alice0553 19.06.09, 21:15 Czy już na wakacjach wszyscy? nikt nie podpisuje listy Kicho pewnie już w plenerze Znavvca lekcje gry wciąż bierze Tropcia z Mis.iem na jagodach? Al pracuje?, jaka szkoda. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicho_nor Re: Wakacje. 19.06.09, 22:32 Ze nie piszę bo myślałem że trzeba uszanować powyborczą ciszę A plenery jak nic to nic a tu kapie wygląda że się na trzy załapie Odpowiedz Link
alice0553 Re: Wakacje. 20.06.09, 13:17 3 plenery się trafiają? oj,niektórzy dobrze mają krajobrazów namalują ciut popiją, porandkują lecz zostawią Krychę w domu no bo na co ona komu? Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Wakacje. 20.06.09, 13:56 Krycha, no cóż, talent ma parkiet wycyklinuje i pomalować ściany też jej się da. Ja jej sprzęt przygotuję niech nie pomyśli że sama pracuje, „Zrób to sam” autor Słodowy specjalnie dla niej od imienin ma ten podręcznik nowy. No niech próbuje, i niech się znęca nad tą żarówką co się z połową lampy odkręca. Odpowiedz Link
alice0553 Re: Wakacje. 20.06.09, 16:18 Ten podręcznik "Zrób to sam" jest dla panów, nie dla dam! Krysi innych książek trzeba może o pieczeniu chleba? Odpowiedz Link
alice0553 Re: Wakacje. 24.06.09, 20:18 Tylko ja na forum wpadam a że nie mam z kim, nie gadam z nudów czytam jakieś czaty a język tam przebogaty ci, co w multi multi grają bez przerwy się wyzywają porozmawiać nie potrafią są na bakier z ortografią a że także jestem graczem na ich typowania baczę ze swoimi porównuję i jak oni bankrutuję! Odpowiedz Link