znajdziesz tu , nie jest to nic nowego -------------------------------------------------------- Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi Odpowiedz Link
al.1 Re: Akronimy 21.03.08, 09:54 B,B, WB ZAZ DJIN CGTB ---------------------------------------------------- Z kaktusów najbardziej lubię tequilę Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Akronimy 21.03.08, 12:40 Jakie piękne to przesłanie coraz częściej zerkam na nie. I co czytam moi mili? co byście sie nie zgubili: Bielsko-Biała! Wielka Bitwa! ZajAZd czyni sobie sitwa. Do Jatki I Nagonki używa Ciągiem Grube i Twarde ????Jak sie to nazywa??? Bagnety? Baczugi? Bije BestBolowe? Poddaję sie .Dbam o głowę. Odpowiedz Link
al.1 Re: Akronimy 21.03.08, 13:18 tropem_misia1 napisała: > PWN szybko przejrzałam, > ... Brawo, brawo, wielkie brawa Z akronimami zabawa Dobra jest i niecodzienna Czy głupota to bezdenna? P.S. Czyż nie proste to było? I... już się wyjaśniło ---------------------------------------------- Sex analny jest do dupy Odpowiedz Link
alice0553 Re: Akronimy 21.03.08, 13:30 Z tym jest wiele ambarasu i potrzeba na to czasu więc po świętach się zabawię teraz myślę o potrawie którą podam swoim gościom i nie będzie to karp z ością. Odpowiedz Link