Dodaj do ulubionych

krem do twarzy

21.09.10, 21:18
właśnie skończył mi się krem do twarzy ziaja sopot spa i zastanawiam się jaki teraz kupić. byłam dzisiaj w drogerii i dostałam oczopląsu wink szukam czegoś lekkiego (pod makijaż), dobrze nawilżającego o miłym zapachu. żadnych szczególnych wymagań nie mam, cera bezproblemowa, jedynie trochę sucha. może możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • kasiak37 Re: krem do twarzy 21.09.10, 22:01
      moze cos nivea?Albo apteczne vichy?
      • tia-dalma Re: krem do twarzy 21.09.10, 22:07
        dokładnie - nivea soft - polecam smile
        • kolor_purpury Re: krem do twarzy 21.09.10, 23:22
          nivea soft używałam przez lata i moja skóra zaczęła kiepsko ten krem znosić
          • przeciwcialo Re: krem do twarzy 22.09.10, 16:11
            Moja mama uzywa Dove po latach Nivea i jest zadowolona.
            Ja moge polecic Iwostin sensitia tuba 150 ml za jakies 34 zł chyba kupiłam. Lekki, wydajny.
    • ginalina Re: krem do twarzy 21.09.10, 22:12
      Nivea Q10 albo L'oreal Hydro coś tam. Ładnie nawilżają i pozostawiają lekką warstewkę na początku. Dla suchej cery to komfort.
    • madzioreck Re: krem do twarzy 21.09.10, 23:57
      Ja przerzuciłam się z Ziaji na Rival de Loop (Rossmann) - mają fajne żele i kremy nawilżające, nie zawierają parafin.y
    • agulag76 Re: krem do twarzy 22.09.10, 07:31
      Inositol Yves Rocher smile
    • kolor_purpury Re: krem do twarzy 22.09.10, 09:00
      hehe ile wypowiedzi tyle kremów wink
      • agulag76 Re: krem do twarzy 22.09.10, 09:20
        Nic Ci nie pozostaje tylko rozpocząć testowanie wink
    • anetapzn Re: krem do twarzy 22.09.10, 09:17
      Spróbuj Kawior i trufle z Bielendy. Polecam, sprawdzone.
    • 3_asiunia Re: krem do twarzy 22.09.10, 10:06
      ja polecam ten, nie wiedziałam jak go nazwać, wiec podaje link:
      polki.pl/uroda_designyourstyle_artykul,10009257.html
      jest niedrogi, a naprawdę świetny, delikatna konsystencja i cudny zapach. polecony już dwóm koleżankom-obie zadowolone smile
    • leksisi Re: krem do twarzy 22.09.10, 10:58
      ostatnio kupiłam nawilżający krem dotleniający z Oriflame, używam i jestem bardzo zadowolona - mi odpowiada zarówno konsystencja jak i zapach no i twarz po nim jakaś taka fajna jest wink (nie jestem konsultantką! smile )
    • k.ama Re: krem do twarzy 22.09.10, 11:17
      Ja chętnie wracam do taniego i dobrego matującego DAX z Mikroperłami. Są dwie wersje - z Q10 i retinolem. Obydwie bardzo dobre, cena 15 zł
      • gullo.gullo Re: krem do twarzy 22.09.10, 12:19
        Tez używałam tej Perfecty, obydwu wersji, bardzo dobry krem, mi bardziej odpowiadała wersja dotleniająca, nie przeciwzmarszczkowa, ale generalnie obie dobre.

A tego lata postanowiłam wypróbować nowy Lirene, bo uwielbiam ich kremy. Jestem bardzo zadowolona - kupilam do cery normalnej i mieszanej, aksamitnie nawilżający. Byl super na wakacje i upały, ma spf10, zobacze teraz jak się na jesien i zimę spisze.
        Mam jeszcze jego odpowiednik na noc, tez fajny.
        Cenowo Perfecta i Lirene są bardzo zbliżone.
        • re_ni73 Re: krem do twarzy 16.10.10, 16:55

Też używam tej kremu Perfekta ale przeciwzmarszczkowy.Jestem bardzo z niego zadowolona.Świetnie dziala na skóre i na portfel.
    • korniz Re: krem do twarzy 22.09.10, 13:57
      z eveline są fajne kremy i sobie je chwale .Teraz mam zamiar kupic hydro coś tam z tej firmy
    • lili2006 Re: krem do twarzy 22.09.10, 16:29
      pod makijaż tylko hydrożel OLAY, przy innych po trzech godzinach rozpuszcza sie makijaż i wyglądam jak niepomalowanasad
      • karlakarla Re: krem do twarzy 22.09.10, 19:39
        Teraz kupiłam ten hydrożel z Olay jest bardzo fajny ale trochę wysuszał, zmieniło się to dopiero jak zaczęłam używać krem na noc z tej samej serii, rewelacyjny jest Lirene niebieski , dostałam parę próbek i następnym razem na pewno go kupię. Najlepiej pochodź po sklepach i popytaj o próbki.
        • lili2006 Re: krem do twarzy 23.09.10, 21:04
          no właśnie ja też na noc tłusty mam (ziaja oliwka) i fajnie się po nim czuję, ale każdy inny niż ten hydrożel nie trzyma mi makijażusad no, nie używałąm matujących, bo cery tłustej nie mam, mam normalną raczej.
    • agnes.j Re: krem do twarzy 22.09.10, 20:48
      Derdmedic Hydrain II albo Eucerin Aquaporin - zawsze kupuje jak jest promocja w Super Pharn.
    • misiowazona Re: krem do twarzy 16.10.10, 12:33
      Niedawno kupiłam w Rossmanie krem za jakieś 6 złotych (była promocja, bo normalnie chyba coś z 10 kosztuje), który bardzo mi pasuje. Ma kolor marchewki, bo jest z marchewkismile Nazywa sie krem karotenowy z AVA Laboratorium (polski), zawiera betakaroten, (ale nie "opala"), witaminy B1,B2 i C, a nie zawiera konserwantów. Jest lekki, przyjemnie nałożyć go na twarz po myciu, ładnie wnika z skórę. Pewnie na zimę nie jest dobry, ale na inne pory roku, jak dla mnie - tak.
      wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3363-opis-Ava-Warzywny-Ogrod-Krem-karotenowy.htm
    • allija Re: krem do twarzy 16.10.10, 23:11
      Ja natomiast zadowolona jestem z kremów serii AA. Nie dość, że delikatne, ładnie się wchłaniają to jeszcze można dobrać do indywidualnych wymagań np. ze względu na wiek bowiem rozpiętość jest tu od cery młodej do mocno dojrzałej /po 65 roku/. Także do cery z problemami, w tym tej suchej. Najlepiej przejrzeć ich stronę bo w żadnym sklepie nie spotkałam pełnej oferty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka