Dodaj do ulubionych

kombiwar Halogen Oven

03.01.10, 16:13
jeśli macie takowy, Drogie Panie, napiszcie jak sie sprawuje i czy
warto kupić?
Obserwuj wątek
    • maria10344 Re: kombiwar Halogen Oven 03.01.10, 18:44
      Ja też się podczepiam.Nie chcę mikrofalówki,a włączanie wielkiego piekarnika do
      małych potraw,to strata pieniędzy.
      Może macie jakieś inne pomysły na coś małego do podpieczenia co się sprawdziło?.
    • mujer_bonita Re: kombiwar Halogen Oven 03.01.10, 21:44
      Dostałam w tym roku na gwiazdkę, ponieważ w mieszkaniu, w które obecnie wynajmujemy nie ma piekarnika. Mało, żeby powiedzieć wcale nie piekę (w poprzednim mieszkaniu nie użyłam ani razu przez 2 lata) i ostatnio naszło mnie, że może jak będę urządzać to może zrezygnować z piekarnika na rzecz szuflad a używać kombiwaru.

Urządzenie to w zasadzie piekarnik z termoobiegiem - są 2 ustawienia - temperatury i czasu. Za wiele to go nie poużywałam ale piecze całkiem normalnie. Na razie zrobiłam mielone (tłuszcz się pięknie wytopił) oraz udka z kurczaka z ziemniakami (udka na górny ruszt, na dolnej tacce ziemniaki z przyprawami na które skapywał tłuszcz z kurczaka). Obie potrawy wyszły super smile W tym tygodniu planuję jeszcze spróbować ciasto i pizzę (tu niestety ogranicza mnie wymiar misy - wielkiej blach się nie zrobi wink )

Uważam, że do b. małych kuchni, na działkę itp. jest fajny, natomiast jeżeli ktoś chce dołożyć go do zwykłego piekarnika to raczej nie warto. Sam w sobie jest duży i ciężki, myć go trzeba więc jakimś wielkim ułatwieniem nie będzie - nie zrobi nic 'fajniejszego' niż piekarnik wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka