mario320 28.04.09, 21:44 Po większy worek narkotyków ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: wspólczuję 28.04.09, 22:21 Ja nie wierzę mu na jotę bo poznałam już niecnotę działka marychy gdzieś od dilera a tutaj Meksyk,grypa,cholera! Odpowiedz Link
kicho_nor Re: wspólczuję 28.04.09, 22:43 Na psychiatryka hipotekę Kredyt dostanie Do worka marychchę załaduje Jeszcze jakąś Nelly Albo meksykańska Franie Odpowiedz Link
kicho_nor Re: pewnie Mario winien 28.04.09, 22:54 Ja tu o Nelly baju baju A wrażenie nieodparte Że ona Ciągle na haju Odpowiedz Link
azaheca Re: wspólczuję 28.04.09, 23:01 Meksykańskie są Conchity to krótkonogie,spore kobity ciała obfitość i czarne oczy lecz w tle rodzina na gringo psioczy że niepoważny,nie daje kasy a mieli przy nim jadać frykasy Mario wróci,to już po nim błyszczy nóż w Pablita dłoni... Odpowiedz Link
alice0553 Re: wspólczuję 28.04.09, 23:39 To jest Maria nowa praca więc dlatego tam powraca bez pieniędzy jest się zerem został mafii więc kurierem. Odpowiedz Link
azaheca Re: wspólczuję 29.04.09, 00:03 Jeśli rodzina nie ukatrupi to się na Mariu Interpol skupi tak czy inaczej ,ryzyko straszne po tej nowinie chyba nie zasnę jak on przemyca?powietrzem,lądem pewnie z powrotem jest Jamesem Bondem... albo się wciela znów w samuraja na polu bitwy ostawił jaja i teraz divą wielką w kabuki wielu kostiumów trzeba do sztuki tam bym szukała tego woreczka... zresztą w Meksyku otwarta sprzeczka między bossami Maria kartelu już tam oddało swe życie wielu więc o swą głowę też Mario cyka słodkiej Conchity skrzętnie unika... Odpowiedz Link
alice0553 Re: wspólczuję 29.04.09, 00:15 A jednak ciągle w paszczę lwa włazi jeszcze się świńską grypą zarazi! Odpowiedz Link
azaheca Re: wspólczuję 29.04.09, 00:30 Teraz podobno bawi w Kanadzie więc nic nie słyszał o strasznej zdradzie piękna Conchita Maria wydała gdzie jest woreczek,dobrze widziała z tej kochanki straszna pinda dobrze wie,gdzie worek dynda... Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Io cienki bolek (panie niech nie czytają) 29.04.09, 06:17 Pieski celne wywąchały w rozporku Że on przemyca na jaja w worku Odpowiedz Link
mario320 Re: Io cienki bolek (panie niech nie czytają) 29.04.09, 15:02 Nie wywąchały mnie... Niestety - gdzie indziej poszukaj podniety. Odpowiedz Link
azaheca Re: Io cienki bolek (panie niech nie czytają) 29.04.09, 23:06 Jak marycha przejechała czy osłonę chemii miała? może zapach psy zniechęcił i ten worek ich nie kręcił pewnie biedne na głodzie były wtedy jeden zapach miły... Odpowiedz Link
azaheca Re: Io cienki bolek (panie niech nie czytają) 04.05.09, 00:48 Czy na Mazurach Mario grasuje? pogłowie ryb nam wyłapuje wędkarz z niego doskonały powiedz Mario,rybki brały? Odpowiedz Link