Dodaj do ulubionych

Sylwester:(

30.12.10, 23:45
Wszystko przygotowane na wyjście. Nowe buty uśmiechają się z pudełka, a mąż wraca z pracy i oświadcza, że nie idziemy. Organizator zmienił lokal, a w inne miejsce mężowi nie chce się jechać. I tak dołączyłam do osób przed telewizoremuncertain

"Nie musicie dziękować. Wystarczy jak będziecie mnie wielbić na kolanach" by King Julian
Obserwuj wątek
    • the_kami Re: Sylwester:( 31.12.10, 01:22
      Szkoda, że "oświadczył", a nie przedyskutował... uncertain
    • fantagiro30 Re: Sylwester:( 31.12.10, 08:57
      Oj, szkoda sad. Może uda się jeszcze męża przekonać wink. No wiesz, my, kobietki mamy na to różniaste sposoby wink
      A swoją drogą organizator zwrócił pieniądze?
      • k1234561 Re: Sylwester:( 31.12.10, 09:43
        A ja bym bardzo chciała spędzić Sylwka z mężem w domu przed telewizorem.Nienawidzę imprez wszelakich,tańców z obcymi facetami,bo oni myslą że wypada z każdą panią zatańczyć,picia,nasiadówek do rana,kiedy już po 24 padam na twarz,ubierania się w niewygodne dla mnie buty na wysokim obcasie,zwykle chodzę na płaskim obcasie.
        Niestety mąz mój należy do osób rozrywkowych,bardzo lubi się bawić i co roku jestem zmuszana do wyjścia na zabawę sylwestrową.
        Tak więc ja Tobie bardzo zazdroszczę,że będziesz mogła posiedzieć w domku.
        • nini6 Re: Sylwester:( 31.12.10, 10:03
          Zamieńcie się mężami wink
    • araceli Re: Sylwester:( 31.12.10, 10:25
      To 'oświadcz' mu, że idziesz sama smile
    • niya Re: Sylwester:( 31.12.10, 10:44
      Zoyka weź bliską koleżankę i jedźcie się wybawić!!!!! gdyby mój mi cos takiego zrobił to zapewne by gorzko tego pożałować ( nie braku chęci na zabawę ale takiego oświadczania decydowania za was dwoje że nigdzie nie idziecie). Nie zmarnuj sobie nocy i wybaw się z koleżanką!
      • zoyka6 Re: Sylwester:( 31.12.10, 11:35
        Organizator podobno kasę zwróci. koleżanki już poumawiane ( mają z kim iść). A mąż postanowił dzisiaj szybciej z pracy wrócić. W jego języku to ok. 20 ( państwowa posada). Tak sobie myślę z kim mu lepiej, że do domu tak wraca. W nosie sama się zabawię i tyle.
        • ladyjm Re: Sylwester:( 02.01.11, 10:44
          och zoyka, niefajnie to wyszlosad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka