Dodaj do ulubionych

karta PayBack

12.04.11, 10:01
Warto?
Gdzie się to wyrabia? Można zamówić przez internet?
Obserwuj wątek
    • anetapzn Re: karta PayBack 12.04.11, 10:08
      www.payback.pl
      • anetapzn Re: karta PayBack 12.04.11, 10:09
        www.real.pl/payback/o-payback/
    • truscaveczka Re: karta PayBack 12.04.11, 12:27
      Na allegro, na bp można wyrobić.
      Opłaca sie, jak robisz duże zakupy. Np. u mojego chłopa w pracy pracownicy mogą doładowywać sobie karty przy zakupach firmowych smile
      • kasiak37 Re: karta PayBack 12.04.11, 12:31
        nie korzystam.Dla mnie to zbieranie danych.
    • kk345 Re: karta PayBack 12.04.11, 13:18
      Warto, jeśli korzystasz często z punktów, obsługujących punkty (np. BP, Real)- zakupy robisz i tak, więc miło co jakiś czas wybraćąś nagrodę, lub- co dla mnie praktyczniejsze- bony zakupowe. Mamy dwie karty podpięte pod jedno konto payback, zbieram punkty i ja i mąż, więc szybko idzie.
      • kotwtrampkach Re: bony zakupowe 12.04.11, 17:54
        coś przeoczyłam - jak dostać bony zakupowe? nie mam energii i czasu na korzystanie z promocyjnych gazetek i zakupów w określonych dniach określonych produktów - więc na nagrodę pewnie nie zarobię jeszcze ze trzy lata.. ale wyciągam tę kartę w sklepie, mam podpiętą pod konto all - chętnie skorzystam z bonów, tylko jak smile
        • mloda0242 Re: bony zakupowe 12.04.11, 22:24
          w Realu przy wejściu stoi ustrojstwo, taki ekran dotykowy - tam na pewno smile
          • kk345 Re: bony zakupowe 12.04.11, 23:29
            Dokładnie tak, karmisz ten automat kartą Payback, wybierasz na ekraniku bon za XX złotych za XX punktów, maszynka wypluwa bon, idziesz na zakupysmile
    • andysd Re: karta PayBack 10.04.16, 21:56
      Pay Back to oszukańcza firma! Nigdy nie wierzcie przedstawicielom tej firmy, nakręcą cię, pokażą spreparowane statystyki, będą obiecywać złote góry i co to nie zrobią dla wypromowania twojej firmy a co się okaże? że przedstawiciel "nie wiedział" ze jakaś funkcja została wycofana, podany zakres kosztów innej będzie nagle 5 razy wyższy, aby w ogóle zaistnieć w programie będziesz musiał się promować za pomocą ich narzędzi, co oczywiście ponosi koszty całej akcji. symulację jak to niby ludzie wykorzystują ich kartę są wzięte z kosmosu. Oszustwo, oszustwo i jeszcze raz oszustwo!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka