tropem_misia1 02.10.08, 00:44 czarną smołą fala moje stopy liże z mlaskiem się oddala znowu coraz bliżej już mam się pochylić za diabelską zmową lecz o biały obłok zahaczyłam głową pl.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: plusk 02.10.08, 18:56 To był czarny anioł nocy on podstępnie ku nam kroczy ścieżki gmatwa,rozum miesza idź ku śmierci,tak pociesza za to drugi cię ratuje i ku światłu wciąż kieruje Odpowiedz Link
alice0553 Re: plusk 02.10.08, 21:45 Częściej Tropciu patrz ku górze bo Kaszalot gdzieś tam w chmurze piękne arie wyśpiewuje i z opresji Cię ratuje to on siedział na obłoku zauważył,żeś w amoku i był szybszy niż ta smoła co już wciągnąć Cię nie zdoła bo od dziś on Twym aniołem co poświadczył protokołem. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: plusk-aria 02.10.08, 22:05 O śpiewanie się nie boję Moje lepsze niż Ich Troje Przy goleniu trenuje Pędzlem baziny wystukuje Sąsiedzi w ścianę gniew niesą Pewnie muzykalni nie są Odpowiedz Link
azaheca Re: plusk-aria 02.10.08, 22:23 A ja myślałam że nosisz brodę taką malarską pozę,urodę rude modelki absynt spijają dzieci nieślubnych gromadkę mają a wszystkie prawie Kaszalotowe ten włosy czarne a inny płowe dzieci jak dzieci co za różnica wszystkim Kaszalot jest za rodzica Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Mendelsona budu niet 02.10.08, 22:43 Broda gryzie i postarza Krycha zwieje od ołtarza Odpowiedz Link
alice0553 Re: plusk-aria 02.10.08, 23:14 Więc Kaszalot nie ślubował serca Kryśce nie darował może z Azą szansę mamy gdy się ciut popodwalamy? Odpowiedz Link
tropem_misia1 te 02.10.08, 22:54 marne rymy to ryk wściekłości bo na portalu ważne jejmości taki tam temat wszystkim zadały, że to przysparza głupocie chwały. więc próby czynię odzewu patrzę jeszcze niejednym bełkotem uraczę Odpowiedz Link
tropem_misia1 aaa 02.10.08, 23:21 taki portal poetycki, gdzie próbuję się wykazać. Nie wychodzi mi za bardzo!!! Jak mam swoją hańbę zmazać? Odpowiedz Link
azaheca Re: te 02.10.08, 23:22 Kaszalocik nieco szczypie ale jednym oczkiem łypie przecież to przekomarzanki i szczypanie koleżanki trochę ciągnie za warkocze w podstawówce to urocze... Odpowiedz Link
alice0553 Re: te 02.10.08, 23:54 Kaszalocik to drobnostka a szczypanki to miłostka Tropci inni dokuczają co się za poetów mają pewnie coś skrytykowali i tym Tropce dokopali. Odpowiedz Link
azaheca Re: te 03.10.08, 00:03 Gdzie talenty te pisują naszą Tropcię postponują? zaraz damy im tam czadu nie dożyją do obiadu! Odpowiedz Link
azaheca Re: te 03.10.08, 02:01 Piosnka na temat,diabelsko piękna kobieta w wodzie jakże ponętna i pnąca róża ,dziko rosnąca choć w wodzie zimno,miłość gorąca www.youtube.com/watch?v=jRMe5H9WKpM Odpowiedz Link
tropem_misia1 wzruszenie 03.10.08, 10:19 mi oko łzą poranną otwiera lubię to od dawna,niech mnie cholera. Dzięki Ci Azo ,moja kochana miło mi było słuchać tego z rana. Odpowiedz Link