marianna73 25.10.10, 15:10 słyszałyście może o tym ? może ktoś już używał tego cuda ciekawa jestem jak sprawdza się w praktyce, jaką ma moc ssącą www.vileda.pl/nowosci_produktowe.php?pro=165 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misself Re: Miniodkurzacz V-Power Vileda 25.10.10, 17:25 Bateria akumulatorowa 7,2 V ("paluszek" ma 1,5V), czas pracy 20 minut, czas ładowania 12 godzin. I to wszystko - 150 zł. Ja podziękuję za odkurzacz na baterie Odpowiedz Link
b-b1 Re: Miniodkurzacz V-Power Vileda 25.10.10, 17:51 misself napisała: > Bateria akumulatorowa 7,2 V ("paluszek" ma 1,5V), czas pracy 20 minut, czas ład > owania 12 godzin. > I to wszystko - 150 zł. > Ja podziękuję za odkurzacz na baterie To zamiast zmiotki w kuchni-na rozsypane okruszki Odpowiedz Link
misself Re: Miniodkurzacz V-Power Vileda 25.10.10, 19:57 b-b1 napisała: > > Ja podziękuję za odkurzacz na baterie > > To zamiast zmiotki w kuchni-na rozsypane okruszki Płacisz jak za 100 zmiotek Odpowiedz Link
jarka63 Re: Miniodkurzacz V-Power Vileda 25.10.10, 21:21 Ale się nie musisz schylać. Do żwirku kociego byłby też chyba niezły. Odpowiedz Link
misself Re: Miniodkurzacz V-Power Vileda 25.10.10, 22:04 jarka63 napisała: > Ale się nie musisz schylać. Do żwirku kociego byłby też chyba niezły. To faktycznie jest plus, jeśli plecy chore Ale są i miotełki i szufelki dostosowane dla nieschylających się. Nie wiem, dla mnie gadżet wyciągający kasę i prąd, a nie przydatny sprzęt. Odpowiedz Link
ertyla Re: Miniodkurzacz V-Power Vileda 26.10.10, 10:17 u moich tesciów mają taki z lat 70-tych polski wyrób, zbierają jakies podręczne śmieci tyle ze tamto jest mechaniczne, bez baterii a to co pokazujesz niedawno wyprzedawał LIDL, tylko w starszej szacie graficznej, znaczy mniej modnej obudowie, Viledy własnie - po ... 25 zł! koleżanka kupiła, miała farta też bym sobie kupiła za takie pieniądze do zbierania piachu w w wiatrołapie Odpowiedz Link