malowanka06 30.10.11, 15:11 Podzielcie się swoimi doświadczeniami z telewizją cyfrową, jest Canal + i Polsat cyfrowy, czy coś jeszcze. Telewizor mam zwykły więc telewizja N odpada bo chyba trzeba mieć HD?(czy się mylę?) Jakie macie, czy jesteście zadowolone. Nie wiem co wybrać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schiraz Re: Telewizja cyfrowa 30.10.11, 15:32 Nie trzeba mieć HD do telewizji n. Na zwykłym też śmiga, ja mam stary kineskopowy telewizor (ma pewnie z 15 lat) i spokojnie działa, można nagrywać programy. Oczywiście kanały HD są w zwykłej jakości, ale nie jest ona gorsza niż kanały "nie-HD". Co do samej N-ki mam tą telewizję od 4 lat i jestem zadowolona. być może dlatego, że nie mam dużych wymagań. Ceny są dla mnie ok, pakiety również, awaryjność zerowa i plus, że wszystko można załatwić przez Internetowe Biuro Obsługi Klienta. Nie wątpię też, że gdyby czymś mi podpadli to nie byłabym taka miła w opisywaniu ich. Odpowiedz Link
verenne Re: Telewizja cyfrowa 30.10.11, 19:31 A w twojej okolicy nie jest już dostępna naziemna telewizja cyfrowa? (u mnie nie jest, ale większośc kraju już ma zdaje się...) Odpowiedz Link
stef63 Re: Telewizja cyfrowa 30.10.11, 21:34 Zależy jakie programy chce się oglądac. Ja mam Polsat, ale u mnie chodziło o siatkówkę. Żadna platforma nie nadaje tyle siatkówki co Polsat. Może telewizja na kartę - bez abonamentu i umowy i tanio. telewizjanakarte.pl/ Odpowiedz Link