Dodaj do ulubionych

Praca w domu + dziecko

17.02.12, 12:24
Czy macie jakies pomsły na dorabianie w domu? Mam 1,5 roczne dziecko. Nie mam blisko rodziny a mąż pracuje różnie. Własciwie na telefon. Nie mam zdolności typu szcie, malowanie, robienie paznokci. Chyba .... wink. Co mogłabym robić???? aw domu a do tego potrzebuje kasy i chociaż malutkiej niezależności.Jakies rady, namiary? smile
Obserwuj wątek
    • kotwtrampkach Re: Praca w domu + dziecko 17.02.12, 15:13
      tak mi coś świta, ze jest coraz wiecej pracy związanej z siecią, ale prawdę mówiąc nie wiem jakiej, ani jak sie na nią załapać..
      dołączam się do pytania - co mozna robić bez długiego szkolenia i jak na tym zarabiać.. hmm
    • kasiak37 spytaj tutaj: 17.02.12, 15:34

forum.gazeta.pl/forum/f,834,Oddam_Przyjme_Praca_dorywcza.html
    • magdalaena1977 Re: Praca w domu + dziecko 17.02.12, 17:29
      Widzę taki wątek po raz kolejny i zawsze dziwi mnie, że autorka szuka pracy, a nie podaje swoich kwalifikacji. Tego, co umie, co może SPRZEDAĆ potencjalnemu pracodawcy / zleceniodawcy. Na co jest POPYT.
      Tak jakby podświadomie czekała na jakiegoś oszusta, który obieca jej możliwość zarobku, ale najpierw ściągnie 50 zł opłaty manipulacyjnej.

Bo niestety wszystkie osoby, o których wiem, że pracują w domu, dysponują konkretnymi specjalistycznymi umiejętnościami. Są tłumaczami, piszą artykuły, opinie prawne, świadczą usługi księgowe, robią korektę dla wydawnictw.
      Nie słyszałam o nikim, kto pracowałby "z domu" wykonując pracę niewykwalifikowaną.
      • lisia312 Re: Praca w domu + dziecko 17.02.12, 21:44
        popularne jest ostatnio zajmowanie się dziećmi, mając swoje dziewczyny zajmują się jeszcze jednym, góra dwójką obcych dzieci.
    • delfina7 Re: Praca w domu + dziecko 17.02.12, 22:45
      Ja dwa lata temu też nei umiałm szyc smile Teraz moje domowe dorywcze zajęcie jest pracą do póżna i w weekndy smile
      niespokojnadusza-delfina7.blogspot.com/
      • aganiok32 Re: Praca w domu + dziecko 17.02.12, 23:03
        Delfino świetne są te Twoje szyjątka smile Masz swój styl. Super!
    • limahl.pl Re: Praca w domu + dziecko 17.02.12, 23:08
      Myślę, że w tej sytuacji nalezy wybrać pracę. Z dzieckiem sam kłopot
    • anka-ania Re: Praca w domu + dziecko 18.02.12, 10:13
      Można piec ciasta na zamówienie, robić torty (chociaż to IMO wyższa szkoła jazdy i trzeba mieć dryg do zdobienia).
    • anu_anu Re: Praca w domu + dziecko 18.02.12, 14:46
      Rzecz w tym, że nie tylko musisz sama wymyślić - co możesz robić, musisz jeszcze znaleźć kogoś, kto Ci za tę pracę zechce zapłacić. Nikt za Ciebie tej pracy nie wykona, bo to się nie da, nie ma takich uniwersalnych - pasujących do każdego miejsca i każdego chętnego - sposobów na zarobienie choćby i niewielkich pieniędzy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka