Dodaj do ulubionych

buty muszę kupić

16.03.12, 10:14
Proszę o radę. Nie jestem na bieżąco z modą ani z zawartością półek sklepowych w dodatku żeby coś sensownego muszę pędzić kawałek do Wrocławia.
Potrzebuję sportowe buty miejskie. Wygodne i solidne.
Wiem że mogę na Was liczyć. Poradźcie coś konkretnego.
Obserwuj wątek
    • cuda-na-kiju Re: buty muszę kupić 16.03.12, 11:16
      Jeśli chodzi o wygodę to naprawdę świetne są buty Clarks- nawet podeszwa w nich oddycha, za to nie każdemu się podobają i są dość drogie (zwykle można kupić o 30% taniej w weekend z avanti albo czymś w tym guście). Równie wygodne za to sporo tańsze robi polska firma Badura, świetne trekkingowe więc miejskie pewnie nie gorsze. Wszystko można pooglądać w necie, tam też adresy sklepów.
    • agusiazabrze Re: buty muszę kupić 16.03.12, 11:57
      jesli sportowe to tylko Ecco Kupujemy z mezem od 5ciu lat tylko u nich, i potrafia przetrwac te 5 lat wink cena ok 400 zl, ale warto
    • anetapzn Re: buty muszę kupić 16.03.12, 11:57
      Ja niestety tez musze wiosenne kupić. Nawet byłam w 2 sklepach ale jakieś takie...te butysmile
      • hela6 Re: buty muszę kupić 16.03.12, 12:03
        No właśnie, może ktoś widział coś fajnego?
        Ecco znam ale jest tam zwykle niewielki wybór.
        • lirio Re: buty muszę kupić 17.03.12, 14:43
          Hela - ja kocham Ecco. Buty miejskie mam po 4 lata i są w nienagannym stanie. Duży wybór jest we Wrocku w outlecie ECCO - Factory na Granicznej, jeżeli jeździsz do Wrocka to warto.
          Moje sportowe miejskie ECCO kupiłam na allegro za 160zł (nówki).
      • bestraga Re: buty muszę kupić 16.03.12, 12:05
        Ecco, solidna firma , od wielu lat je kupuję . Duży wybór zawsze, z zewnątrz są miejskie , w środku maja co nieco tych sportowych udoskonaleń. Lekkie i miękkie. Miewają tez dosyć przyzwoite przeceny. Obsługa potrafi z innego sklepu Ecco sprowadzić odpowiedni numer , czy kolor jeżeli byśmy chcieli, przynajmniej w moim mieście. Firma trzyma standard. Obejrzyj ich stronę w internecie , poprzyglądaj się i potem idź do sklepu.
        • anu_anu Re: buty muszę kupić 16.03.12, 20:50
          I jeszcze BARDZO przyzwoicie załatwiają reklamację. Sprawdziłam na butach męża, miały prawie dwa lata i pękła podeszwa. Wymienili na nowe!
    • real.avalanche Re: buty muszę kupić 16.03.12, 12:03
      Popatrz na buty z serii Medicus w Deichmanie. To taka "lepsza" linia w tym sklepie, są ze skóry (poza podeszwami) i przynajmniej dla mnie bardzo wygodne. Mam dwie pary półbutów, takich właśnie w sportowym stylu, do spodni, jedna z nich ma już ze dwa lata i trzyma się dobrze. Ceny w okolicach 200 zł.
      • mel.la Re: buty muszę kupić 16.03.12, 12:25
        Ja rowniez polecam Clarks, akurat sobie przegladam i te mi sie podobaja:
        www.spartoo.pl/Clarks-NOVA-JEWEL-x100171.php
        Godne polecenia sa tez buty Gabor, Ara, Helioform, Rieker i Think ( ich botki mi sie podobaja),
        • sylwiam_m Re: buty muszę kupić 16.03.12, 15:39
          Jak W-w to podjedź do outletu koło lotniska.
          • anetapzn A jakie buty do eleganckich spodni? 16.03.12, 15:55
            Dobra do jeansów, na sportowo, na zakupy wiem, jakie buty, ale jakie założyć z kolei do eleganckich w miarę spodni takich wizytowych, ew. od spodnium????
      • lirio Re: buty muszę kupić 17.03.12, 14:44
        Medicusy też mam i bardzo je lubię. 99% to babciowe wzory, ale czasem da się wyszukać coś fajnego wink
    • mim_maior Re: buty muszę kupić 17.03.12, 19:54
      Ja kupuję Wojasy. Są nie do zdarcia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka