truscaveczka 07.12.09, 14:06 Proponuję wątek z linkami do blogów, stron innego rodzaju. portali, które pomagają WDPD w codziennym życiu Moje typy to kuradomowa.com/ i ugotuj.to/ A Wy? Gdzie bywacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anu_anu Re: LINKOWNIA WDPD 07.12.09, 18:34 Tu sprawdzam pogodę: new.meteo.pl Tutaj uczę się angielskiego: www.supermemo.net.pl (płatne acz niewiele i fajne). Zaglądam na profile znajomych: www.facebook.com Stąd wiem co kręci moją córkę: swiatkoni.pl A tu zaglądam co napisał Pan Mąż: biegajznami.pl/ Słowem same takie praktyczne Odpowiedz Link
otterly Re: LINKOWNIA WDPD 07.12.09, 23:22 Stąd czerpię kulinarne inspiracje: www.kwestiasmaku.com/ Tu marnuję czas: wizaz.pl/ To poprawia mi humor: aaaby-sprzedac.blogspot.com/2009_12_01_archive.html Odpowiedz Link
kotka.szrotka Re: LINKOWNIA WDPD 08.12.09, 12:19 Zawsze przed świętami, imprezami, szukając pomysłu kraftów dzieciowych, obowiązkowo przed halooween, moja ukochana strona: www.marthastewart.com/ pomysły na zabawy z dzieckiem: www.inspirander.pl słodkości: mojewypieki.blox.pl/html kuchenne drobiazgi, foremki, barwniki, kolorowe cukry, przyprawy: www.aledobre.pl/80,Pieczenie/ Odpowiedz Link
larenata Re: LINKOWNIA WDPD 08.12.09, 12:33 A ja jestem szefem tu : babskimokiem.pl/index.php?part=week Poza tym kocham być tu : www.wielkiezarcie.com/ Odpowiedz Link