truscaveczka 05.06.10, 08:42 Skasować Twój wątek? Zrobił się niefajny i przykro mi, ze tak się potoczył na ponoć najmilszym forum gazety Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytamariqa Re: Edytamariqa, pytanie 05.06.10, 23:21 nie truscaveczko co nas nie zabije to nas wzmocni część dziewczyn miała racje i na pewno mi dobrze doradzała a inna część no cóż są ludzie i ludziska dzięki za troskę p.s. nadal jest to moje jedno z bardziej ulubionych forów pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Edytamariqa, pytanie 06.06.10, 07:33 No to super Wiesz, gdyby dało się zamknąć wątek tak, żeby go można było czytać, a nie pisać, sytuacja byłaby idealna. A tak jeszcze trochę czasu upłynie zanim ludzie przestaną się dopisywać. Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Edytamariqa, pytanie 06.06.10, 08:38 Uuu, demokracja na tym forum nie istnieje Oligarchia moderatorska. Wolność słowa też powinna być stosowana z umiarem. O ile sporo wpisów jest bardzo troskliwych i naprawdę wiele stałych foremek nie miało nic złego na myśli. Ale niestety niektórych poniosło - dlatego myślałam o zamknięciu wątku. Odpowiedz Link
edytamariqa Re: Edytamariqa, pytanie 06.06.10, 09:52 no cóż w życiu tym prawdziwym nauczyłam się że każdy ma prawo mieć własne poglądy, oceny , sądy staram się zrozumieć innych nawet wtedy gdy myślą inaczej niż ja , moze nawet słucham uważniej takich co myślą inaczej niż ja i robią inaczej niż ja człowiek uczy się całe życie ja w to wierzę i stosuje te zasadę ktoś juz kiedys powiedział Błąd jest przywilejem filozofów, tylko głupcy nie mylą się nigdy. Wtedy ,gdy ktoś jest niegrzeczny, niemiły bez powodu , rani bez potrzeby Tego nie jestem w stanie zrozumieć W normalnym świecie takich ludzi odsuwam od siebie W wirtualnym no cóż zostaje tylko zastosować przysłowie mojej babci "mądry głupiemu ustępuje a głupi się raduje" Zawsze jednak staram się z każdej spotkanej mnie sytuacji coś dla siebie wynieść , czegoś się nauczyć nawet jeżeli są to bardzo prozaiczne sprawy i nauka dotyczy np. sprzątania zweryfikowałam to jakich środków używam naprawdę Z tym nieszczęsnym ace to żeby było śmieszniej od dłuzszego czasu już tego nie używałam , jednak będąc z M w sklepie kupiliśmy bo to co wspominałam, M lubi no cóż Dużo było racji w wypowiedziach dziewczyn i za to dziękuje Myślę jednak że kilka wypowiedzi było bardzo przykrych i niemiłych no i myślę ,przede wszystkim nie potrzebnych , ale to raczej świadczy o tym ,że kilka osób ma problem o wiele poważniejszy ,ze sobą, a atakowanie innych ludzi bez żadnej przyczyny świadczy o tym jednoznacznie może jednak coś zrozumieją i one i następnym razem zastanowią się kilka razy za nim w rozmowie o domowych porządkach zaczną stawiać diagnozy z pogranicza neuropsychologii, neurobiologii oraz interdyscyplinarnego, kompleksowego sposobu myślenia o chorobach wywierających negatywny wpływ na układ nerwowy to tyle zainteresowane osoby zapraszam do lektury powyższych zagadnień w dostępnej literaturze Odpowiedz Link