kaszalot-net 26.08.08, 19:07 Komputera nie tykam antykomputeramin... łykam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konstantynopolitanczykowna-1 Re: odwyk 26.08.08, 19:23 psychotropy lepiej łykaj i znikaj... znikaj... Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: odwyk 26.08.08, 19:34 Psychotropów odstąp miła boś je wszystkie wykupiła Odpowiedz Link
azaheca Re: odwyk 26.08.08, 22:00 Nie wyganiaj Kaszalota to nasz filar,moja złota Kaszalotka uwielbiamy i uczcimy go rymami niech no wpadnie tylko Alice uśmiech rozjaśni zaraz jej lice na jego cześć rymy z rękawa my go kochamy-taka to sprawa Odpowiedz Link
konstantynopolitanczykowna-1 stare przysłowie prawdę ci powie 27.08.08, 13:31 stara prawda... każda potfora znajdzie swego amatora czy Alice dla rymów na forum pokocha każde wstrętne "potforum"? to "potforum" to gadzina to niewychowana świ.... nie mogę się Alice nadziwić że chce się z gadziną ześwi... Odpowiedz Link
alice0553 Re: stare przysłowie prawdę ci powie 27.08.08, 20:26 Twoje słowa to głupota gdyż ja lubię Kaszalota bo dowcipny jest i basta ty złośliwa zaś niewiasta. Odpowiedz Link
konstantynopolitanczykowna-1 vvspółczuje ci takich oblubieńcóvv :-) 28.08.08, 09:37 moja pravvda nie głupota tvvoja próżność i ślepota piszę to z sympatii do ciebie życzę szczęścia jak vv niebie... Odpowiedz Link
alice0553 Re: vvspółczuje ci takich oblubieńcóvv :-) 28.08.08, 19:07 Ty sama siebie chyba nie lubisz że z Kaszalotem gdzieś tam się czubisz to jest naprawdę nie moja sprawa a tu z nim zawsze fajna zabawa więc nie podpuszczaj nas tu na niego pod nickiem baby, drogi kolego! Odpowiedz Link
konstantynopolitanczykowna-1 Re: vvspółczuje ci takich oblubieńcóvv :-) 28.08.08, 21:10 nie jestem tym co piszesz zdziwiona nie jestem tym "podejrzeniem" zaskoczona nic już mnie u J.D. nie zdziwi czy to ty? czy on we mnie "kolegę" swego widzi? on i ty z podejrzaniami w wielkim błędzie niedługo jego klon któryś za "kolegę" będzie to się mania prześladowcza nazywa lepiej żeby on już nikogo nie wyzywał... Odpowiedz Link
azaheca Re: vvspółczuje ci takich oblubieńcóvv :-) 28.08.08, 22:57 Coś frustracją zaleciało może napisz co się stało? ludzi z forum atakujesz przez dwa vv coś imputujesz... Odpowiedz Link
konstantynopolitanczykowna-1 Re: vvspółczuje ci takich oblubieńcóvv :-) 29.08.08, 09:21 życzę miłego rymowanka w ramionach obleśnego Janka Odpowiedz Link
konstantynopolitanczykowna-1 miło było, ale się skonczyło 29.08.08, 09:22 z przyjaciółkami tego pana nie będzie więcej mojego rymowania każdy wybiera przyjaciół na jakich zasługuje z nimi swój swiat maluje i rymuje... Odpowiedz Link
alice0553 Re: miło było, ale się skonczyło 29.08.08, 15:12 Tak i ja od dawna czuję że tu Konsta nie pasuje pożegnajmy się bez żalu znikniesz szybko i po balu. Odpowiedz Link
al.1 Re: odwyk 28.08.08, 01:26 Przy słonecznej pogodzie Z komputerem rozwód bierz A żyj z nim wtedy w zgodzie Gdy za oknem leje deszcz Odpowiedz Link
azaheca Re: odwyk 29.08.08, 14:52 Od forum Kaszalot się odzwyczaja lecz na okrągło raczej zagaja o komputerze , necie coś plecie lecz jaki powód to dobrze wiecie Krycha szlaban mu zrobiła bo zazdrosna strasznie była o narzeczonego fanki a to w rymie koleżanki nic zdrożnego,proszę Krychy z Kaszalotem śmichy,chichy forum wówczas jest wesołe gdzie tu Krycho baby gołe? Odpowiedz Link
alice0553 Re: odwyk 29.08.08, 15:16 Może to forum go inspiruje i potem gołe baby maluje a że kobitki młode i hoże to Krycha tego zdzierżyć nie może. Odpowiedz Link
azaheca Re: odwyk 29.08.08, 22:44 Nie postanie Kosty noga? ja nie wierzę,moja droga! bo na blond się przefarbuje na Gazecie zaloguje będzie nadal ścigać Znavvcę chyba cierpień swoich sprawcę Odpowiedz Link